Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cześć Maguś :D

uziemiona jestem ciągle przez kaszel i katar młodego :-?

a po połuniu znow ma padać :evil:

dobrze że wypiłam kawę i zjadlam kawałek czekolady :wink:

dzisiaj jak wyszlam rano na spacer to słyszalam że ptaszki śpiewają :D

znaczy sie powolutku wiosna idzie i to mnie trzyma w pionie 8)

Witam,

ja też uziemiona.

A dzisiaj chyba faktycznie całkiem przyjemny dzień. Okno mam otwarte i też słyszę głos ptaków. I właśnie z wiosną mi się skojarzyło.

Możesz napisać jak robisz cebulową.

Zjadłabym. Tylko muszę poczekać aż mąż wróci bo moje dziewczyny pewnie takiej zupy nie zjedzą.

koniec już bliski Nituś :D

czuję to w lewym nadgarstku :wink:

................. chociaż kolano mówi że zima będzie jeszcze chciała pokazać na co ją stać .............. wierzę jednak że nadgarstek zwycięży 8)

Beciu śledzę wlaśnie przepisy na cebulową zrobię z nich pewien mix i napiszę jak smakowało - chcę wykorzystac resztkę białego wytrawnego wina w przepisie ......... no i chyba musi być nieco ostrzejsza w smaku niż ta którą mam w pamięci a raczej mają je moje kubki smakowe - żeby dzieci zjały (nie może być za mdła bo powiedzą bleee :evil: )

Czym ta miła Cie wnerwiła?

ogłaszam Cyfra+ jest do luftu :evil:

ach uzbierało się tego trochę

czas rozwiązania umowy przedłużają z 1 na 3 miesiące po roku :-?

a wczoraj dobili mnie fakturą na 1 zł za antenę satelitarną :evil:

jakby nie mogli doliczyć tego w ostatniej fakturze albo w pierwszej

jakbym miała płacić to na poczcie więcej zapłaciłabym za przesłanie :-?

a paniusia mi tłumaczyć że umowa się skończyła z końcem stycznia i wtedy naliczają kasę za antenę

tylko że ja 3 miesiące wczesniej zgłosiłam że mówię im ŻEGNAJCIE

w puncie nie oddałam kabla Euro bo zapomniałam ale pan mi powiedział żeby już nie przynosić ................... wczoraj wyczytałam że za niedostarczenie kabla pobierają 10 zeta :roll: idę im go oddać w sobotę i oddam im tą pie....ną antenę za 1 zł jak jej nie wezmą sobie to i tak im zostawię to ich smieć nie sobie go utylizują sami

nikomu nie polecam Cyfry+

U mojej mamy był też problem z rozwiązaniem umowy, ze zwrotem tego dekodera. Mimo złożonego wypowiedzenia przychodziły następne wezwania do zapłaty. Dość długo to odkręcali, bo już windykacja weszła ale na szczęście na wszystko mieli papiery. I z tego co pamiętam chyba w końcu zostali z tym dekoderem, bo nikt nie chciał go przyjąć.

Mialam to samo z Canal+ i jak mnie zaczeli straszyc sadem to im odpisalam co mysle na ich temat i ze jak chca to prosze bardzo - jestem gotowa isc do sadu. Wykorzystalam okazje, ze niedlugo pozniej zmieniali regulamin i mozna bylo rozwiazac umowe, co zrobilam i juz wiecej mi glowy nie zawracali, ale ciezko bylo. :-?

Chyba nie ma idealnej firmy.

Dopóki wszystko działa i chcesz z tego korzystać to jest ok.

My mamy teraz Polsat Cyfrowy.

Już na początku padł nam pilot i niestety nie chcieli nam przyjąć samego pilota do reklamacji tylko mieliśmy złożyć cały zestaw :o

Kupiliśmy uniwersalny i działa.

Na razie nie planujemy rezygnować więc nie wiem jak jest u nich z wypowiedzeniem.

Doberek Aniu :)

My też się ostatnio wkurzyliśmy na cyfre+ i się na N przerzuciliśmy.

a my teraz u rodziców chwilowo zimujemy 8) i oni mają Polsat i mój syn chce też koniecznie Polsat a ja chyba N :roll: kurde nie wiem sama ale dobrze, że mówicie o tych 3 miesiącach w C+, to ja już muszę rezygnacje wysłać :roll:

W kazdej firmie jesli umowa jest na czas okreslony to trzeba poczekac az sie skonczy chyba, ze ktoras ze stron w sposob razacy ja lamie. W moim przypadku bylo tak, ze dekoder przestal dzialac, bo zmienili sygnal na cyfrowy, a dekoder byl starego typu wiec kasowali mnie za usluge, ktorej nie bylo. Kablowke mialam od UPC, a dekoder of Canal+ i tak mnie przeganiali od plebana do pogana, az sie wkurzylam ostro. Wg mnie to bylo razace naruszenie zasad umowy z ich strony. Jesli umowa jest na czas nieokreslony to obowiazuje standardowy okres wypowiedzenia - 30 dni. To prawda, wszystkie te firmy sa siebie warte. Jak jest dobrze to jest, a sprobuj czegos od nich chciec. :evil: