Nelli Sza 13.05.2010 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 O Ania, ale fajnie !!! Jestem taaaaaaaaaaka głodnnnnnnnnaaaaaaaaa na Twoje wnętrza, Ania, zlituj się i wklej coś do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 O Ania, ale fajnie !!! Jestem taaaaaaaaaaka głodnnnnnnnnaaaaaaaaa na Twoje wnętrza, Ania, zlituj się i wklej coś do dziennika Postaram się cos cyknąć fociaż się zawiele nie zmieniło Nelli się wybieram do Pszczyny na początku czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 intersy to jedno, a znajomości to drugie. Uprzedziłam Cie lojalnie-mam nadzieje, ze pozostaniesz mi wdzięczna a se nawarzyłam to teraz juz po mnie wdzięcznośc przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hejeczka ja w sobotę to Ciebie to nie dotrę ale może na ognisku w Raju się spotkamy:D BTW Anuś Twój stolarz jest bardzo sympatyczny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hejeczka ja w sobotę to Ciebie to nie dotrę ale może na ognisku w Raju się spotkamy:D BTW Anuś Twój stolarz jest bardzo sympatyczny:yes: Jest nawet bardzo bardzo sympatyczny i przystojny ...... mam nadzieję że się odgrzebie w tych swoich terminach i jego sympatyczność dorówna terminowości ale to chyba przypadłość większości stolarzy najważniejsze że dobrze robi swoją robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2010 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 ja jeszcze nie wiem o co chodzi z tym gniskiem i w ogóle ale mam nadzieję że do weekendu załapię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.05.2010 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Jest nawet bardzo bardzo sympatyczny i przystojny ...... mam nadzieję że się odgrzebie w tych swoich terminach i jego sympatyczność dorówna terminowości ale to chyba przypadłość większości stolarzy najważniejsze że dobrze robi swoją robotę ja jeszcze nie wiem o co chodzi z tym gniskiem i w ogóle ale mam nadzieję że do weekendu załapię przystojny i lec do Zuzy to poczytasz o ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.05.2010 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Ania, ja też się cieszę, że się odezwałaś Mam nadzieję, że zobaczymy się na ognisku w Raju, bo mnie na objazdówce też nie będzie. I Mysza mnie ubiegła z telefonem, bo ja już też miałam zamiar do Ciebie dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.05.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Dziewczyny a ten stolarz to schody też robi? a kuchnie? witanko Ania fajnie, ze jesteś !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witaj Aniu!!! Super, że się pojawiłaś! Ja też wsiąkłam w dom i cię doskonale rozumiem... Ale nowe fotki byś porobiła tak zupełnie "przy okazji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.05.2010 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witaj Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.05.2010 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 I ja się przywitam.Spotkamy się jutro w Raju?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dziewczyny a ten stolarz to schody też robi? a kuchnie? witanko Ania fajnie, ze jesteś !! robił moje schody robi kuchnie i wszelkie zabudowy do koloru do wyboru namiar chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2010 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 (edytowane) chyba mnie nie będzie w Raju niestety ledwo co się wykurowałam a pogoda jakaś taka jak mówi Nituś nie bałdzo więc zostane w domu Edytowane 14 Maja 2010 przez aniawmuratorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 14.05.2010 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Cześć Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Postaram się cos cyknąć fociaż się zawiele nie zmieniło Nelli się wybieram do Pszczyny na początku czerwca Aniu, jesteś zaproszona do mnie na parapetówkę. Z tego, co kojarzę, moje zaproszenie do Ciebie raczej nie dotarło, bo miałaś pełną skrzynkę (nadal masz;)). Dlatego proszę podaj mi adres e-mailowy lub usuń choć jedną wiadomość z privów, żebym mogła go wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 14.05.2010 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 No chyba, że pisząc swojego posta, miałaś spotkanie u mnie na myśli (a zaproszenie jednak dotarło???) Daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.05.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 robił moje schody robi kuchnie i wszelkie zabudowy do koloru do wyboru namiar chcesz no baaa jasne, że tak PAsiulka Ty już podjęłaś z panem temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nelli nic o parapetówce nie wiem ale wlaśnie się okazało że nie jadę do Pszczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.05.2010 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 skrzynke wyczyściłam miałam 182 wiadomości na dozwolonych 120 :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts