78mysz 27.01.2010 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czesc Anuszka, wyluzuj troche i poleż na kanapie chwilke, zamiast klikać.Przy dzieciakach to pewnie ciągle na wysokich obrotach jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 leżę właśnie ale chyba jakiś paracetamol łykne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czesc Anuszka, wyluzuj troche i poleż na kanapie chwilke, zamiast klikać.Przy dzieciakach to pewnie ciągle na wysokich obrotach jestes ja tak klikam żeby o bólu głowy nie myśleć przejeżdżalam obok Ciebie ale była 8.30 więc nie zajechalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czesc Anuszka, wyluzuj troche i poleż na kanapie chwilke, zamiast klikać.Przy dzieciakach to pewnie ciągle na wysokich obrotach jestes ja tak klikam żeby o bólu głowy nie myśleć przejeżdżalam obok Ciebie ale była 8.30 więc nie zajechalam to z pewnością widzialaś wóz Roberta z k-g Zamontował mi dzielnie świetlik w dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.01.2010 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Mam przerwę na kawkę więc wpadłam się przywitać.Mi na główkę ostatnio tylko Ibuprom pomaga.Mam nadzieję, że ból sobie poszedł w siną dal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Becia właśnie Ibuprom połknęlam i jest lepiej ale nadal nie bardzo mogę głową machać na koncert heavy metalowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 27.01.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 .... ANIA lufę sobie strzel, a nie jakies tabletochy czeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czesc Anuszka, wyluzuj troche i poleż na kanapie chwilke, zamiast klikać.Przy dzieciakach to pewnie ciągle na wysokich obrotach jestes ja tak klikam żeby o bólu głowy nie myśleć przejeżdżalam obok Ciebie ale była 8.30 więc nie zajechalam to z pewnością widzialaś wóz Roberta z k-g Zamontował mi dzielnie świetlik w dachu od strony Mszczonowskiej nie bylo widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 .... ANIA lufę sobie strzel, a nie jakies tabletochy czeee muszę jeszcze dzisiaj brumem jechać więc kielicha wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.01.2010 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 czesc Anuszka, wyluzuj troche i poleż na kanapie chwilke, zamiast klikać.Przy dzieciakach to pewnie ciągle na wysokich obrotach jestes ja tak klikam żeby o bólu głowy nie myśleć przejeżdżalam obok Ciebie ale była 8.30 więc nie zajechalam to z pewnością widzialaś wóz Roberta z k-g Zamontował mi dzielnie świetlik w dachu od strony Mszczonowskiej nie bylo widać ano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cze Ania Duch ożył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cze Ania Duch ożył raczej chyba oduchowił wiem dostalam sms -a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobry i co duch pisal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 dobry i co duch pisal? że nas kocha i tęskni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 28.01.2010 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 odpisz ze my tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 28.01.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... dzień dobry ... tak się zachmurzyło słonko się ukryło pada, pada śnieżek biały dawno go nie było .... tak mnie dziś przywitały dzieci jak wstały i zobaczyły co za oknem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 odpisz ze my tez napisałam mam nadzieje że Duch blokady na moje smsy sobie nie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... dzień dobry ... tak się zachmurzyło słonko się ukryło pada, pada śnieżek biały dawno go nie było .... tak mnie dziś przywitały dzieci jak wstały i zobaczyły co za oknem :P słodziaki to lepsze poranne powitanie od Myszkowej córeczki synkowie Ci zaserwowali bo ona wolała Danioooooo jak tylko wyszla z łożeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... dzień dobry ... tak się zachmurzyło słonko się ukryło pada, pada śnieżek biały dawno go nie było .... tak mnie dziś przywitały dzieci jak wstały i zobaczyły co za oknem :P ja wiem, że dzieci się cieszą, ale ja normalnie już warczę na ten śnieg cze Aniusia, jak dzisiaj samopoczucie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2010 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ... dzień dobry ... tak się zachmurzyło słonko się ukryło pada, pada śnieżek biały dawno go nie było .... tak mnie dziś przywitały dzieci jak wstały i zobaczyły co za oknem :P ja wiem, że dzieci się cieszą, ale ja normalnie już warczę na ten śnieg cze Aniusia, jak dzisiaj samopoczucie ? cześć Lidziu głowa niestety nadal boli umowilam sie ze śwagierką to mnie wymasuje wieczorem powinno odpuścić dzisiaj to mnie mdli i kręci mi się od rana ale mam dzisiaj dość lajtowy dzień więc luzik na chwilę muszę teraz wyskoczyć a potem będę powolutku wszystko sobie robic w domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts