aniawmuratorze 17.09.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 z wypiekami na twarzy melduję że zdjęcia som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć Ania! Nie ma nikgo na RW to się skitram w twoich komantarzach mam nadzieje, że mnie tutaj żona nie znajdzie mój mąż Cię znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć Ania! Nie ma nikgo na RW to się skitram w twoich komantarzach mam nadzieje, że mnie tutaj żona nie znajdzie mój mąż Cię znalazł kupę chcesz tu zrobić psik na podwórko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 17.09.2008 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć Ania! Nie ma nikgo na RW to się skitram w twoich komantarzach mam nadzieje, że mnie tutaj żona nie znajdzie mój mąż Cię znalazł ups.............. no to zmykam żeby problemów nie było........... Może do komentarzy Dorci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 skaba mam nadzieję że się doczekalaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 Cześć Ania! Nie ma nikgo na RW to się skitram w twoich komantarzach mam nadzieje, że mnie tutaj żona nie znajdzie mój mąż Cię znalazł ups.............. no to zmykam żeby problemów nie było........... Może do komentarzy Dorci? mąż już w krainie kolorowych więc spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja się doczekałam bomba zazdroszcze szczytów u mnie szczytów nadal brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ja się doczekałam bomba zazdroszcze szczytów u mnie szczytów nadal brak no ale dach zaczęli szczytami się nie martw domurują później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.09.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ano tak.mam nadzieje że się podmurują jutro i pojutrze. choć podobno ma już być wtedy więźba gotowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2008 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2008 ano tak. mam nadzieje że się podmurują jutro i pojutrze. choć podobno ma już być wtedy więźba gotowa. to w niczym nie przeszkadza zawsze więźba staje a potem przed ulożeniem dachu się szczyty wykańcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.09.2008 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2008 tak jak napisałaś - wykańcza. a nie buduje - na czymś ta kalenica się trzyma - w normalnych sytuacjach na ściance szczytowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.09.2008 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 sympatycznie u Was pod tym Modrzewiem, chyba zostanę na dłużej pozdrawiam i zachwycam się poczwórnie pięknymi imionami Dzieci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 dziękuję za wizyta i zapraszam serdecznie kolejny raz na razie chwilowa przerwa w oczekiwaniu na dachowców mają być za tydzień tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 19.09.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 będą będą! tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2008 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 będą będą! tfu tfu pluj pluj kochana nigdy nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.09.2008 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Co do kwesti wtyczkowych i gniazdkowych i podejsc do prądu to remember: podejscia z prądem przy kratkach wywietrznikowych i okapie kuchennym, na wysokosci szafek górnych w kuchni i do zasilenia centrali alarmowej oraz instalacji TV; gniazdka na balkonach(tarasach); oddzielne gniazdka do pralki lodówki (takze bezpiecznik) zmywarki (to standard raczej) gniazdka wydzielone do drabinek grzejnych w łazience (do podłączenia dodatkowej grzałki) I to na tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 Co do kwesti wtyczkowych i gniazdkowych i podejsc do prądu to remember: podejscia z prądem przy kratkach wywietrznikowych i okapie kuchennym, na wysokosci szafek górnych w kuchni i do zasilenia centrali alarmowej oraz instalacji TV; gniazdka na balkonach(tarasach); oddzielne gniazdka do pralki lodówki (takze bezpiecznik) zmywarki (to standard raczej) gniazdka wydzielone do drabinek grzejnych w łazience (do podłączenia dodatkowej grzałki) I to na tyle dzięki gaweł napewno skorzystam z porad o tym gniazdku do wyciągu kompletnie zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.09.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 to nie musi byc gniazdko tylko sam kabel wtedy jak zamontujesz wyciąg to nic nie widac podobnie jest z kratkami w łazience sam kabelek moze byc pod kafelkami z mozliwoscia wycigniecia go w razie potrzeby, a jak znam zycie to w łazience istnieje poxniej potrzeba zainstalowania takowego i wtedy mozna bez psucia efektu podłączyć wyciąg. Osobne bezopieczniki do lodówki i centralki alarmowej sa po to ze jak gdzies wyjedziesz to wszystko sobie wyłaczysz w domu na tablicy elektrycznej a zostanie tylko sam alarm i lodówka. Jaki rodzaj ogrzewania planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.09.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 No w końcu się nowych fotek doczekałam - faaaaajnie już u Ciebie Ty chcesz lecieć z wykończeniówką od razu, że tak Cię dopadły gniazdka, Aniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2008 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2008 to nie musi byc gniazdko tylko sam kabel wtedy jak zamontujesz wyciąg to nic nie widac podobnie jest z kratkami w łazience sam kabelek moze byc pod kafelkami z mozliwoscia wycigniecia go w razie potrzeby, a jak znam zycie to w łazience istnieje poxniej potrzeba zainstalowania takowego i wtedy mozna bez psucia efektu podłączyć wyciąg. Osobne bezopieczniki do lodówki i centralki alarmowej sa po to ze jak gdzies wyjedziesz to wszystko sobie wyłaczysz w domu na tablicy elektrycznej a zostanie tylko sam alarm i lodówka. Jaki rodzaj ogrzewania planujesz? plany grzewcze mam bardzo rozbudowane rzeklabym po pierwsze ogrzewanie gazowe do tego kaloryfery i podlogówka po drugie kominek w salonie ale to raczej jako efekt wizualny po trzecie w garażu zrobiłam jeszcze jeden szyb kominowy z wkładem ceramicznym i w razie wojny z Ruskimi podłącze sobie tam coś na wszystko do tego solary do podgrzewania wody instalacja grzewcza będzie miała możliwość podłączenia prądu z zewnątrz tzn do agregatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts