bobowa budowniczowa 03.09.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu gratuluję stropu i wiechy i czekam na ciąg dalszy Nie tak dawno u mnie strop zalewali a tymczasem w czwartek (ooooooooooooo to już jutro ) wchodzi ekipa od wykończeniówki Aniu ale masz fajosko to milego i przyjemnego wykańczania Ci życzę .............. i nie dziękuj .....nie dziękuję Zobaczysz, niedługo Ty też będziesz wykańczać A masz już w planie jakiś przybliżony termin przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Aniu gratuluję stropu i wiechy i czekam na ciąg dalszy Nie tak dawno u mnie strop zalewali a tymczasem w czwartek (ooooooooooooo to już jutro ) wchodzi ekipa od wykończeniówki Aniu ale masz fajosko to milego i przyjemnego wykańczania Ci życzę .............. i nie dziękuj .....nie dziękuję Zobaczysz, niedługo Ty też będziesz wykańczać A masz już w planie jakiś przybliżony termin przeprowadzki nie narzucam sobie żadnego terminu mam ten komfort że mieszkam już we wlasnym domu z ogrodem i szczerze mowiąc bardzo go lubię myśleliśmy o wiośnie może maj albo w wakacje zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.09.2008 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 nie narzucam sobie żadnego terminu mam ten komfort że mieszkam już we wlasnym domu z ogrodem i szczerze mowiąc bardzo go lubię myśleliśmy o wiośnie może maj albo w wakacje zobaczymy jak wyjdzie Fajnie, że nie masz parcia. Przynajmniej zdrowsza jesteś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2008 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 nie narzucam sobie żadnego terminu mam ten komfort że mieszkam już we wlasnym domu z ogrodem i szczerze mowiąc bardzo go lubię myśleliśmy o wiośnie może maj albo w wakacje zobaczymy jak wyjdzie Fajnie, że nie masz parcia. Przynajmniej zdrowsza jesteś. duży komfort przy pierwszym domu jednak tak kolorowo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.09.2008 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 aniuto czemu kolejny? dla przyjaciela budujecie? a tak na serio to nie mieścicie się już z taką wieeeelką rodzinką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 03.09.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 aniu to czemu kolejny? to samo pytanko mi się nasunęło ja mam nadzieję, ze to będzie mój ostatni dom... kolejny chętnie wybuduję, ale dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 9 lat temu jak budowaliśmy nasz domek mieliśmy dwie male córeczki więc parterowy dom z trzema sypialniami był akurat ja uparlam się że nie chcę większego domu i myślę z perspektywy czasu że to byl dobry wybór bo dopiero od 1,5 roku kiedy jest z nami Jeremi i starsze dziewczyny mieszkają w jednym pokoju odczuwamy brak miejsca. Nasze małe mogę już powiedzieć nastolatki chciałyby mieszkać każda w swoim pokoiku a Liwia na razie chce mieć pokój razem z bratem (niedługo pewnie jej przejdzie ) Dlatego decyzja o nowym większym lokum budujemy się w tej samej wsi na tej samej uliczce wokól nasi dobrzy sąsiedzi wypróbowani przez lata Myślę że za kolejne chyba 15 lat zaczniemy myśleć o mniejszym domu dla siebie bez dzieci Zawsze chciałam traktować dom jako miejsce gdzie mieszkamy ale nie miejsce na zawsze , myslę jednak że po tych kilku latach trochę zapuściłam korzenie w moim malym domku szkoda mi zwłaszcza ogrodu który przekopałam tymi ręcami i nasadziłam każdy krzak, drzewo i kwiatek No to już wiecie dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Cześć dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Cześć dziewczyny! cześć chlopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2008 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 aniu to sprzedajcie dotychczasowy domek z opcją odkupu za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 aniu to sprzedajcie dotychczasowy domek z opcją odkupu za 10 lat To jest myśl albo z zamianą na większy który teraz budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no to odsłona pierwsz Jeremi http://images39.fotosik.pl/7/3137cfece4c13154.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 i druga http://images37.fotosik.pl/7/2e5f4a8a27662c43.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 04.09.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Taki sam blondasek jak moja Zosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 15:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 no to odsłona trzecia największy blondas w Rodzince - Liwia http://images47.fotosik.pl/7/36149f6ecbd5aaf6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ładne pociechy, ja jeszcze jestem na etapie wymigiwania się od "tacieżyństwa" Ale żona cięgle gada o jakimś zegarku biologicznym ,że coś jej tam tyka?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ładne pociechy, ja jeszcze jestem na etapie wymigiwania się od "tacieżyństwa" Ale żona cięgle gada o jakimś zegarku biologicznym ,że coś jej tam tyka?! no faceci są w lepszej sytuacji i co innego im tyka jak mawiają stuk nic na siłę wszystko młotkiem bociany odleciały ale kapucha na polach urodziwa w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 04.09.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 Ładne pociechy, ja jeszcze jestem na etapie wymigiwania się od "tacieżyństwa" Ale żona cięgle gada o jakimś zegarku biologicznym ,że coś jej tam tyka?! no faceci są w lepszej sytuacji i co innego im tyka jak mawiają stuk nic na siłę wszystko młotkiem bociany odleciały ale kapucha na polach urodziwa w tym roku No to musze omijać takie pola szeeeeeeeeeeeeeeeerokim łukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.09.2008 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2008 a potem będziesz żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.09.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 śliczne dzieciaczki aniu a gdzie reszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts