pasie 16.09.2010 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej Aniu o Mordeczkę zapytam brata ale czy Ona z Kaukazem się zgodzi:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 To nie czekajcie, az KRS wysle do GUSu, bo regon mozna dostac od reki albo prawie od reki, a jak KRS wysyla to zawsze jest obsuwa z 3 miesiace, tacy sa szybcy. Dzięki za podpowiedź Księgową muszę jakąś fajną jeszcze wyczarować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2010 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Hej Aniu o Mordeczkę zapytam brata ale czy Ona z Kaukazem się zgodzi:rolleyes: Najważniejsze dla mnie jest znalezienie jej domu z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Dzięki za podpowiedź Księgową muszę jakąś fajną jeszcze wyczarować Noooo, mam jedna fajna w domu. Znasz oczywiscie stronke ngo? http://poradnik.ngo.pl/x/377782 Niestety fundacje prowadza pelna ksiegowosc i nie wszystkie ksiegowe w ogole wiedza, jak sie do niej zabrac. Na tej stronce jest przykladowy plan kont jak by co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2010 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Małgoś Ty księgową jesteś stronka niezła muszę przejrzeć otarłam się w życiu o księgowość ale pełnej raczej nie dam rady prowadzić sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.09.2010 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nieeee, moja mama jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 16.09.2010 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Cześć Aneczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Cześć Aneczko! cześć Monia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2010 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Nieeee, moja mama jest. to skarb masz w domu wielki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.09.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Aniu daję cynk. Jutro do południa waruję w domu . Czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.10.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 no to juz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.10.2010 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 hej Aniu, kopę lat na forum bywam sporadycznie, więc stąd ta kopa wiem, że piszę z pewnym opóźnieniem, bo zdjęcia z maja , ale podoba mi się Wasza sypialnia - oglądacie rozgwieżdżone niebo przed zaśnięciem? i w ogóle, co tam nowego? pozdrowionka dla Was serdeczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2010 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Hej Jasiu !!! z zaglądaniem na forum mamy podobnie odkąd zmienił się wygląd strony trochę się gubię W domu na razie nic nie robimy niestety gromadzimy fundusze na ogród i ogrodzenie W poniedziałek wreszcie przyjdzie ekipa wykopać dołek i zakopac na rurkę z gazem koniec z 30kg butlami z gazem w garażu! A ze spraw niebudowlanych założyłam Fundację !!! Pomagamy bezdomnym psom Zaraz zajrzę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 10.10.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Aniu masz śliczny domek i jak się okazuje niedaleko ode mnie. Zachwyciły mnie Twoje balustrady na schodach - czy mogłabyś mi przesłać namiary na fachowców którzy Ci je wykonali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.10.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Aniu gratuluję gazu i jestem w szoku, że Wy tak długo na butlach jechaliście A fundacja to super pomysł, mam nadzieję, że będzie się dobrze rozwijać a co najważniejsze psom pomagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.10.2010 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Aniu gratuluję założenia fundacji mam nadzieję, że będzie Wam dobrze się działało i mam pytanie Ty chyba masz wykładzinę w sypialni ? jak Wam się sprawuje, zrobiłabyś raz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 11.10.2010 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Cześć Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Cześć dziewczyny ! Dziękuję, mam nadzieję, że wszystkie psiaki będą u nas bardzo krótko i szybko będą wędrować do nowych domów dla chętnych nasza skromna stronka http://www.pasterze.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Aniu masz śliczny domek i jak się okazuje niedaleko ode mnie. Zachwyciły mnie Twoje balustrady na schodach - czy mogłabyś mi przesłać namiary na fachowców którzy Ci je wykonali. dziękuję balustrady są bardzo proste i funkcjonalne (nie zbiera się na nich kurz ) namiar na stolarza 601 223 390 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.10.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Aniu gratuluję założenia fundacji mam nadzieję, że będzie Wam dobrze się działało i mam pytanie Ty chyba masz wykładzinę w sypialni ? jak Wam się sprawuje, zrobiłabyś raz jeszcze? mam wykładzinę ale jeszcze niedocelową i polecam do sypialni nad garażem takie rozwiązanie czyli grubsza wykładzina (jeszcze się nie rozglądałam czy jakiś podkład się pod spód daje czy przykleja bezpośrednio ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts