aniawmuratorze 05.09.2008 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 śliczne dzieciaczki aniu a gdzie reszta? w szkole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 05.09.2008 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Bombowe blondaski I jeszcze poproszę pozostałe blondaski.....jak wrócą ze szkoły....dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 05.09.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Ania śliczniaste masz aniołeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.09.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2008 Aniu, co za słodziaki. Kiedy moje takie były? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.09.2008 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 dzięki dzięki jak będzie chwila to może jeszcze wkleję starsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.09.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Na słodziaki to ja już się napaliłam Wkleiłabyś jakieś fotki z budowy kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.09.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2008 Mordeczko dbaj tak dalej o strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.09.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 nie słuchaj Dorci ja chce starsze - gdzie nie zajrzysz mury. trzeba sobie troche urozmaicić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.09.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 chwilowo nie ma nic nowego bo murarze przychodzą w przyszłym tygodniu teraz to ja śliwki zbieram na działeczce i koszę i zrobiłam sobie kuku w nogę mam nadzieję że mi pezjdzie samo a jak nie to chyba będę musiała prześwietlić jak na razie jeszcze chodzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aniu najpierw się prześwietla a potem się ma nadzieję że samo przejdzie. nie na odwrót. marsz do ortopedy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 aniu najpierw się prześwietla a potem się ma nadzieję że samo przejdzie. nie na odwrót. marsz do ortopedy! no już chciałam iść ale mi przeszło okład z rycyny pomógł to pewnie silne stłuczenie kości kostki który zafundowalam sobie przy koszeniu drutu wiązałkowego jak ja lubię jak budowlańcu tak piżgają wszystko gdzie popadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 żebyś zobaczyła jak to u nas wygląda. sodomia i gomoria. dobrze że luba wykonawcy ostatnio zagląda bo przynajmniej wewnątrz lepiej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 niezla jesteś efilko dwa posty na minutę u mnie i u Dorci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 w dodatku net mi dzisiaj siadł i każda strona odświeża się godzinę a wysłanie odpowiedzi granicy z cudem właśnie się przesiadłam na mozille bo już mam dość mojej przeglądarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.09.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 niezla jesteś efilko dwa posty na minutę u mnie i u Dorci Szybka jesteś Efilka Ja proponuje za ten wyczyn małą nagrodę http://www.intymna.pl/zdjecia007/boccara/evex1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.09.2008 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 mam nadzieje że chodzi o bielizne która muszę przyznać jest miodzio. jeszcze poprosze o adresik sklepu bo pani to brzydka i ma obwiśnięte pośladki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.09.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Mam nadzieję, że kuku szybko się wyleczy, i że to nic poważnego. A burdel na budowie...no cóż... wiem coś o tym. To co działo się u mnie to przekraczało wszelkie granice. Dwa dni męczyłam sie z pożądkowaniem, a potem dwa kolejne nie mogłam się ruszać. Ale teraz jest czyściutko i domek lepiej sie prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.09.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 Drutami się nie przejmuj. Długo jeszcze będizesz znajdować w różnych miejscach Dla mnie najwiekszym problemem były do zagospodarowania resztki płyt kg. No nie miałam jak to uprzątnąć. A drut zabrał złomiarz i było z głowy Strop masz śliczny No i będizesz mieć altankę!!! A ja na moją to narazie mam tylko... miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.09.2008 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2008 dzięki za pocieszenie że nie ja jedna mam takie bum bum mayland ja sobie wykombinowałam tą altankę dużo wcześniej i mam uwzględnioną w pozwoleniu na budowę teraz to ani mąż ani żaden fachowiec nie moze mi powiedzieć że zrobie sobię ją kiedyś poźniej bo bez kompletu budynków na działce nie oddam domu i nie będę mogła w nim legalnie zamieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.09.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 mam nadzieje że chodzi o bielizne która muszę przyznać jest miodzio. jeszcze poprosze o adresik sklepu bo pani to brzydka i ma obwiśnięte pośladki Ahahhahahahaha faktycznie ma obwisłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts