aniawmuratorze 16.02.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć zasypało nas i sypie nadal śniegu się nie boję ale nie cierpię blota które nas czeka po rozpuszczeniu białego .....puszku Marzę o wyspaniu się młody ma mega katar więc marudzi w nocy a ja krążę i robię picie wycieram nosek i ............ z resztą wiecie same jak to jest dziś większość nocy przespałam z malym w jego łożeczku 1,40 m ..... dobrze że nie jestem wysoka Dziewczyny zdrowe chociaż trochę marudziły że ferie się skończyly M. miał tydzień wolnego i ............ wreszcie skciliśmy nasze łóżko mam półki w szafie przy wejściu i porządek w garażu ........... no dobra w połowie garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć zasypało nas i sypie nadal śniegu się nie boję ale nie cierpię blota które nas czeka po rozpuszczeniu białego .....puszku Marzę o wyspaniu się młody ma mega katar więc marudzi w nocy a ja krążę i robię picie wycieram nosek i ............ z resztą wiecie same jak to jest dziś większość nocy przespałam z malym w jego łożeczku 1,40 m ..... dobrze że nie jestem wysoka Dziewczyny zdrowe chociaż trochę marudziły że ferie się skończyly M. miał tydzień wolnego i ............ wreszcie skciliśmy nasze łóżko mam półki w szafie przy wejściu i porządek w garażu ........... no dobra w połowie garażu Aniu to zdrówka dla synusia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.02.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Dzięki Magi kuruje mlodego intensywnie mam nadziejęże szybko mu minie a jak twoje Gwiazdki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć porządek w garażu ........... no dobra w połowie garażu oooooo tego to Ci najbardziej zazdroszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.02.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć porządek w garażu ........... no dobra w połowie garażu oooooo tego to Ci najbardziej zazdroszcze założylam się że do końca lata wjadę samochodem do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć porządek w garażu ........... no dobra w połowie garażu oooooo tego to Ci najbardziej zazdroszcze założylam się że do końca lata wjadę samochodem do srodka noooo to jeśli Twój garaż przypomina choć trochę mój garaż.... to masz racje, ze już zaczynasz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.02.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Cześć porządek w garażu ........... no dobra w połowie garażu oooooo tego to Ci najbardziej zazdroszcze założylam się że do końca lata wjadę samochodem do srodka noooo to jeśli Twój garaż przypomina choć trochę mój garaż.... to masz racje, ze już zaczynasz :P mam nadzieję ze zdąrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 16.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 będę Cię wspierać... duchowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Igrek 16.02.2010 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam właśnie zerknąłem w expressowym tempie na dziennik, bardzo ładny domek, gratuluję wytrwałości (ja ciągle nie mogę się zebrać do dziennika choć już od12,2009 mieszkamy) domek piękny...a przy okazji przeglądania zdjęć zobaczyłem że moja córka przyjaźni się z Liwią w przedszkolu i nie tylko pozdrawiam walczących ze śniegiem aktualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.02.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam właśnie zerknąłem w expressowym tempie na dziennik, bardzo ładny domek, gratuluję wytrwałości (ja ciągle nie mogę się zebrać do dziennika choć już od12,2009 mieszkamy) domek piękny...a przy okazji przeglądania zdjęć zobaczyłem że moja córka przyjaźni się z Liwią w przedszkolu i nie tylko pozdrawiam walczących ze śniegiem aktualnie Dziekuję Igreku takie słowa dają sił by dalej walczyć bo jeszcze wiele przed nami Miło że zaglądają do nas sąsiedzi zapraszam serdecznie na calkiem realną kawę a snieg mógłby przestać się wygłupiać i odpuścić sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.02.2010 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Wpadłam na chwilkę i widzę, że też będę kciuki ściskać za wolny garaż, bo przy tej naszej pięęęknej zimie jak najbardziej by się przydał... No i duuużo zdrówka życzę... I pędzę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.02.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Gdzie się nie zajrzy to jakiś malutek chory Ja też siedzę z młodszą w domu i rozleniwiona jestem okropnie. A od jutra będę z dziewczynkami sama bo mąż jedzie z pracy na narty. Teściowa obiecała pójść z dziewczynkami w niedzielę do kina (mam nadzieję, że A. wydobrzeje) - zawsze to kilka godzin luzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2010 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 No niestety dzieciaki łapią bakcyle Zaczęłam uczyć kanarka spiewania bo mu się coś zapomniało chyba siedział za długo w pokoju w którym nas nie widział odśnieżyłam nieco solary i temperatura poszła od razu do góry gotuję wielki gar krupniku a potem jak krupnik się skończy cebulowa w planach (chyba że wypiję całe białe wino ) a potem grochóweczka ale sobie napaliłam w kominku gorąco w krótkim rękawku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 17.02.2010 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zaczęłam uczyć kanarka spiewania bo mu się coś zapomniało chyba siedział za długo w pokoju w którym nas nie widział Jak go uczysz grasz mu nie miałam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zaczęłam uczyć kanarka spiewania bo mu się coś zapomniało chyba siedział za długo w pokoju w którym nas nie widział Jak go uczysz grasz mu nie miałam pojęcia też się wlasnie dowiedziałam że kanarka trzeba uczyć spiewu nasz spiewał trochę jak go dostałam ale po pierzeniu jakoś nie zacząl więc w ruch poszły dodatkowe witaminy i minerały i nagrania spiewających kanarków zobaczymy jaki to da efekt za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 17.02.2010 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 przyszlam szepnac dobranoc bo mam juz dzieciaki spiace, wiec okazja zeby odespac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 17.02.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zaczęłam uczyć kanarka spiewania bo mu się coś zapomniało chyba siedział za długo w pokoju w którym nas nie widział Jak go uczysz grasz mu nie miałam pojęcia też się wlasnie dowiedziałam że kanarka trzeba uczyć spiewu nasz spiewał trochę jak go dostałam ale po pierzeniu jakoś nie zacząl więc w ruch poszły dodatkowe witaminy i minerały i nagrania spiewających kanarków zobaczymy jaki to da efekt za tydzień ale jaja z tym kanarkiem. nie wiedzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 przyszlam szepnac dobranoc bo mam juz dzieciaki spiace, wiec okazja zeby odespac ja moje własnie usypiam tzn siedzię w ich pokoju na fotelu z laptopikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 Zaczęłam uczyć kanarka spiewania bo mu się coś zapomniało chyba siedział za długo w pokoju w którym nas nie widział Jak go uczysz grasz mu nie miałam pojęcia też się wlasnie dowiedziałam że kanarka trzeba uczyć spiewu nasz spiewał trochę jak go dostałam ale po pierzeniu jakoś nie zacząl więc w ruch poszły dodatkowe witaminy i minerały i nagrania spiewających kanarków zobaczymy jaki to da efekt za tydzień ale jaja z tym kanarkiem. nie wiedzialam jak poczytałam więcej o kanarkach to mi oczy wyszly że tyle się z tym zwierzakiem robi (oprócz karmienia, sprzątania klatki i wypuszczania żeby polatał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.02.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 obciełam młodemu wlosy fryzjerka ze mnie marna ale grzywka nie włazi mu do oczu i z tyłu nie myzia w szyję ciekawe czy jest jakiś internetowy kursik ciachania włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts