aniawmuratorze 20.01.2010 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dziewczyny napiszcie jaka godzina wam pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 dziewczyny napiszcie jaka godzina wam pasuje mi to chyba przed południem, tak koło 11 bo potem starszaka ze szkoły muszę zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.01.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 ok Nituś a Tobie 11 paasuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.01.2010 00:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu! Cudowne masz te łazienkowe szafki! Jeeejuu jak mi się podobają!!! I udanego zlociku Wam życzę i zazdroszczę strasznie... ale u mnie w tym czasie może drzwi się będą montować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu normalnie brak mi słów z podziwu nad treścią PW dziękuję Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 doberek Aniu Miłego zlociku Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu! Cudowne masz te łazienkowe szafki! Jeeejuu jak mi się podobają!!! I udanego zlociku Wam życzę i zazdroszczę strasznie... ale u mnie w tym czasie może drzwi się będą montować... Rasia nie smuc się odbijemy sobie trzymam kciuki za drzwi widzę pewne plusy tego że wykańcza się dom mieszkając np takie drzwi cieszą po 100kroć bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 cześć Magi cześć Zuzanka (proszę mnie nie zawstydzać ) zlocik jutro a dzisiaj jeszcze przyjeżdżają teściowie na Dzień Babci i Dziadka w przedszkolu i jeszcze ksiądz po kolędzie dzisiaj bedzie idę ogarnąć chałupkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No to miłego jutrzejszego zlociku a może piszesz się na zlocik u mnie 4 lutego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ok Nituś a Tobie 11 paasuje ? siurrrr ale mapka cholera teraz wstyd się zgubić :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No to miłego jutrzejszego zlociku a może piszesz się na zlocik u mnie 4 lutego?? 4 mówisz muszę sprawdzić w weekend ze slubnym czy nie ma dla mnie jakiś planów i dam znać btw fajnie by było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ok Nituś a Tobie 11 paasuje ? siurrrr ale mapka cholera teraz wstyd się zgubić :P zgubić sie nigdy nie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.01.2010 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu! Cudowne masz te łazienkowe szafki! Jeeejuu jak mi się podobają!!! I udanego zlociku Wam życzę i zazdroszczę strasznie... ale u mnie w tym czasie może drzwi się będą montować... Rasia nie smuc się odbijemy sobie trzymam kciuki za drzwi widzę pewne plusy tego że wykańcza się dom mieszkając np takie drzwi cieszą po 100kroć bardziej Już dziś wiem, że jutro drzwi nie budziet! Ale i tak nie mogę z Wami być... Wszystko do kitu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu! Cudowne masz te łazienkowe szafki! Jeeejuu jak mi się podobają!!! I udanego zlociku Wam życzę i zazdroszczę strasznie... ale u mnie w tym czasie może drzwi się będą montować... Rasia nie smuc się odbijemy sobie trzymam kciuki za drzwi widzę pewne plusy tego że wykańcza się dom mieszkając np takie drzwi cieszą po 100kroć bardziej Już dziś wiem, że jutro drzwi nie budziet! Ale i tak nie mogę z Wami być... Wszystko do kitu... no to podwójna szkoda i żal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Aniu! Cudowne masz te łazienkowe szafki! Jeeejuu jak mi się podobają!!! I udanego zlociku Wam życzę i zazdroszczę strasznie... ale u mnie w tym czasie może drzwi się będą montować... Rasia nie smuc się odbijemy sobie trzymam kciuki za drzwi widzę pewne plusy tego że wykańcza się dom mieszkając np takie drzwi cieszą po 100kroć bardziej Już dziś wiem, że jutro drzwi nie budziet! Ale i tak nie mogę z Wami być... Wszystko do kitu... buuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 W końcu trafiłam do Ciebie. Zaskoczyła mnie dedykacja w ostatnim wpisie w Dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Hejka rowerzystki i lesne panienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Hejka rowerzystki i lesne panienki. Hejka, zaczyna mnie kryzys senny brać Ostatnio punkt 22.30 byłam w łóżku. Coś mi się poprzestawiało i nie mogę wysiedzieć wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.01.2010 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Hejka rowerzystki i lesne panienki. Hejka, zaczyna mnie kryzys senny brać Ostatnio punkt 22.30 byłam w łóżku. Coś mi się poprzestawiało i nie mogę wysiedzieć wieczorem. Za wczesnie wstajesz... Ja za to mam odwrotnie i nie moge przez to nic zalatwic, bo wszystkie urzedy zamykaja wczesnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Hejka rowerzystki i lesne panienki. Hejka, zaczyna mnie kryzys senny brać Ostatnio punkt 22.30 byłam w łóżku. Coś mi się poprzestawiało i nie mogę wysiedzieć wieczorem. Za wczesnie wstajesz... Ja za to mam odwrotnie i nie moge przez to nic zalatwic, bo wszystkie urzedy zamykaja wczesnie. Pewnie masz rację. Zdecydowanie wolałabym chodzić później spać i wstawać też później. No ale jeszcze długo nic się nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts