Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nawet nie wiem gdzie te buźki tzn emotki są

ja też nie wiem, nie czuj się osamotniona Aneczko, za to ucze się nowego słowa-subskrypcja i tez dlatego tu przyszłam, zeby cie namierzyć i pozdrowić. Mam dziwne uczucie, ze gdzies w zakładkach chyba musza być te subskrybowane wątki, ale nie mam czasu szukac( i tu wstawie uśmiech, bo wiem jak go osiągnąć bez emotki :D

• 2 weeks później...
W czwartek przyjechała brygada montująca drzwi wewnętrzne :D

Niestety ze wzgędu na brak podłogi na górze można bylo zamontować tylko drzwi na parterze i w lazienkach na górze.

Muszę kupić klamki bo teraz chodzę z jedną w kieszeni żeby przypadkiem się nie zatrzasnąć w jakimś pokoju :lol:

Trzeba przyznać że po wstawieniu drzwi zrobiło się przytulnie i domowo :D

Znane wielu forumowiczkom :wink: Fiordy z Pol-skone

http://img443.imageshack.us/img443/6169/004zi.jpg

http://img84.imageshack.us/img84/8480/005ty.jpg

http://img87.imageshack.us/img87/1300/006eb.jpg

bardzo ładne drzwi!!!!!!

Przejrzałam Wasz dziennik, i gratuluję. naprawdę ładny domek powstał. Mnie mało który domek murowany sie podoba, ale widze ze jednak diabeł tkwi w wykończeniu. Gdyby nie garaż, to jak dla mnie super domek ( wybacz, mam skrzywienie garazowe, i nie bardzo podobaja mi sie garaże w bryle, ale jestem raczej odosobniana w tych odczuciach) Fajna kuchnia, czy mozesz mi na pm powiedziec jaka to kuchnia i jakie sa koszty, ja dopiero sie przymierzam i nie mam pojęcia zna co sie porywam i jakie są kwoty. salon tez bardzo limatyczny z ta radosna kanapą. Brawo, naprawdę miłe gniazdko.

Pozdrawiam

Edytowane przez akselek

• 2 weeks później...
Aneczko, co słychać?

ja się chyba nie odnajdena tym nowym forum :płacz i zgrzytanie zebami:

sama siebie nie potrafię odnaleźć ;)

w budowaniu zrobiłam sobie przerwę ... muszę odpocząć bo na mysl o jakich kolwiek pracach budowlanych dostaje wysypki

więc to czego nie skończyliśmy na chwilę obecna będzie straszyć niedoróbkami ale mieszka się cudownie większy metraż przy naszej 6 osobowej rodzince dal nam oddech

ogrodu na razie nie tykam bo mamy przekopać rurę GWC przez srodek więc nie ma sensu

a że deszczowo ostatnio więc musimy poczekać aż przeschnie bo jak mi się ta moja glina zacznie mazać :roll:

w najbliższych planach budowa psiego kojca dla tymczasowych mieszkańców ;) podhalanów i berneńczyków

bardzo ładne drzwi!!!!!!

Przejrzałam Wasz dziennik, i gratuluję. naprawdę ładny domek powstał. Mnie mało który domek murowany sie podoba, ale widze ze jednak diabeł tkwi w wykończeniu. Gdyby nie garaż, to jak dla mnie super domek ( wybacz, mam skrzywienie garazowe, i nie bardzo podobaja mi sie garaże w bryle, ale jestem raczej odosobniana w tych odczuciach) Fajna kuchnia, czy mozesz mi na pm powiedziec jaka to kuchnia i jakie sa koszty, ja dopiero sie przymierzam i nie mam pojęcia zna co sie porywam i jakie są kwoty. salon tez bardzo limatyczny z ta radosna kanapą. Brawo, naprawdę miłe gniazdko.

Pozdrawiam

Cieszę się że Ci się podoba :)

ten garaż wymusiła wąska działka

w starym domu mielismy oddzielnie garaż teraz widzę zalety garazu w bryle domu i mozliwosci przejścia tam bez wychodzeniana zewnątrz

plusem rozwiązania domu z garażem jest to ze podatek od nieruchomości jest duuuuuzo niższy

koszt mojej kuchni z Ikea seria Lidingo ze sprzętem (mikrofala, piekarnik, płyta, zlew) bez lodówki ok 15.000

btw trzeba by nowe jakieś fotki wrzucic do dziennika :roll: