aniawmuratorze 11.04.2010 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Ucz sie, ucz... My tu juz wszystko umiemy. nawet nie wiem gdzie te buźki tzn emotki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 w Zaawansowana edycja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.04.2010 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 w Zaawansowana edycja Pod warunkiem, ze ma ten WQUYE cos tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.04.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 czesc ANiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.04.2010 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć Aniu,dopiero Cię znalazłam. Ależ mi głupio.Nadrabiam zaległości i dodaję do subskrypcji Twój dziennik i komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 nawet nie wiem gdzie te buźki tzn emotki są ja też nie wiem, nie czuj się osamotniona Aneczko, za to ucze się nowego słowa-subskrypcja i tez dlatego tu przyszłam, zeby cie namierzyć i pozdrowić. Mam dziwne uczucie, ze gdzies w zakładkach chyba musza być te subskrybowane wątki, ale nie mam czasu szukac( i tu wstawie uśmiech, bo wiem jak go osiągnąć bez emotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 15.04.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Ucz sie, ucz... My tu juz wszystko umiemy. Kto umie, to umie Cześć Aneczko:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 18.04.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.04.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Bry wieczór wreszcie Cię odnalazlam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akselek 28.04.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 (edytowane) W czwartek przyjechała brygada montująca drzwi wewnętrzne Niestety ze wzgędu na brak podłogi na górze można bylo zamontować tylko drzwi na parterze i w lazienkach na górze. Muszę kupić klamki bo teraz chodzę z jedną w kieszeni żeby przypadkiem się nie zatrzasnąć w jakimś pokoju Trzeba przyznać że po wstawieniu drzwi zrobiło się przytulnie i domowo Znane wielu forumowiczkom Fiordy z Pol-skone http://img443.imageshack.us/img443/6169/004zi.jpg http://img84.imageshack.us/img84/8480/005ty.jpg http://img87.imageshack.us/img87/1300/006eb.jpg bardzo ładne drzwi!!!!!! Przejrzałam Wasz dziennik, i gratuluję. naprawdę ładny domek powstał. Mnie mało który domek murowany sie podoba, ale widze ze jednak diabeł tkwi w wykończeniu. Gdyby nie garaż, to jak dla mnie super domek ( wybacz, mam skrzywienie garazowe, i nie bardzo podobaja mi sie garaże w bryle, ale jestem raczej odosobniana w tych odczuciach) Fajna kuchnia, czy mozesz mi na pm powiedziec jaka to kuchnia i jakie sa koszty, ja dopiero sie przymierzam i nie mam pojęcia zna co sie porywam i jakie są kwoty. salon tez bardzo limatyczny z ta radosna kanapą. Brawo, naprawdę miłe gniazdko. Pozdrawiam Edytowane 28 Kwietnia 2010 przez akselek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 29.04.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Cze Ania jak tam, co słychać... wciąż pedałujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 12.05.2010 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Aneczko, co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Aneczko, co słychać? ja się chyba nie odnajdena tym nowym forum łacz i zgrzytanie zebami: sama siebie nie potrafię odnaleźć w budowaniu zrobiłam sobie przerwę ... muszę odpocząć bo na mysl o jakich kolwiek pracach budowlanych dostaje wysypki więc to czego nie skończyliśmy na chwilę obecna będzie straszyć niedoróbkami ale mieszka się cudownie większy metraż przy naszej 6 osobowej rodzince dal nam oddech ogrodu na razie nie tykam bo mamy przekopać rurę GWC przez srodek więc nie ma sensu a że deszczowo ostatnio więc musimy poczekać aż przeschnie bo jak mi się ta moja glina zacznie mazać w najbliższych planach budowa psiego kojca dla tymczasowych mieszkańców podhalanów i berneńczyków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 bardzo ładne drzwi!!!!!! Przejrzałam Wasz dziennik, i gratuluję. naprawdę ładny domek powstał. Mnie mało który domek murowany sie podoba, ale widze ze jednak diabeł tkwi w wykończeniu. Gdyby nie garaż, to jak dla mnie super domek ( wybacz, mam skrzywienie garazowe, i nie bardzo podobaja mi sie garaże w bryle, ale jestem raczej odosobniana w tych odczuciach) Fajna kuchnia, czy mozesz mi na pm powiedziec jaka to kuchnia i jakie sa koszty, ja dopiero sie przymierzam i nie mam pojęcia zna co sie porywam i jakie są kwoty. salon tez bardzo limatyczny z ta radosna kanapą. Brawo, naprawdę miłe gniazdko. Pozdrawiam Cieszę się że Ci się podoba ten garaż wymusiła wąska działka w starym domu mielismy oddzielnie garaż teraz widzę zalety garazu w bryle domu i mozliwosci przejścia tam bez wychodzeniana zewnątrz plusem rozwiązania domu z garażem jest to ze podatek od nieruchomości jest duuuuuzo niższy koszt mojej kuchni z Ikea seria Lidingo ze sprzętem (mikrofala, piekarnik, płyta, zlew) bez lodówki ok 15.000 btw trzeba by nowe jakieś fotki wrzucic do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ooo, odkopała sie Dziewczyneczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nareszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ooo, odkopała sie Dziewczyneczka się odkopałam po rozmowie z Tobą Myszko ale na razie obczajam dział Komentarze do dzienników .... dobrze że znajome ryje maja je na pierwszej stronie :|o|: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Nareszcie. Mysza mnie oswieciła że nas odwiedzacie w weekend nie ma to jak zadzwonić do kolezanki ...... w interesach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Mysza mnie oswieciła że nas odwiedzacie w weekend nie ma to jak zadzwonić do kolezanki ...... w interesach Mnie nie bedzie akurat, ale wypije za Was tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 13.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 intersy to jedno, a znajomości to drugie. Uprzedziłam Cie lojalnie-mam nadzieje, ze pozostaniesz mi wdzięczna a se nawarzyłam to teraz juz po mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts