aniawmuratorze 31.08.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Zarobiona jestem okrutnie a dzisiaj dla odmiany taka senna że ledwo siedzę Cześć Anja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2010 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 o rety Anuszka sie odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 zima się zbliża bedzie więcej czasu na necik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Myszka a do Ciebie to sie na kawę muszę wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 31.08.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 koniecznie, zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 rozkopy Ci nie dokuczają za bardzo na głównej w N. ja chyba będę się długo przyzwyczajać do tego że tak wąsko się zrobiło ale na razie nie jeżdżę brumem prawko mi zabrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 31.08.2010 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 rozkopy Ci nie dokuczają za bardzo na głównej w N. ja chyba będę się długo przyzwyczajać do tego że tak wąsko się zrobiło ale na razie nie jeżdżę brumem prawko mi zabrali :jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 31.08.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 ale na razie nie jeżdżę brumem prawko mi zabrali Ze co :jawdrop: Yyy no i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aniurowerowa kto Cię skrzywdził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Zatrzymali mnie tydzień temu mili panowie policjanci no i okazało się że moje terminowe prawo jazdy zakończyło swój żywot w styczniu teraz muszę czekać miesiąc na wydanie nowego został mi jeno rowerek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Ha za to masz więcej czasu dla nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 31.08.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Aniu szukałam Twojego białego zlewu z Ikei w Twoich zdjęciach ale diabeł ogonem nakrył wrzuć jeszcze raz albo jakieś nowe fotki pliiiiiiiiiiiiis, mam na taki zlew wielką ochotę i potrzebuję jeszcze podpowiedzi - nadal jesteś zadowolona z niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 31.08.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Bossssze jak mnie dawno z Wami nie było ! Nitu Ty jeszcze potrzebujesz tego stolarza noooo cześć... nie znikaj tak co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 31.08.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Cześć Ania! Po co Ci brum, skoro Ty i tak zawsze na rowerku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Wlasnie, wlasnie, nie znikaj, bo Cie brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2010 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Aniu szukałam Twojego białego zlewu z Ikei w Twoich zdjęciach ale diabeł ogonem nakrył wrzuć jeszcze raz albo jakieś nowe fotki pliiiiiiiiiiiiis, mam na taki zlew wielką ochotę i potrzebuję jeszcze podpowiedzi - nadal jesteś zadowolona z niego? Zlew mam jednokomorowy ale stalowy Gosiu i nadal polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.09.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 auto jest mi niezbędne bo wysłałam najstarsze dziecię do gimnazjum w innej gminie i muszę ją codziennie odbierać a w taką pogodę na rowerze trochę kiepawo się jeździ szczególnie jak mija mnie .... szybkie BMW pogoda mnie dobija szczerze mówiąc bo nie mogę założyć normalnych butów po bliskim spotkaniu mojego palca z siekierą więc chodzę po błocie w klapeczkach w mokrych skarpetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.09.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 auto jest mi niezbędne bo wysłałam najstarsze dziecię do gimnazjum w innej gminie i muszę ją codziennie odbierać a w taką pogodę na rowerze trochę kiepawo się jeździ szczególnie jak mija mnie .... szybkie BMW pogoda mnie dobija szczerze mówiąc bo nie mogę założyć normalnych butów po bliskim spotkaniu mojego palca z siekierą więc chodzę po błocie w klapeczkach w mokrych skarpetach Ania normalnie hardcore:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.09.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 buuuu a myślałam, że masz tak piękny biały a czemu siekierą po stopach machasz - drewna brakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts