aniawmuratorze 16.09.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 tak mi wolno chodzi internet że chyba wolniej się już nie da wklejanie zdjęć trwało by cały kwartał ale jutro jak coś się ruszy to wkleję male co nieco a na budowie będziemy mieć chwilę przerwy w oczekiwaniu na chlopaków od dachu muszę chyba okna zamowić dobrze że już wybrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 tak mi wolno chodzi internet że chyba wolniej się już nie da wklejanie zdjęć trwało by cały kwartał ale jutro jak coś się ruszy to wkleję male co nieco a na budowie będziemy mieć chwilę przerwy w oczekiwaniu na chlopaków od dachu muszę chyba okna zamowić dobrze że już wybrane Okna zamawiać - super! Mój właśnie mnie przed paroma minutami obrzucił spojrzeniem pt. "czy juz ją zawozić do wariatkowa?" jak mu zaproponowałam, że może pojedziemy pooglądać dachówki jakoś niedługo, bo zaraz zima, a wtedy światła nie ma i nie zobaczymy prawdziwego koloru...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 niech Cię niczym nie obrzuca bo jak zaczną Wam opowiadać o dachoweczkach gąsiorkach, wypiekaniu, spiekaniu i angobowaniu to głowy Wam się kwadratowe zrobią i trzeba ze trzy dni odczekać coby dojść do siebie a wybrać nie taka prosta sprawa szczególnie jak każdemu podoba się troszkę coś innego o kształcie nachyleniach profilach i zawiasach już nie chcę wspominać no i od razu rynny i obróbki i okna dachowe zaczynaj oglądać czasu nie masz za wiele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 niech Cię niczym nie obrzuca bo jak zaczną Wam opowiadać o dachoweczkach gąsiorkach, wypiekaniu, spiekaniu i angobowaniu to głowy Wam się kwadratowe zrobią i trzeba ze trzy dni odczekać coby dojść do siebie a wybrać nie taka prosta sprawa szczególnie jak każdemu podoba się troszkę coś innego o kształcie nachyleniach profilach i zawiasach już nie chcę wspominać no i od razu rynny i obróbki i okna dachowe zaczynaj oglądać czasu nie masz za wiele No właśnie tak podejrzewałam że to wiedza tajemna jest nie do opanowania eksternistycznie w jeden semestr Ale czasu trochę mam, bo w tym roku tylko deski i papa, a dachówka na wiosnę, dlatego mnie obrzucił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 niech Cię niczym nie obrzuca bo jak zaczną Wam opowiadać o dachoweczkach gąsiorkach, wypiekaniu, spiekaniu i angobowaniu to głowy Wam się kwadratowe zrobią i trzeba ze trzy dni odczekać coby dojść do siebie a wybrać nie taka prosta sprawa szczególnie jak każdemu podoba się troszkę coś innego o kształcie nachyleniach profilach i zawiasach już nie chcę wspominać no i od razu rynny i obróbki i okna dachowe zaczynaj oglądać czasu nie masz za wiele No właśnie tak podejrzewałam że to wiedza tajemna jest nie do opanowania eksternistycznie w jeden semestr Ale czasu trochę mam, bo w tym roku tylko deski i papa, a dachówka na wiosnę, dlatego mnie obrzucił a jak zima będzie ciepła i dekarz powie że chce kłaść to co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.09.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 niech Cię niczym nie obrzuca bo jak zaczną Wam opowiadać o dachoweczkach gąsiorkach, wypiekaniu, spiekaniu i angobowaniu to głowy Wam się kwadratowe zrobią i trzeba ze trzy dni odczekać coby dojść do siebie a wybrać nie taka prosta sprawa szczególnie jak każdemu podoba się troszkę coś innego o kształcie nachyleniach profilach i zawiasach już nie chcę wspominać no i od razu rynny i obróbki i okna dachowe zaczynaj oglądać czasu nie masz za wiele No właśnie tak podejrzewałam że to wiedza tajemna jest nie do opanowania eksternistycznie w jeden semestr Ale czasu trochę mam, bo w tym roku tylko deski i papa, a dachówka na wiosnę, dlatego mnie obrzucił a jak zima będzie ciepła i dekarz powie że chce kłaść to co Mam dać sobą pomiatać dekarzowi? To już wolę dać się obrzucać małżowi Dobranoc kochane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 kolorowych Dorciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dorcia jak tylko masz czas to pędź oglądać wszystko po kolei, a chłop niech cie czym chce obrzuca.. mnie tak zawsze mówili: spokojnie, jeszcze czas.. a potem pytanie: no i c? wybrałaś już? bo potrzebne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dorcia jak tylko masz czas to pędź oglądać wszystko po kolei, a chłop niech cie czym chce obrzuca.. mnie tak zawsze mówili: spokojnie, jeszcze czas.. a potem pytanie: no i c? wybrałaś już? bo potrzebne.. skąd ja to znam albo pada pytanie to które najlepsze przeczytałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 16.09.2008 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 dorcia jak tylko masz czas to pędź oglądać wszystko po kolei, a chłop niech cie czym chce obrzuca.. mnie tak zawsze mówili: spokojnie, jeszcze czas.. a potem pytanie: no i c? wybrałaś już? bo potrzebne.. skąd ja to znam albo pada pytanie to które najlepsze przeczytałaś ooo właśnie!! a tymczasem przeczytalam i oddalam się do cieplutkiego łóżeczka dobrej nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2008 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dzień doberek u mnie jeszcze gorzej bo wszystkie zakupy na mojej głowie więc tylko dostaje pytania czy na pewno zapłacone i czy dojdzie na czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.09.2008 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Ależ on się bardzo cieszy jak coś mu pokażę że mi się podoba (szczęśliwie podobny gust mamy), ostatnio się tak ekspresyjnie ucieszył z mebli do jadalni, które mu pokazałam w folderze że mi się podobają, że padło moje podejrzenie czy jednak sobie pamiątki z Amsterdamu nie przywiózł (i się nie podzielił! ) ale żeby gdzieś pojechać razem, pooglądać.... to mu się nie chce Wrrrr a tak fajnie jest jak go wyciągnę jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 17.09.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dorcia jakie Ty masz szczęście ja to wiecznie koty musiałam drzeć z moim Małżem Ania gdzie nowe foty już ten strop znam na pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.09.2008 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 kolorowych Dorciu Nie żebym podejrzewała jakąś nieszczerość ale miałam wczoraj koszmar a ja mam koszmary niezzzzzzmiernie rzadko (ostatnio gdzieś z 2 lata temu mi się śnił...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 17.09.2008 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Dorcia jakie Ty masz szczęście ja to wiecznie koty musiałam drzeć z moim Małżem Ania gdzie nowe foty już ten strop znam na pamięć Nie chwalmy dnia przed zachodem, jeszze WSZYSTKO przed nami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja to się z Wami mam zaraz pojdę po aparat do samochodu i zacznę wklejać tylko mały zaśnie bo jestem teraz jego strażniczką - strażniczką jego snów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.09.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 dobry wieczór!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 17.09.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 siedze i cierpliwie czekam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.09.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć Ania! Nie ma nikgo na RW to się skitram w twoich komantarzach mam nadzieje, że mnie tutaj żona nie znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts