Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

Aniu gratuluję stropu i wiechy i czekam na ciąg dalszy :wink:

Nie tak dawno u mnie strop zalewali a tymczasem w czwartek (ooooooooooooo :o to już jutro :o :o ) wchodzi ekipa od wykończeniówki :roll:

Aniu ale masz fajosko :lol: to milego i przyjemnego wykańczania Ci życzę :lol: .............. i nie dziękuj

.....nie dziękuję :wink:

Zobaczysz, niedługo Ty też będziesz wykańczać :lol:

A masz już w planie jakiś przybliżony termin przeprowadzki :roll:

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu gratuluję stropu i wiechy i czekam na ciąg dalszy :wink:

Nie tak dawno u mnie strop zalewali a tymczasem w czwartek (ooooooooooooo :o to już jutro :o :o ) wchodzi ekipa od wykończeniówki :roll:

Aniu ale masz fajosko :lol: to milego i przyjemnego wykańczania Ci życzę :lol: .............. i nie dziękuj

.....nie dziękuję :wink:

Zobaczysz, niedługo Ty też będziesz wykańczać :lol:

A masz już w planie jakiś przybliżony termin przeprowadzki :roll:

nie narzucam sobie żadnego terminu :D mam ten komfort że mieszkam już we wlasnym domu z ogrodem i szczerze mowiąc bardzo go lubię

myśleliśmy o wiośnie może maj albo w wakacje :roll: zobaczymy jak wyjdzie :wink:

nie narzucam sobie żadnego terminu :D mam ten komfort że mieszkam już we wlasnym domu z ogrodem i szczerze mowiąc bardzo go lubię

myśleliśmy o wiośnie może maj albo w wakacje :roll: zobaczymy jak wyjdzie :wink:

Fajnie, że nie masz parcia. :D Przynajmniej zdrowsza jesteś. :lol:

duży komfort :D przy pierwszym domu jednak tak kolorowo nie było :roll:

9 lat temu jak budowaliśmy nasz domek mieliśmy dwie male córeczki więc parterowy dom z trzema sypialniami był akurat :D ja uparlam się że nie chcę większego domu i myślę z perspektywy czasu że to byl dobry wybór :D bo dopiero od 1,5 roku kiedy jest z nami Jeremi i starsze dziewczyny mieszkają w jednym pokoju odczuwamy brak miejsca. Nasze małe mogę już powiedzieć nastolatki chciałyby mieszkać każda w swoim pokoiku a Liwia na razie chce mieć pokój razem z bratem (niedługo pewnie jej przejdzie :roll: :lol: )

Dlatego decyzja o nowym większym lokum :D budujemy się w tej samej wsi na tej samej uliczce wokól nasi dobrzy sąsiedzi wypróbowani przez lata :D

Myślę że za kolejne chyba 15 lat zaczniemy myśleć o mniejszym domu dla siebie bez dzieci :lol:

Zawsze chciałam traktować dom jako miejsce gdzie mieszkamy ale nie miejsce na zawsze , myslę jednak że po tych kilku latach trochę zapuściłam korzenie w moim malym domku :lol: szkoda mi zwłaszcza ogrodu który przekopałam tymi ręcami :roll: i nasadziłam każdy krzak, drzewo i kwiatek

No to już wiecie dlaczego :lol:

Ładne pociechy, ja jeszcze jestem na etapie wymigiwania się od "tacieżyństwa" :roll: Ale żona cięgle gada o jakimś zegarku biologicznym :o ,że coś jej tam tyka?! :o

no faceci są w lepszej sytuacji i co innego im tyka :roll:

jak mawiają stuk nic na siłę wszystko młotkiem :D bociany odleciały ale kapucha na polach urodziwa w tym roku :lol:

Ładne pociechy, ja jeszcze jestem na etapie wymigiwania się od "tacieżyństwa" :roll: Ale żona cięgle gada o jakimś zegarku biologicznym :o ,że coś jej tam tyka?! :o

no faceci są w lepszej sytuacji i co innego im tyka :roll:

jak mawiają stuk nic na siłę wszystko młotkiem :D bociany odleciały ale kapucha na polach urodziwa w tym roku :lol:

No to musze omijać takie pola szeeeeeeeeeeeeeeeerokim łukiem :lol: