mayland 09.01.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Wygodne przeróbki poczyniłaś. Liczyłam Was na poddaszu Które z dzieci (płci) zajęły wspólny pokój? Pytam czysto z ciekawości Pamietam akcję, kiedy wyciagąłam moją siorę z pokoju za nogi ciagnąc ją po szorstkiej wykładzinie gołymi plecami. Strupa wzdłóż całego kręgosłupa to z miesiąc miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2010 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 No w założeniu jest że młodsze dzieci bedą razem w pokoju czyli Liwia i Jeremi ale młody spi jeszcze z nami w sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.01.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Aniu, w końcu dotarłam do Ciebie. Powolutku odgrzebuję się z zaległych wiadomości i może już niedługo będę na bieżąco. Co to był za mms co mi przysłałaś? Moja komórka lichutka i słabo było widać. Miałam dzwonić ale oczywiście zapomniałam Buziaki w Nowym Roku zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 i ja się wpadłam przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Hejka Anuś mam pytanko czy nie wkurza Was ta sypialnia ze schodkiem w dół bo o ile dobrze pamiętam to właśnie tak macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 11.01.2010 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wygodne przeróbki poczyniłaś. Liczyłam Was na poddaszu Które z dzieci (płci) zajęły wspólny pokój? Pytam czysto z ciekawości Pamietam akcję, kiedy wyciagąłam moją siorę z pokoju za nogi ciagnąc ją po szorstkiej wykładzinie gołymi plecami. Strupa wzdłóż całego kręgosłupa to z miesiąc miała Maaaaaylaaaaandziu Czesc Anuszka, zatkaj uszka, jak mówi ta dziewuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 i się wpadłam przywitać w ten śnieżny dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aniu, w końcu dotarłam do Ciebie. Powolutku odgrzebuję się z zaległych wiadomości i może już niedługo będę na bieżąco. Co to był za mms co mi przysłałaś? Moja komórka lichutka i słabo było widać. Miałam dzwonić ale oczywiście zapomniałam Buziaki w Nowym Roku zostawiam. to Jeremi dorwał się do telefonu sorki ciekawe ile za telefon zapłacę unas na razie cisza i spokój palimy w kominku i odkopujemy się spod śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pasiu mnie stopień nie przeszkadza ale mężowi tak jakby co to zapraszam do wypróbowania mojego my musielismy po drodze zrobić jeszcze jeden malutki stopień żeb nie było problemu z drzwiami do tej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzien doberek Anusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 dzien doberek Anusia cześć Anuś jak zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 12.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 jakos sie turlam chociaz coraz czesciej mysle o zwolnieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aniu, w końcu dotarłam do Ciebie. Powolutku odgrzebuję się z zaległych wiadomości i może już niedługo będę na bieżąco. Co to był za mms co mi przysłałaś? Moja komórka lichutka i słabo było widać. Miałam dzwonić ale oczywiście zapomniałam Buziaki w Nowym Roku zostawiam. to Jeremi dorwał się do telefonu sorki ciekawe ile za telefon zapłacę unas na razie cisza i spokój palimy w kominku i odkopujemy się spod śniegu A ja myślałam, że to muzyczna wersja życzeń noworocznych Wczoraj Amelka rozszyfrowała, że to piosenka o choince, którą dzieci zapraszają do przedszkola. Zaśpiewała mi całą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Aniu, w końcu dotarłam do Ciebie. Powolutku odgrzebuję się z zaległych wiadomości i może już niedługo będę na bieżąco. Co to był za mms co mi przysłałaś? Moja komórka lichutka i słabo było widać. Miałam dzwonić ale oczywiście zapomniałam Buziaki w Nowym Roku zostawiam. to Jeremi dorwał się do telefonu sorki ciekawe ile za telefon zapłacę unas na razie cisza i spokój palimy w kominku i odkopujemy się spod śniegu A ja myślałam, że to muzyczna wersja życzeń noworocznych Wczoraj Amelka rozszyfrowała, że to piosenka o choince, którą dzieci zapraszają do przedszkola. Zaśpiewała mi całą tak to świąteczny występ przedszkolaków niezłata Twoja Amellka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pasiu mnie stopień nie przeszkadza ale mężowi tak jakby co to zapraszam do wypróbowania mojego my musielismy po drodze zrobić jeszcze jeden malutki stopień żeb nie było problemu z drzwiami do tej sypialni Aniu może fotkę zapodaj, bo sama ciekawa jestem jak to jest bo Pasie tłumaczyła ale nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.01.2010 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 doberek Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pasiu mnie stopień nie przeszkadza ale mężowi tak jakby co to zapraszam do wypróbowania mojego my musielismy po drodze zrobić jeszcze jeden malutki stopień żeb nie było problemu z drzwiami do tej sypialni Aniu może fotkę zapodaj, bo sama ciekawa jestem jak to jest bo Pasie tłumaczyła ale nie kumam niestety jak wiele z nas zagubiłam kabelek od aparatu no więc może trochę bardziej obrazowo http://img682.imageshack.us/img682/8545/poddaszezmiany.jpg do pokoju nad garażem nr 8 prowadzi korytarzyk na podaszu mamy podlogę na legarach żeby drzwi nie musiały być wysokości 1,90 to w połowie korytarza obniżyliśmy podłogę o 10 cm i powstal mały schodek przed sypialnią na który pomstuje mój mąż a następnie schodek właściwy na progu sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pasiu mnie stopień nie przeszkadza ale mężowi tak jakby co to zapraszam do wypróbowania mojego my musielismy po drodze zrobić jeszcze jeden malutki stopień żeb nie było problemu z drzwiami do tej sypialni dzięki Anuś kurcze to się w któryś weekend wybiorę ale chyba muszę małża też zabrać coby naocznie zobaczył a jak małża to i dzieci więc trochę nas przyjedzie ale uprzedzę Cię wcześniej przed najazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.01.2010 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 cześć Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Pasiu mnie stopień nie przeszkadza ale mężowi tak jakby co to zapraszam do wypróbowania mojego my musielismy po drodze zrobić jeszcze jeden malutki stopień żeb nie było problemu z drzwiami do tej sypialni dzięki Anuś kurcze to się w któryś weekend wybiorę ale chyba muszę małża też zabrać coby naocznie zobaczył a jak małża to i dzieci więc trochę nas przyjedzie ale uprzedzę Cię wcześniej przed najazdem No to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts