nitubaga 17.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ... o rety DZIURKI w szafkach te takie z góry na dół... po bokach... no jakoś jak na nie patrze tooo.... Ciebie nie drażnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.01.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 szczerze mówiąc nie patrzę na nie jakby były tylko ustalone dziurki to nie można by sobie włożyć półek tam gdzie się chce a potem np zmienić sobie wysokości półki bo włośnie kupilo się wysoki dzbanek i on nijak się nie mieści coś Nituś za dużo kombinujesz jak bardzo będzie Cię drażnić to sobie możesz akrylem zakleić a jaki kolor kuchni chcesz mieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 17.01.2010 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 szczerze mówiąc nie patrzę na nie jakby były tylko ustalone dziurki to nie można by sobie włożyć półek tam gdzie się chce a potem np zmienić sobie wysokości półki bo włośnie kupilo się wysoki dzbanek i on nijak się nie mieści coś Nituś za dużo kombinujesz jak bardzo będzie Cię drażnić to sobie możesz akrylem zakleić a jaki kolor kuchni chcesz mieć? mocno pasiaste drewno... z tym, ze nie wiem czy to będzie ikea bo w planie mam szafkę 90 a ikea to tylko do 80... musiałabym to przerobić jakoś... ale wciąz to rozważam chyba Cię kiedyś nawiedze wis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.01.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 ciągle czekam wis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 przekopiowano z dziennika doczekałam się szafek w górnej łazience zostało jeszcze oświetlenie http://img687.imageshack.us/img687/1856/010fi.jpg http://img138.imageshack.us/img138/8805/007xl.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.01.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 witaj Aniu Bardzo lubię zaglądać do Twojego dziennika, bo co zdjęcie to bardziej ciepło, domowo i przytulnie A szafeczki cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 18.01.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ślicznie, kuchnia bomba!! Tylko tyle chciałam dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 dzięki Magi od jakiegos czasu choruję na lepszy aparat bo tym co mam to zdjęcia nie zawsze chca się zrobic takie jakbym chciała chciałabym dzieciom fajne fotki porobić i wnętrza pofocić jak bedą wykończone oto takie moje marzenia chyba muszę list do św Mikołaja napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ślicznie, kuchnia bomba!! Tylko tyle chciałam dodać jeszcze jakby się chciała sama sprzątać bylaby idealna dzięki mariomili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ślicznie, kuchnia bomba!! Tylko tyle chciałam dodać jeszcze jakby się chciała sama sprzątać bylaby idealna dzięki mariomili ooo to to.. i jeszcze jakby czasem coś ugotowała, nie? :P czeeee... no teraz po tych zdjęciach to na prawdę muszę Cię nawiedzić ech.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.01.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ślicznie, kuchnia bomba!! Tylko tyle chciałam dodać jeszcze jakby się chciała sama sprzątać bylaby idealna dzięki mariomili ooo to to.. i jeszcze jakby czasem coś ugotowała, nie? :P czeeee... no teraz po tych zdjęciach to na prawdę muszę Cię nawiedzić ech.... Nitka to może się razem zmówimy bo ja też się muszę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 18.01.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 oooo noto się zmawiajmy jeśli chodzi o mnie to w tym tygodniu any time Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Aleeee fajna lazienka. Tez myslalam o tych szafkach. Gdyby tylko dalo sie je pogodzic z moja umywalka to bym je kupila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 czekam w takim razie na Was dziewczyny mam tylko czwartek zajęty Małgoś ta szafka specjalnie pod tą umywalkę jest zrobiona ............. cwaniaczki chociaż jakby się jakiś blacik pyknęło to by można i coś innego zainstalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.01.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 czekam w takim razie na Was dziewczyny mam tylko czwartek zajęty Małgoś ta szafka specjalnie pod tą umywalkę jest zrobiona ............. cwaniaczki chociaż jakby się jakiś blacik pyknęło to by można i coś innego zainstalować jutro nie mogie bo ze starszakiem do lekarza idę ale środa lub piątek może być ciekawe jak Nitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.01.2010 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ślicznie wyszły te szafki. Czy już korzystacie z umywalek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.01.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 czekam w takim razie na Was dziewczyny mam tylko czwartek zajęty Małgoś ta szafka specjalnie pod tą umywalkę jest zrobiona ............. cwaniaczki chociaż jakby się jakiś blacik pyknęło to by można i coś innego zainstalować Aaaa, to sprytnie, bo wyglada jak ta z ikei... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Ślicznie wyszły te szafki. Czy już korzystacie z umywalek? tak korzystamy chociaż z przyzwyczajenia czasem obieramy jeszcze kurs na bidet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 czekam w takim razie na Was dziewczyny mam tylko czwartek zajęty Małgoś ta szafka specjalnie pod tą umywalkę jest zrobiona ............. cwaniaczki chociaż jakby się jakiś blacik pyknęło to by można i coś innego zainstalować Aaaa, to sprytnie, bo wyglada jak ta z ikei... no tak z Ikei są (dobre masz oko ) Ikea specjalnie zrobiła szafki które pasują do ikeowskiej umywalki (to chciałam przekazać ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.01.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 czekam w takim razie na Was dziewczyny mam tylko czwartek zajęty Małgoś ta szafka specjalnie pod tą umywalkę jest zrobiona ............. cwaniaczki chociaż jakby się jakiś blacik pyknęło to by można i coś innego zainstalować jutro nie mogie bo ze starszakiem do lekarza idę ale środa lub piątek może być ciekawe jak Nitka piątek byłby super ale środa też jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts