braza 14.04.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 Trzymam kciukory!!! Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.04.2008 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 No to ja po raz pierwszy w komentarzach Mam tremę Fajnie projekcik, fajna działeczka i fajnie, że piszesz dzięki za odwiedziny jak tylko roboty ruszą to i dziennik ruszy pełną parą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.04.2008 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Trzymam kciukory!!! Powodzenia przydadzą się dzięki braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.04.2008 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Oj tam, przed czy za, ważne że rzut beretem Mam nadzieje że niebawem sie poznamy Nic sie nie martw nie osiwiejesz aczkolwiek Piotrek jest bliski Pozdrawiam Aga na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 24.04.2008 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No iiiii założenie dziennika zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.04.2008 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Aniu kiedy zapodasz jakieś sprawozdania z budowy? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.04.2008 17:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 słuchajcie na dziś to cisza i spokojnie małż biega z teściem i .............................sama nie wiem co oni tam robią a dziewczynki................no dobra będzie trochę o nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 12.05.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Świetny pomysł miały dziewczynki z tymi podpisami. Jeszcze tylko psinki odcisku łapki brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 12.05.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Cześć Aniu Myślałam że będąc na spacerze po okolicy zajrzysz do nas Miałam Cie zawołać no ale nie byłam pewna czy to Ty Teraz widząc zdjęcia jestem już pewna Ps. Budowa pięknie postępuje Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2008 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Cześć Aniu Myślałam że będąc na spacerze po okolicy zajrzysz do nas Miałam Cie zawołać no ale nie byłam pewna czy to Ty Teraz widząc zdjęcia jestem już pewna Ps. Budowa pięknie postępuje Pozdrawiam Aga Aga wołaj następnym razem jak mnie zobaczysz Ja czuję się tak zakręcona (mam nadzieję chwilowo) że pilnuję głowy przede wszystkim żeby jej nie zgubić Ale ładnie się u Was przed domkiem zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Świetny pomysł miały dziewczynki z tymi podpisami. Jeszcze tylko psinki odcisku łapki brakuje. Luna bardzo chciala nawet wszystkimi czterema wskoczyć ale nie wiem czy budowlańcy byliby szczęśliwi gdyby mieli zasypane nieco ławy bo psica nie zwracała zbytnio uwagi którędy schodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.05.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 cementu braknie lada chwila. zazwyczaj brakuje zapraw albo to jedzą albo nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.05.2008 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Ania, fajny pomysł z tym podpisem Ta góra ziemi to przydałaby się u mnie A fundamnet też wysoki, jak i u nas No teraz to już szybciutko bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2008 15:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Podpis był fajny bo przykryła go folia izolacyjna i stos bloczków A mamy ich 9 warstw już się zastanawiam nad niwelacją terenu i myślę o ogrodzie tarasowym chociaż nie wiem czy nie zwariuję przy koszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.05.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Też sobie myślałam o tym że niestety na długo nie starczy. Fajnie by było go umieścić na nadprożu ale jak to zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2008 06:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Też sobie myślałam o tym że niestety na długo nie starczy. Fajnie by było go umieścić na nadprożu ale jak to zrobić? No chyba niewykonalne efilko Co do napisów myślę o napisie na domu z jego nazwą -może kuty u kowala ale zależy to od tego na jakie wykończenie się zdecydujemy w drewnie czy metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.05.2008 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 tu mnie jeszcze nie było ale będę zaglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.05.2008 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No chyba niewykonalne efilko Co do napisów myślę o napisie na domu z jego nazwą -może kuty u kowala ale zależy to od tego na jakie wykończenie się zdecydujemy w drewnie czy metalu No niestety U nas nie będzie to pasowało do raczej nowoczesnego stylu naszej stodoły. Chociaż pomyślę. Widziałam gdzieś datę na budynku (w stylu A.D. 2008) i naprawdę wyglądało to nieźle. Zwłaszcza że latka lecą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 tu mnie jeszcze nie było ale będę zaglądał zapraszam jamlesiku na razie znów przerwa bo budowlańcy kończą na innej budowie robotę niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 No chyba niewykonalne efilko Co do napisów myślę o napisie na domu z jego nazwą -może kuty u kowala ale zależy to od tego na jakie wykończenie się zdecydujemy w drewnie czy metalu No niestety U nas nie będzie to pasowało do raczej nowoczesnego stylu naszej stodoły. Chociaż pomyślę. Widziałam gdzieś datę na budynku (w stylu A.D. 2008) i naprawdę wyglądało to nieźle. Zwłaszcza że latka lecą. My tu o ozdobnikach a jeszcze dachu nie mamy to chyba tylko kobiety potrafią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts