lidszu 03.03.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Hello Gratuluję rurki wkopanej Ja się też muszę w sprawie takiej rurki w końcu zakręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.03.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Malgos wypijcie za nas bedziemy z Wami duchem a propos Duch bedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Malgos wypijcie za nas bedziemy z Wami duchem a propos Duch bedzie? Nie wiem, bo nie odpowiedzial, a ja sie nie bede upominac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2010 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Co do Ducha to ma być dziś u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A Ty Pasie nie wybierasz sie wesola wycieczka do KRK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A Ty Pasie nie wybierasz sie wesola wycieczka do KRK? Wiesz Małgoś, że chętnie bym się wybrała ale niestety ja się edukuje i mam zjazd, niby podyplomówka ale listę sprawdzają a zresztą moja Zu ostatnio ma problemy z zostaniem z kimś innym poza mną i małżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A Ty Pasie nie wybierasz sie wesola wycieczka do KRK? Wiesz Małgoś, że chętnie bym się wybrała ale niestety ja się edukuje i mam zjazd, niby podyplomówka ale listę sprawdzają a zresztą moja Zu ostatnio ma problemy z zostaniem z kimś innym poza mną i małżem Obiecaj, ze przyjedziesz przy nastepnej okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2010 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 A Ty Pasie nie wybierasz sie wesola wycieczka do KRK? Wiesz Małgoś, że chętnie bym się wybrała ale niestety ja się edukuje i mam zjazd, niby podyplomówka ale listę sprawdzają a zresztą moja Zu ostatnio ma problemy z zostaniem z kimś innym poza mną i małżem Obiecaj, ze przyjedziesz przy nastepnej okazji. Małgoś obiecuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2010 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie no tak tylko.... na tych najlepszych Ale Cie zalatwilam, nie masz wyjscia. no cóż wyjścia są zawsze... dwa najwyżej będę zmuszona ogłosić całemu światu, że nie jestem najlepsza i tylko jak ja to przeżyje to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie no tak tylko.... na tych najlepszych Ale Cie zalatwilam, nie masz wyjscia. no cóż wyjścia są zawsze... dwa najwyżej będę zmuszona ogłosić całemu światu, że nie jestem najlepsza i tylko jak ja to przeżyje to nie wiem A ja myslalam, ze mnie lubisz i chcesz sie ze mna spotkac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 03.03.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie no tak tylko.... na tych najlepszych Ale Cie zalatwilam, nie masz wyjscia. no cóż wyjścia są zawsze... dwa najwyżej będę zmuszona ogłosić całemu światu, że nie jestem najlepsza i tylko jak ja to przeżyje to nie wiem A ja myslalam, ze mnie lubisz i chcesz sie ze mna spotkac. no przecie Cięlubie... i chce się z Tobą i innymi Gościami spotkać... ale życie nie pozwala za zbytnio Jeszcze pogmyram w temacie... ale jak coś to doktorówka nasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.03.2010 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 nie no tak tylko.... na tych najlepszych Ale Cie zalatwilam, nie masz wyjscia. no cóż wyjścia są zawsze... dwa najwyżej będę zmuszona ogłosić całemu światu, że nie jestem najlepsza i tylko jak ja to przeżyje to nie wiem A ja myslalam, ze mnie lubisz i chcesz sie ze mna spotkac. no przecie Cięlubie... i chce się z Tobą i innymi Gościami spotkać... ale życie nie pozwala za zbytnio Jeszcze pogmyram w temacie... ale jak coś to doktorówka nasza Niestety spoznilam sie na marcowa rade wydzialu i doktorowka dopiero w pazdzierniku. Tak wiec w czerwcu musi byc cos innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2010 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 cześć Małgoś nie dotarlam wczoraj do Ciebie bo zasnęlam a teraz właśnie wróciłam prawie dwie 2 jazdy z zamieciach snieżnych mam chwilkę przed szykowaniem towarzystwa do łóżek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2010 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Cze Anuś powiem Ci, że brykiet pali się pierwsza klasa w porównaniu z mokrą brzozą to różnica kolosalna miłego dzionka to fajnie że udało Wam się wczoraj podjechać ciepełka życzę i szybkiej wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Doberek Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2010 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Doberek Aniu i ja się witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.03.2010 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 ale słonko pięknie świeci Milego dnia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 Bry przedwieczorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.03.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 jak tam w domku ciepło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.03.2010 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2010 jak tam w domku ciepło? i to jak nawet nie wiem ile Górale już paczek brykietu spalili, jutro zrobiem remanent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts