stukpuk 01.09.2008 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 To ile mieści się gruszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 na wierzbie? bo ja wiem... z 50? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 na wierzbie? bo ja wiem... z 50? Mi chodzi o pompo-gruszke A przy okazji przypomniał mi się kawał o gruszkach, ale teraz nie mam czas ,przypomnijcie mi potem to napisze. Głupi strasznie i nie śmieszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 na wierzbie? bo ja wiem... z 50? Mi chodzi o pompo-gruszke gruszka z pomponem? pierwsze słysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 02.09.2008 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 na wierzbie? bo ja wiem... z 50? Mi chodzi o pompo-gruszke gruszka z pomponem? pierwsze słysze A widziałaś gruszke z taśmociągiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 no mnie się zdaje że tych gruszek to ok. 8 kubików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja zamówiłam właśnie 9 na wieniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 ja zamówiłam właśnie 9 na wieniec ładny wianuszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 mam nadzieje że to razem ze schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.09.2008 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No kochana rzeczywiście nie próżnujesz i olewasz stropik dokumentnie Swoją drogą taka wiecha na stropie nad parterem to chyba rozpusta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No kochana rzeczywiście nie próżnujesz i olewasz stropik dokumentnie Swoją drogą taka wiecha na stropie nad parterem to chyba rozpusta? dla mnie to szczyt obciachu no ale sobie górale zatknęli tego badyla jak jescze było miekko a teraz to go wyrwać z betonu nie można próbowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 02.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak ma chłopom sprawić radość to nie ma co im jej odbierać będziesz miała brzózkę w podłodze na pamiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak ma chłopom sprawić radość to nie ma co im jej odbierać będziesz miała brzózkę w podłodze na pamiątkę no żeby tylko takie pamiątki u mnie były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.09.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 Jak ma chłopom sprawić radość to nie ma co im jej odbierać będziesz miała brzózkę w podłodze na pamiątkę no żeby tylko takie pamiątki u mnie były Ach to Ty brzózkę tak podlewasz, przyznaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Jak ma chłopom sprawić radość to nie ma co im jej odbierać będziesz miała brzózkę w podłodze na pamiątkę no żeby tylko takie pamiątki u mnie były Ach to Ty brzózkę tak podlewasz, przyznaj się! Hihihi a my naiwne myślałyśmy że strop. To dlatego ona taka niezwiędnięte listki ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 przypominam drogie koleżanki że to nie brzózka tylko lebiona i rzeczywiście trzyma się nieźlo o dziwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 ona Ci wyciąga całą wodę z betonu i naokoło Ci nie zwiąże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 mówisz idę sprawdzić i jeszcze sobie śliwek w sadzie nazrywam na deser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu gratuluję stropu i wiechy i czekam na ciąg dalszy Nie tak dawno u mnie strop zalewali a tymczasem w czwartek (ooooooooooooo to już jutro ) wchodzi ekipa od wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu gratuluję stropu i wiechy i czekam na ciąg dalszy Nie tak dawno u mnie strop zalewali a tymczasem w czwartek (ooooooooooooo to już jutro ) wchodzi ekipa od wykończeniówki Aniu ale masz fajosko to milego i przyjemnego wykańczania Ci życzę .............. i nie dziękuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts