DorciaIQ 24.09.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 mój mąz czasowy jest i prace domowe baaardzo lubi, a i talent w tym kierunku ma, więc się nie obawiam.. Pozzzazzzdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a ja już nie wiem czy chcę żeby mąż angażowal się w remonty i majsterkowanie niby weekend a jego i tak nie ma bo dłubaniną jakąś zajęty a ja ani na basen ani na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 tez prawda typowe kobiety - zawsze chcą to czego nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.09.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 a ja już nie wiem czy chcę żeby mąż angażowal się w remonty i majsterkowanie niby weekend a jego i tak nie ma bo dłubaniną jakąś zajęty a ja ani na basen ani na spacer Wiesz choćby dom był wykonany z kewlaru czy innego niezniszczalnego plastiku to i tak jest w nim zawsze coś do roboty, jakaś dłubaninka wiem to z własnego doświadczenia. MOżna to zlecic innym owszem ale to kosztuje, poza tym nie lubie jak obcy kręcą sie po domu. Więc jeżeli ktoś zdecydowal sie na dom i nie lubi domowych i przydomowych "partaninek" to ma ...pecha Jwdyne co można zrobić do wziąć d... w kroki i porządnie sięzorganizować nie robić wszystkiego na raz bo obrzydnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 24.09.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 albo polubic kręcenie się obcych po domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 albo polubic kręcenie się obcych po domu albo wyjechać na wakacje a na straży kręcących się obcych postawić hmm ................................ teściową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.09.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 albo polubic kręcenie się obcych po domu albo wyjechać na wakacje a na straży kręcących się obcych postawić hmm ................................ teściową Tak mam na marginesie oczywiście pytanie czy masz modrzewie na działce?? Mo dom jest pod modzrzewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.09.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 albo polubic kręcenie się obcych po domu albo wyjechać na wakacje a na straży kręcących się obcych postawić hmm ................................ teściową Tak mam na marginesie oczywiście pytanie czy masz modrzewie na działce?? Mo dom jest pod modzrzewiem nie mam ani jednego i raczej nie posadzę bo nic nie rośnie pod modrzewiami żadna trawa mam natomiast kawalek sadu sliwkowego ciekawe czy ktoś kto wybiera projekt Sekwoja sadzi sekwoje a ten co projekt Agnieszka melduje sobie jakąś Agę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 24.09.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 albo polubic kręcenie się obcych po domu albo wyjechać na wakacje a na straży kręcących się obcych postawić hmm ................................ teściową Tak mam na marginesie oczywiście pytanie czy masz modrzewie na działce?? Mo dom jest pod modzrzewiem nie mam ani jednego i raczej nie posadzę bo nic nie rośnie pod modrzewiami żadna trawa mam natomiast kawalek sadu sliwkowego ciekawe czy ktoś kto wybiera projekt Sekwoja sadzi sekwoje a ten co projekt Agnieszka melduje sobie jakąś Agę Pewno ze nie Tak jakoś byłem ciekawy modrzew jest fajny i szybko rośnie tak ze zrobienie togo pod modrzewiem zajełoby góra 10 lat z sekwoja to raczej niemozliwe. Zresztą te niektóre nazwy to są delikatnie mówiąc pojechane. Któraś z pracowni nazywa swoje domy np dom w pelargoniach, hortensjach itd.. a mnie zaraz sie kojarzy to z ruską konserwą z dawnych czasów pt. skumbria w tomacie Mój dom nie miał jakiejś nazwy bo projekt był wsumie od firmy wykonującej dom ale gdybym go miał nazwać to pewnie "promocyjny" bo wiekszość rzeczy kupowaliśmy w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.09.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gawel chyba raczej "dom w promocji" (zamiast "dom w pelargoniach") mój ma nazwę "diament", ale nie mam na stanie żadnego diamentu chyba Mąż będzie musiał to nadrobić jak już zamieszkamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.09.2008 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gawel chyba raczej "dom w promocji" (zamiast "dom w pelargoniach") mój ma nazwę "diament", ale nie mam na stanie żadnego diamentu chyba Mąż będzie musiał to nadrobić jak już zamieszkamy :lol: Materiał dowodowy na poparcie tego wniosku już masz to do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 25.09.2008 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Gawel chyba raczej "dom w promocji" (zamiast "dom w pelargoniach") mój ma nazwę "diament", ale nie mam na stanie żadnego diamentu chyba Mąż będzie musiał to nadrobić jak już zamieszkamy :lol: No właśnie jak słusznie Dorcia zauważyła to sie da nadrobić i pewno będzie przyjemne dla Ciebie chyba że chodzi o tarcze diamentowe do diaxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 25.09.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 nie jestem jakąś wielką pasjonatką biżuterii, ale już wolę ten diament w kolczykach niż w diax-ie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 witam wieczorkiem!! a ja już nie wiem czy chcę żeby mąż angażowal się w remonty i majsterkowanie niby weekend a jego i tak nie ma bo dłubaniną jakąś zajęty a ja ani na basen ani na spacer weekend to ma być dla rodzinki w sobote do 15tej może majsterkować - nie dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Drzwi tarasowe zazwyczaj są niedzielone albo źle dzielone i ramiak nie ma szans - wykrzywia się. Kiedyś chyba jareko to opisywał. ale plastiki wcale nie lepsze - też z balkonowymi jest problem. naczytałam sie sporo na ten temat i to był też argument za drewnianymi, bo w plastikach chcieli mi walnąć poprzeczkę albo zrpbić okno bez gwarancji a w drewniakach będę miała wzmocnienie, ale dodane od dołu.. i nie wygląda to źle (szczególnie przy szprosach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 mój domek to Laweda nie pozostaje mi wiele tylko lawendą go otoczyć (tylko mama mnie nie będzie zbyt czesto odwiedzać, bo zapachu lawendy nie znosi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.09.2008 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 (tylko mama mnie nie będzie zbyt czesto odwiedzać, bo zapachu lawendy nie znosi ) A to dobrze czy źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2008 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 kiedy ja z tego stanu surowego wyjdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.09.2008 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 kiedy ja z tego stanu surowego wyjdę ale, że co nie podobają Ci się betony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.09.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2008 pytanie czy coś się zmieni. bo nie u niektórych się na betonach kończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts