efilo 10.09.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 ania altanka ważna rzecz - nie daj się za nic u mnie nie ma szans - zostaje tylko tyle miejsca żeby się o siatke nie obić wstając z kszesła na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 10.09.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Witam sąsiadke Widze że wszystko się układa, z czego bardzo sie ciesze Małż wspomniał mi kiedyś że górale którzy wyciągneli nas z tarapatów skaczą po Twojej budowie. Tak byłam zajęta wykańczaniem w środku, że nigdy nie przylukałam kto tam skacze, teraz mamy wstrzymane roboty od dwóch tygodni więc znowu nie widziałam, ale patrząc na zdjęcia widze że faktycznie to nasi górale A jeszcze czytając opis o spiewaniu i uśmiechach i wiecznym galopowaniu po składach, jestem bardziej niż pewna że to oni Fajnie że robota idzie do przodu Ps Uważaj na te resztki drutów Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 10.09.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2008 Aniu, w końcu trafiłam do ciebie, a ciebie nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ania altanka ważna rzecz - nie daj się za nic u mnie nie ma szans - zostaje tylko tyle miejsca żeby się o siatke nie obić wstając z kszesła na tarasie no altanka ważna rzecz nie robię żadnego zadaszenia na tarasie a wszystkie impreski planuję w altanie organizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 cześć Aga no górale to już nasi są nie Wasi ale to Ci sami nie ma to jak sokoli wzrok chętnie zobaczylabym Twoje tynki z agregatu tylko jakoś nie mogę się zebrać no i namiar na gości wzięła jeśli ich polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, w końcu trafiłam do ciebie, a ciebie nie ma.... no żesz kurtka na wacie jakoś ostatnio zabiegana jestem a to do dentysty a to na lotnisko i ciągle w niedoczasie jakiś jestem ............ no mam nadzieję że następnym razem to będę u nas tzn szwedzkie drzwi - ciągle otwarte można wchodzić i się gościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dobrze że chociaz do znajomych zaglądasz u mnie musiał być balkon właśnie m.in. dlatego że o altance nie mam co marzyć. chyba że sąsiad by pozwolił u niego postawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 dobrze że chociaz do znajomych zaglądasz u mnie musiał być balkon właśnie m.in. dlatego że o altance nie mam co marzyć. chyba że sąsiad by pozwolił u niego postawić no nie wiem czy powinnaś pytać ja jak moja powstanie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 to ja już się ustawiam w blokach startowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 to ja już się ustawiam w blokach startowych żeby Ci tylko nogi nie zdrętwiały idę pogonić murarzy powiem że mi koleżanka drętwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.09.2008 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 to ja już się ustawiam w blokach startowych żeby Ci tylko nogi nie zdrętwiały idę pogonić murarzy powiem że mi koleżanka drętwieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 11.09.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, ja do Ciebie też mam chyba rzut beretem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, ja do Ciebie też mam chyba rzut beretem? To ja też się wproszę, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 11.09.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Aniu, ja do Ciebie też mam chyba rzut beretem? To ja też się wproszę, a co! Ja mam chyba ze 4 berety i gumke, ale też mogę wpaść!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 no to widzę calkiem fajna impreska się szykuje super krzyknę jak będzie gotowe a wtedy berety do szafy i na parapetówkę zapraszam tylko czy ja mam parapety w altanie .......................... nawet jeśli nie to znajdziemy je gdzieś w pobliży idę foty wklejać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 No jak Stuki ma gumkę to rzeczywiście imprezka będzie w kosmos! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 11.09.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Ale super zdjatka!!!! Takie klimatyczne! Faaaajne normalnie będę się bała pójść spać No ładnie zrobili od południa pracując, mogliby moim przytrzeć nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.09.2008 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 mam nadzieję Dorcia że spalaś dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Ja tam nie miałam koszmarów na widok tych fotek. Miłego dzionka, choć strasznie zimno, brrrryyyy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 12.09.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Cześć Aniu:) o i Edytka jest, do Ciebie też zaraz zajrze Kurde już z tydzień albo i dwa nie byłam w domku, znaczy w Młochowie....te zdjęcia mnie zszokowały niezła mgła,pewnie i zimnica? W młochowie mamy zamiar być dopiero po ślubie, znaczy po 20 września, wtedy serdecznie zapraszamy na herbatke? według mnie tynki są ok, ekipa sprawna i czysta, chyba mogłbym ich polecać zresztą sama zobaczysz Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts