braza 06.02.2015 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2015 Co z tym domem z lat 70-tych??? Albo tutaj, albo załóż coś nowego, ale dawaj szczegóły!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.02.2015 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Szczerze mowiac nie wiem od czego zaczac Dom z lat 70 tch wymagajacy remontu (bo poprzedni wlasciciele nie mieli weny by nawet w ciagu 11 lat pomalowac chocby kawalek sciany.... no ok taras drewniany zrobili z ktorego mozna na glowke skakac na... chcialam napisac trawnik ale to tak naprawde gruby dywan z mchu) stal sie teraz naszym domem. Mam wrazenie ze od poczatku musze poznawac tajniki budowania ale od troche innej strony. Najpierw: etap I wielkie plany co zrobie w miejscu przeznaczonym do remontu np kuchni etap II odkrywanie tajnikow budujacych dom 40 lat temu etap III przeklinanie ich na caly glos etap IV demolka kompletna bo chociaz mial byc wymieniony tylko zlewozmywak to niestety nie chcial sie zdemontowac bez odrywania kafelkow ze sciany nie wiem ile jeszcze niespodzianek mnie czeka ale z pewnoscia nudzic sie nie bedziemy. Miejsce desantu Szwecja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.02.2015 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Na temat remontu starego domu (mój jest z 1906) to ja moge długo .... Szczególnie, że w tak zwanym między czasie do jego remontu przykładali się mniej lub więcej radośnie nastawieni "fachowcy" Powiem ... chociaż nie chcę Cię zniechęcac ... że tych niespodzianek to może byc ... ho ho, skolko ugodno! Ale spoko, skoro ja dałam radę, to dlaczego by Ty nie???? Powodzenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.02.2015 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2015 Dzieki Braza Zawsze podziwielam Twoje niezmordowanie i wole walki! Wszelkie zyczenia powodzenia przyjmuje w ilosciach nieograniczonych. W poniedzialek zaczynam demolke holu i mojej sypialni Bedzie wywalanie szaf, wywalanie sufitow, lamperii ala derewnianej i mam nadzieje ze niczego wiecej Potem nowe karton gipsy dookola a w natepnym etapie cegly na kominie w sypialni i w holu troche dla ozdoby a troche bardzie ze wzgledu na to ze inaczej pracuje drewniak a inaczej komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2015 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Nowy będziesz remontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.02.2015 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 Ten z lat 70 bede remontowac... nowy to on byl w 1972 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.02.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2015 To jakieś wakacyjne lokum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.02.2015 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2015 Wakacyjnym lokum stal sie nasz dom pod modrzewiem Ruinka do remontu jest nasza siedziba w ciagu pozostalych 10 miesiecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2015 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2015 To dopiero przeprowadzka Liczę, że jakieś foty z remontu będziesz wrzucać I będziesz mieszkać w ulubionym drewnianym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts