pasie 19.02.2010 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W kazdej firmie jesli umowa jest na czas okreslony to trzeba poczekac az sie skonczy chyba, ze ktoras ze stron w sposob razacy ja lamie. W moim przypadku bylo tak, ze dekoder przestal dzialac, bo zmienili sygnal na cyfrowy, a dekoder byl starego typu wiec kasowali mnie za usluge, ktorej nie bylo. Kablowke mialam od UPC, a dekoder of Canal+ i tak mnie przeganiali od plebana do pogana, az sie wkurzylam ostro. Wg mnie to bylo razace naruszenie zasad umowy z ich strony. Jesli umowa jest na czas nieokreslony to obowiazuje standardowy okres wypowiedzenia - 30 dni. To prawda, wszystkie te firmy sa siebie warte. Jak jest dobrze to jest, a sprobuj czegos od nich chciec. a my raczej mamy na czas nieokreślony, bo już chyba 6 rok, to wtedy tylko 30 dni wcześniej muszę wysłać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.02.2010 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 W kazdej firmie jesli umowa jest na czas okreslony to trzeba poczekac az sie skonczy chyba, ze ktoras ze stron w sposob razacy ja lamie. W moim przypadku bylo tak, ze dekoder przestal dzialac, bo zmienili sygnal na cyfrowy, a dekoder byl starego typu wiec kasowali mnie za usluge, ktorej nie bylo. Kablowke mialam od UPC, a dekoder of Canal+ i tak mnie przeganiali od plebana do pogana, az sie wkurzylam ostro. Wg mnie to bylo razace naruszenie zasad umowy z ich strony. Jesli umowa jest na czas nieokreslony to obowiazuje standardowy okres wypowiedzenia - 30 dni. To prawda, wszystkie te firmy sa siebie warte. Jak jest dobrze to jest, a sprobuj czegos od nich chciec. a my raczej mamy na czas nieokreślony, bo już chyba 6 rok, to wtedy tylko 30 dni wcześniej muszę wysłać ? Jesli nie przedluzyliscie ostatnio na jakis okreslony czas to pewnie tak. Wtedy pisemko polecone ze zwrotka, ze wypowiadasz umowe i ich strata. Pozostaje kwestia dekodera - gdybym sie teraz nie potrafila dogadac z nimi, to wyslalabym go poczta albo jakims pocztexem czy innym kurierem i niech oni sie martwia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kurka wodna, to co wybrać Kupię sobie na razie zwykłą antenę i pięć kanałów będę odbierać... a w zasadzie i tak nie mam czasu na telewizję, dopiero jak Babcia przyjedzie i dziecko to chcieć będą coś oglądać Chciałam Tepsę ale głównie ze względu na internet, ale im się nie opłaca ale i tak Rasia miała gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.02.2010 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 W kazdej firmie jesli umowa jest na czas okreslony to trzeba poczekac az sie skonczy chyba, ze ktoras ze stron w sposob razacy ja lamie. W moim przypadku bylo tak, ze dekoder przestal dzialac, bo zmienili sygnal na cyfrowy, a dekoder byl starego typu wiec kasowali mnie za usluge, ktorej nie bylo. Kablowke mialam od UPC, a dekoder of Canal+ i tak mnie przeganiali od plebana do pogana, az sie wkurzylam ostro. Wg mnie to bylo razace naruszenie zasad umowy z ich strony. Jesli umowa jest na czas nieokreslony to obowiazuje standardowy okres wypowiedzenia - 30 dni. To prawda, wszystkie te firmy sa siebie warte. Jak jest dobrze to jest, a sprobuj czegos od nich chciec. tylko w Cyfrze jak przechodzisz na czas nieokreślony to okres wypowiedzenia zmienia się na 3 miesiące to jest zapisane w umowie dekoder + pilot+ kabel Euro można oddać w punktach sprzedaży w centrum handlowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.02.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Kurka wodna, to co wybrać Kupię sobie na razie zwykłą antenę i pięć kanałów będę odbierać... a w zasadzie i tak nie mam czasu na telewizję, dopiero jak Babcia przyjedzie i dziecko to chcieć będą coś oglądać Chciałam Tepsę ale głównie ze względu na internet, ale im się nie opłaca ale i tak Rasia miała gorzej Gosiu ja teraz mam taką pokojową widać jak w nocniku ale dzięki temu skraca to czas ogladania bo kiepsko odbiera i mniej do oglądania jest tak to dzieci siedziałycały weekend w TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 20.02.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 czesc Aniu. ja mam polsat i jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.02.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 ja mam internet i to jest lepsze od kazdej anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.02.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Ja mam tylko pokojowa antene, bo sie okazalo, ze ta zbiorcza to nie jest zadna zbiorcza, tylko rurka po niej zostala (cale szczescie, ze nie kupowalam gniazdka antenowego za 60 zl, bo by mnie krew zalala), na niej 5 kanalow na krzyz i nic nie widac, wiec po prostu ogladam Fakty w necie i filmy na DVD i wcale mi nie brakuje. Ale jak bede jakas kablowke brac to chyba wezme n. Zastanawiam sie nad netem, ale wybor jest jak miedzy dzuma a cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 20.02.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Hejeczka A ja mam zwykła antenę szerokopasmową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 Hejeczka A ja mam zwykła antenę szerokopasmową Monika co to antena szerokopasmowa bo ciemna zupełnie jestem w temacie i jakie kanały odbierasz? Gosiu ja teraz mam taką pokojową widać jak w nocniku ale dzięki temu skraca to czas ogladania bo kiepsko odbiera i mniej do oglądania jest piękne jak w nocniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.02.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 antena Monisiowa + kabelek za wzmacniaczem i oglądasz TVP 1 i 2, TVN, Polsat, 4, regionalną i może coś jeszcze http://strojec.com.pl/foto/1.antena%20siatkowa%20panelowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2010 paskudztwo, ale na bezrybiu i rak ryba... chyba jak nas przydusi to taką kupię - a zresztą i tak telewizora nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 oooo to ponoć zdrowe dla rodziny jest.... dla mnie TV nie, ale internet to taki złodziej czasu, że aż sie czasem Małżowina bulwersuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 21.02.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 antena Monisiowa + kabelek za wzmacniaczem i oglądasz TVP 1 i 2, TVN, Polsat, 4, regionalną i może coś jeszcze http://strojec.com.pl/foto/1.antena%20siatkowa%20panelowa.jpg No mam jeszcze TV4 i Puls czy plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.02.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Internet potrzebuję do pracy ale bez telewizji jestem.... już kilka miesięcy i bardzo mi z tym dobrze natomiast młoda nieswojo się czuje, nie to że przesiaduje przed ekranem (już jej przeszło ) ale świadomość, że jak czaseb by chciała to nie może test trudna dla niej do zaakceptowania Babcia natomiast nie może przeżyć bez tego pudła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Cześć Aneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.02.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Cześć Aneczko właśnie u ciebie byłam cześć Monia -zdroiej szybciutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 24.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Cześć Aneczko właśnie u ciebie byłam cześć Monia -zdroiej szybciutko Dzięki Aniu A jak maluszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts