lidszu 01.03.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.03.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 witanko wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.03.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.03.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 z szybkim cześć wpadam cos Ci sie Aniu dziennik zdezaktualizował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 z szybkim cześć wpadam cos Ci sie Aniu dziennik zdezaktualizował no coż w sen zimowy zapadł ciężko go dobudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2010 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Dzień dobry Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.03.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 I ja się przywitam porannie Właśnie mi słoneczko w ekran zaświeciło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 przyszlam pogratulowac rury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Przecie napisałam że troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Palę w kominku brykietem z łusek słonecznika zobaczymy jak bedzie szło Żółta rurka wkopana w maju pewnie popłynie nią gaz chociaż miał w czerwcu ........ zeszłego roku ale nie ma co cieszmy się i tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Palę w kominku brykietem z łusek słonecznika zobaczymy jak bedzie szło Żółta rurka wkopana w maju pewnie popłynie nią gaz chociaż miał w czerwcu ........ zeszłego roku ale nie ma co cieszmy się i tym Gratuluję rurki - lepiej późno niż później ja też jestem ciekawa jak ten brykiet, bo na razie palimy brzozą ale mokrą i w kominku czaaarna szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 13:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pasiu pali się ! Na początku tak pitu pitu z dwoma kawalkami drewna teraz zamknęłam na minimum dostęp powietrza i nieżle się jara szyba się czyści ale nie wiem czy za dużo na raz nie wrzuciłam jak bedę ździebko przesuszona do soboty to się nie zdziw a może podjedziesz z Zu i zabierzesz sobie troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.03.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Aniu czy cenowo ten słonecznik to sporo korzystniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pasiu pali się ! Na początku tak pitu pitu z dwoma kawalkami drewna teraz zamknęłam na minimum dostęp powietrza i nieżle się jara szyba się czyści ale nie wiem czy za dużo na raz nie wrzuciłam jak bedę ździebko przesuszona do soboty to się nie zdziw a może podjedziesz z Zu i zabierzesz sobie troszkę ty się lepiej nie przesuszaj wiesz Aniu, że na poważnie o tym myślę, żeby dziś Cię uwolnić czekam tylko na fona od małża czy wróci wczesniej i jak się uda to byśmy tak koło 20-tej podjechali i zabrali wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 doczytałam to jednak nie słonecznik tylko w większości wióry dębowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pasiu pali się ! Na początku tak pitu pitu z dwoma kawalkami drewna teraz zamknęłam na minimum dostęp powietrza i nieżle się jara szyba się czyści ale nie wiem czy za dużo na raz nie wrzuciłam jak bedę ździebko przesuszona do soboty to się nie zdziw a może podjedziesz z Zu i zabierzesz sobie troszkę ty się lepiej nie przesuszaj wiesz Aniu, że na poważnie o tym myślę, żeby dziś Cię uwolnić czekam tylko na fona od małża czy wróci wczesniej i jak się uda to byśmy tak koło 20-tej podjechali i zabrali wszystko no jasne przyjeżdżaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts