Gosiek33 16.12.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 U nas ma być w kwietniu.. czy to znaczy, że będzie w sierpniu Koza się nam nie sprawdza niestety, owszem podnosi troszkę temperaturę ale tylko w pobliżu ma chyba za małą moc 6kw? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.12.2009 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 u mnie 13,5 kw - 6 to niestety za malo by odczuwać to w całym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 I co mocno u Was napadało?Mąż ma jechać jutro na działkę więc może powinien wcześniej wyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.12.2009 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 I co mocno u Was napadało? Mąż ma jechać jutro na działkę więc może powinien wcześniej wyjechać? tragedii nie ma jakieś 5 cm i chyba przestało chwilowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 A jak tam, udało się odgruzować pokoik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Cze Anuś wyczytałam, że macie sypialnię nad garażem ja właśnie zastanawiam się co zrobić, żeby tam cieplutko było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 A jak tam, udało się odgruzować pokoik? muszę Ci powiedzieć że idzie mi calkiem nieźle bez przeszkód dojść do okna tarasowego i stoi już tam łóżko dla gościa ale część gratów musi chwilę zaczekać bo nie ma gdzie ich odłożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Cze Anuś wyczytałam, że macie sypialnię nad garażem ja właśnie zastanawiam się co zrobić, żeby tam cieplutko było Pasiu sypialnia nad garażem ma strop ocieplony od dołu (sufit w garażu) - 5 cm styro a na podłodze 3x 5cm styro Jak puszcze kaloryfery (dane po 4 żeberka dodatkowo do każdego z dwóch kaloryferów) jest bardzo cieplutko Kaloryfery włączam z oszczędności tylko raz dziennie żeby dogrzać podasze poza tym grawitacyjnie ciepłe powietrze leci do góry z salonu i ogrzewa górę ............ ale tu jest mały zonk do sypialni nad garażem schodzi się po schodku w dół a ciepłe powietrze raczej nie schodzi więc jest to najchłodniejsze miejsce na podaszu ....... ale do spania naprawdę baaardzo przyjemne tylko nóg spod koldry nie należy wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Aniu jak u ciebie pieknie - lubie takei klimaciki przytulne - popzdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.12.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hejka Aniu My też przeprowadziliśmy się 30 listopada, ale 2007 roku Też mamy sypialnię nad garażem i ja w niej nie marznę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 berek u nas nad garażem będą łazienki, więc mam nadzieję, że podłogówka da radę i nie będzie w nich zimno. Mam duże podciągi w garażu i chyba tam wrzucę jakieś 15 cm wełny, bądź styropianu i mam nadzieję, że to wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 berek u nas nad garażem będą łazienki, więc mam nadzieję, że podłogówka da radę i nie będzie w nich zimno. Mam duże podciągi w garażu i chyba tam wrzucę jakieś 15 cm wełny, bądź styropianu i mam nadzieję, że to wystarczy. Lidszu pomyśl o gęściej rozłożonej podlogówce+ możejakiś kaloryfer który wrazie chłodku można odkręcić ja czekam na przyszły sezon grzewczy jak bedę miec narmalny gaz to i normalnie będzie się grzało w chałupce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Aniu jak u ciebie pieknie - lubie takei klimaciki przytulne - popzdrawiam serdecznie!!! dzieki kolorowy motylku a ja wczoraj byłam u Ciebie jaki piękny taras masz i w ogóle jak pięknie dookoła domu no i w srodku też super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hejka Aniu My też przeprowadziliśmy się 30 listopada, ale 2007 roku Też mamy sypialnię nad garażem i ja w niej nie marznę Magi bo Ty gorąca kobieta jesteś i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.12.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 lapię się na tym że robie sporo błędów ortograficznych i musze często poprawiać wpisy bo obciach wielki nie wpomnę o tym że ciągle mam posklejane wyrazy bo mi mlody spację rozwalił i teraz nie bardzo działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.12.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 lapię się na tym że robie sporo błędów ortograficznych i musze często poprawiać wpisy bo obciach wielki nie wpomnę o tym że ciągle mam posklejane wyrazy bo mi mlody spację rozwalił i teraz nie bardzo działa ooo to ja mam podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.12.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Hejka Aniu My też przeprowadziliśmy się 30 listopada, ale 2007 roku Też mamy sypialnię nad garażem i ja w niej nie marznę Magi bo Ty gorąca kobieta jesteś i tyle i tu się niestety mylisz ja to straszny zmarźluch jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 17.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Aniu jak u ciebie pieknie - lubie takei klimaciki przytulne - popzdrawiam serdecznie!!! dzieki kolorowy motylku a ja wczoraj byłam u Ciebie jaki piękny taras masz i w ogóle jak pięknie dookoła domu no i w srodku też super Dzieki dzieki - juz sie nie moge doczekac wiosny zeby posiedziec na tym tarasie Ania dobrze ze mi pzrypomnaials o tym avatarku - musze go znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.12.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2009 Cze Anuś wyczytałam, że macie sypialnię nad garażem ja właśnie zastanawiam się co zrobić, żeby tam cieplutko było Pasiu sypialnia nad garażem ma strop ocieplony od dołu (sufit w garażu) - 5 cm styro a na podłodze 3x 5cm styro Jak puszcze kaloryfery (dane po 4 żeberka dodatkowo do każdego z dwóch kaloryferów) jest bardzo cieplutko Kaloryfery włączam z oszczędności tylko raz dziennie żeby dogrzać podasze poza tym grawitacyjnie ciepłe powietrze leci do góry z salonu i ogrzewa górę ............ ale tu jest mały zonk do sypialni nad garażem schodzi się po schodku w dół a ciepłe powietrze raczej nie schodzi więc jest to najchłodniejsze miejsce na podaszu ....... ale do spania naprawdę baaardzo przyjemne tylko nóg spod koldry nie należy wystawiać dzięki Aniu my też strop w garażu ociepliliśmy i na podłogę też daliśmy 15 styro, ale zastanawiam się czy wełny nie dać więcej niż wszędzie bo będę miała mały, znaczy niski a długi kaloryfer i boję się, że nie podoła ........ a do naszej sypialni też się schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.12.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2009 cze cze cze cze cze cześśśśść http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/r020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts