pasie 02.03.2010 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Pasiu pali się ! Na początku tak pitu pitu z dwoma kawalkami drewna teraz zamknęłam na minimum dostęp powietrza i nieżle się jara szyba się czyści ale nie wiem czy za dużo na raz nie wrzuciłam jak bedę ździebko przesuszona do soboty to się nie zdziw a może podjedziesz z Zu i zabierzesz sobie troszkę ty się lepiej nie przesuszaj wiesz Aniu, że na poważnie o tym myślę, żeby dziś Cię uwolnić czekam tylko na fona od małża czy wróci wczesniej i jak się uda to byśmy tak koło 20-tej podjechali i zabrali wszystko no jasne przyjeżdżaj a dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.03.2010 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 brykiet ze slonecznika? A to ciekawe. Tez musze kupić, bo mój prawie się skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 hejka hej Kwiatuszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 brykiet ze slonecznika? A to ciekawe. Tez musze kupić, bo mój prawie się skończył ja mam nadzieję że to ostatni zakup opału w tym sezonie grzewczym z brykietem poczekam na letnie obniżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.03.2010 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 brykiet ze slonecznika? A to ciekawe. Tez musze kupić, bo mój prawie się skończył ja mam nadzieję że to ostatni zakup opału w tym sezonie grzewczym z brykietem poczekam na letnie obniżki ale masz chytry plaaaan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Taaaaa bardzo. Ania, a Ty przyjezdzasz do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.03.2010 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ania przyjeżdżamy, małż już wraca do domu to zostawimy dzieciaki u starszych i myślę, że po 19 będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Ania przyjeżdżamy, małż już wraca do domu to zostawimy dzieciaki u starszych i myślę, że po 19 będziemy czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Taaaaa bardzo. Ania, a Ty przyjezdzasz do mnie? nic nie wiem nic nie wiem przyjdę wieczorkiem do Ciebie to pogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Taaaaa bardzo. Ania, a Ty przyjezdzasz do mnie? nic nie wiem nic nie wiem przyjdę wieczorkiem do Ciebie to pogadamy No 13-ego, musisz byc, wszyscy najlepsi beda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2010 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 co tak oczami przewraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 02.03.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 nie no tak tylko.... na tych najlepszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.03.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Doberek A Ty Nituś się na listę nie wpisujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.03.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Gratuluję rurki.I miłego dnia życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cze Anuś powiem Ci, że brykiet pali się pierwsza klasa w porównaniu z mokrą brzozą to różnica kolosalna miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie no tak tylko.... na tych najlepszych Ale Cie zalatwilam, nie masz wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2010 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Taaaaa bardzo. Ania, a Ty przyjezdzasz do mnie? nic nie wiem nic nie wiem przyjdę wieczorkiem do Ciebie to pogadamy No 13-ego, musisz byc, wszyscy najlepsi beda. ekhmmmm, ni nie wszyscy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Doberek jak tam zdrówko Modrzewiowej Rodzinki Anuś czy Ty wiesz kiedy ten brykiet przywiozą Witam w marcu zdrówko ma się dobrze i my razem z nim Pasiu brykiet jutro rano siem cieszem i ze zdrówka i z brykietu dostało mi się od Ducha troszkę za ten brykiet Buziaki Duchaty od Ducha... przecie to taki bogoboojny chłop jezd cze Ania i Goście Taaaaa bardzo. Ania, a Ty przyjezdzasz do mnie? nic nie wiem nic nie wiem przyjdę wieczorkiem do Ciebie to pogadamy No 13-ego, musisz byc, wszyscy najlepsi beda. ekhmmmm, ni nie wszyscy Wy bedziecie z nami mentalnie. Ale powiem Ci, ze bedzie naprawde dziwnie, bo to pierwsza impreza bez Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts