malgos2 22.01.2010 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hejka rowerzystki i lesne panienki. Hejka, zaczyna mnie kryzys senny brać Ostatnio punkt 22.30 byłam w łóżku. Coś mi się poprzestawiało i nie mogę wysiedzieć wieczorem. Za wczesnie wstajesz... Ja za to mam odwrotnie i nie moge przez to nic zalatwic, bo wszystkie urzedy zamykaja wczesnie. Pewnie masz rację. Zdecydowanie wolałabym chodzić później spać i wstawać też później. No ale jeszcze długo nic się nie zmieni. Tak zle i tak niedobrze... Mnie dzisiaj pani w urzedzie miasta doprowadzila do bialej goraczki i bede musiala isc tam jeszcze raz. A tyle mnie zdrowia ta wyprawa kosztowala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 W końcu trafiłam do Ciebie. Zaskoczyła mnie dedykacja w ostatnim wpisie w Dzienniku no bo okno w kuchni wygląda też tak dzięki kwiatkowi od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Dziewczyny dzięki wielkie za odwiedziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 22.01.2010 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Anuś WIELKIE DZIĘKI za możliwość obejrzenie/podziwiania twojego bardzo ładnego jaśniutkiego domu pięknie mieszkasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ciasto było pyszniutkie i jaka smietanka towarzystka wokół stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2010 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 .... kochana a Ty nie zostałas dlużej i ominęły Cię tosty :P to dopiero pycha... powiedziałam o nich moim Bąkom i już się dopytują kiedy będzie to u nas w domciu Ania bardzo miło było posiedziec w ciepełku kozy, pozwiedzać domek i pośmiać się w Waszym domku Pięknie tam ... a zaraz Ci podeślę linka tylko go znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 22.01.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 http://forum.muratordom.pl/ogrod-pikinini,t157120.htm milego czytanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 22.01.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Aniu, bardzo serdecznie dziękuję za zaproszenie i możliwość obejrzenia tak prześlicznego domku !!!! Naprawdę wspaniały klimat w nim stworzyłaś, że się wychodzić nie chciało Ciasto pychota, a tosty smaczniusie !!! Moim zołzelinom muszę takie zrobić Zapraszam na wiosnę na rewizytę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.01.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Anulka my z Zuliną też baaardzo dziękujemy za gościnę w Waszym przytulniastym domku a ja poproszę o przepis na ten przepyszny serniczek albo miejsce gdzie go mogę znaleźć i pamiętaj o brykiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 W końcu trafiłam do Ciebie. Zaskoczyła mnie dedykacja w ostatnim wpisie w Dzienniku no bo okno w kuchni wygląda też tak dzięki kwiatkowi od Ciebie I jeszcze się trzyma? Czytam, że spotkanko się udało? Fajnie Wam. Ja dzisiaj po mrozie musiałam miejską komunikacją jeździć, bo mąż zabrał autko. I tak mi tyłek zmarzł, że się długo nie mogłam zagrzać. Dobrze, że jutro sobota to się spokojnie wyśpię. Tylko telefon muszę wyłączyć, żeby nikt mnie nie obudził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 trzyma się całkiem nieźle mimo mojej idealnej ręki do zasuszania wszystkiego a spotkanko udane i przemiłe szkoda ze musialaś marznąć zamiast z nami posiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 trzyma się całkiem nieźle mimo mojej idealnej ręki do zasuszania wszystkiego a spotkanko udane i przemiłe szkoda ze musialaś marznąć zamiast z nami posiedzieć Nawet o Was myślałam jak na al. Krakowskiej stałam czekając na tramwaj. Byle do wiosny, to będzie więcej okazji do odwiedzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 trzyma się całkiem nieźle mimo mojej idealnej ręki do zasuszania wszystkiego a spotkanko udane i przemiłe szkoda ze musialaś marznąć zamiast z nami posiedzieć Nawet o Was myślałam jak na al. Krakowskiej stałam czekając na tramwaj. Byle do wiosny, to będzie więcej okazji do odwiedzin liczę na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 trzyma się całkiem nieźle mimo mojej idealnej ręki do zasuszania wszystkiego a spotkanko udane i przemiłe szkoda ze musialaś marznąć zamiast z nami posiedzieć Nawet o Was myślałam jak na al. Krakowskiej stałam czekając na tramwaj. Byle do wiosny, to będzie więcej okazji do odwiedzin liczę na to Może się kiedyś umówimy na spacer po naszym lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 cześć Anuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 cześć Anuś cześć Dario tak wiosennie się robi jak patrzę na Twój avatarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.01.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 trzyma się całkiem nieźle mimo mojej idealnej ręki do zasuszania wszystkiego a spotkanko udane i przemiłe szkoda ze musialaś marznąć zamiast z nami posiedzieć Nawet o Was myślałam jak na al. Krakowskiej stałam czekając na tramwaj. Byle do wiosny, to będzie więcej okazji do odwiedzin liczę na to Może się kiedyś umówimy na spacer po naszym lesie super pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 23.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 doberek Aniu jak sie jezdzi na rowerze po sniegu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.01.2010 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 doberek Aniu jak sie jezdzi na rowerze po sniegu? ciężko, ale to twarda Babeczka jest ino na wiosne bedzie miała golenie jak pasikonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.01.2010 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 doberek Aniu jak sie jezdzi na rowerze po sniegu? cześć Aniu muszę powiedzieć żesnieg to betka ale ta temperatura i wietrzyk mnie bardzo dobrze demotywują przed wyjściem z domu a po komentarzach i dziennikach jeździ się bardzo przyjemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.01.2010 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 doberek Aniu jak sie jezdzi na rowerze po sniegu? ciężko, ale to twarda Babeczka jest ino na wiosne bedzie miała golenie jak pasikonik golenie jak pasikonik muszę to przemysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts