aniawmuratorze 01.10.2008 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 dzięki jasia że mnie oświeciłaś no te nasze to chyba nawet koło śrubki od marchewki nie leżały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 01.10.2008 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 cześć mordeczko jak Ty zdjęcia robisz żadnego betonu schody zajefajne oby majstry dalej byli tacy twórczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.10.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2008 Cholercia no myślałam że chociaż schody będę miała przed Tobą, ale nie, bo ja dopiero dziś miałam lanie Gratki - schody pierwszoklaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.10.2008 16:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Cholercia no myślałam że chociaż schody będę miała przed Tobą, ale nie, bo ja dopiero dziś miałam lanie Gratki - schody pierwszoklaśne pewnie i tak mnie przegonisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 08.10.2008 00:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej Aniu powiedz mi czy używacie takiego cuda jak kominek? Zaczyna nam sie kończyć zapas jabłonek, czas zakupić jakiś opał a ja jeszcze nie mam źródla Masz jakieś namiary na drwa? Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2008 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej Aniu powiedz mi czy używacie takiego cuda jak kominek? Zaczyna nam sie kończyć zapas jabłonek, czas zakupić jakiś opał a ja jeszcze nie mam źródla Masz jakieś namiary na drwa? Pozdrawiam Aga Aga co Ty w nocy robisz mam dużo drewna budowlanego więc pewnie w tym roku nie będę kupować kupowałam drewno 2 lata temu chcieliśmy zaoszczędzić więc wzięliśmy drewno z lasu takie pniaki 1,4 m i małż to potem rąbał masakra drewno było mokre i wcale dobrze się nie paliło jak dziś bym kupowala kupiłabym od razu pocięte (brzozę i grab ) te 2 lata temu orientowaliśmy się w Nadarzynie na ul. Zółwińskiej bylo drożej niż to z lasu ale jak doliczysz to rąbanie i sezon suszenia to nie wiem czy na to samo nie wyjdzie gośc w Nadarzynie sensowny był na oko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Przyszłam się przywitać. Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 WITAJ EFILKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej co tam ciekawego pod modrzewiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2008 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej co tam ciekawego pod modrzewiem chwilowa cisza przed burza budowlaną magusiu avatarek masz boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 hej co tam ciekawego pod modrzewiem chwilowa cisza przed burza budowlaną magusiu avatarek masz boski A jakaż to znowu burza się szykuje? Cześć Aniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 08.10.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no właśnie jaka burza ja czekam na wiosnę a nie na burzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 08.10.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no właśnie jaka burza ja czekam na wiosnę a nie na burzę Szalona optymistka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 08.10.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mam naładowaną wkrętarkę i te cienkie wiertło co obiecałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 Mam naładowaną wkrętarkę i te cienkie wiertło co obiecałem poćwicz na nim ma duże uszy http://www.fotosearch.pl/bthumb/NGF/NGF005/72932730.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2008 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 burza ma być budowlana oby chmura nie przeszła bokiem jak będzie słychać grzmoty to Wam powiem a jak usłyszycie.......................... wiertarkę to stuki ćwiczy na ośle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 aniu jaka burza?wielcem ciekawa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.10.2008 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 no przecież mówię że budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 08.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2008 phi też mi szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.10.2008 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2008 phi też mi szczegóły na razie cisza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts