DorciaIQ 20.10.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dlaczego odkręcałaś, bo coś nie w temacie jestem? Oj tam mokro - WCALE ma nie być mokro!!!! Ale masz ładniutką tę wieźbę, taką równiutką i grubiutką - ślicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.10.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Hłe hłe uszczeliłam 10-tą stronkie http://kiwimagonline.com/kiwilog/wp-content/uploads/2008/01/alcohol-422270.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.10.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 a ja namiętnie odświeżałam 9 stronkę i nikt nic nie pisał okna musiałam odkręcać bo dostałam fakturę za dachówkę i te wszystkie pierdasie ale mężowi coś drogo było przejrzałam rozpiskę i na fakturze znalazly się okna o których rozmawialiśmy ale mieliśmy się wstrzymać z ostatecznym zamówieniem do momentu nabicia łat i rozmierzenia wszystkiego , wstępnie wygląda na to że bardziej będą pasowały trochę mniejsze okienka a na fakturze były większe to tyle w kwestii odkręcania okien bez narzędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2008 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no pięknie! dzięki jasiu jesteś a raczaj dom który stworzyłaś jest dla mnie natchnieniem jeśli nawet nie piszę to zaglądam cieszę się i najlepszego urodzinowego dla Ciebie Aniu! http://czerwonamaszyna.pl/gfx/panel/prezenty_01.gif w jednym są dachówki, w drugim okna, w trzecim drzwi, w czwartym parapety, w piątym kuchnia a w szóstym klucz do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.10.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a ja namiętnie odświeżałam 9 stronkę i nikt nic nie pisał okna musiałam odkręcać bo dostałam fakturę za dachówkę i te wszystkie pierdasie ale mężowi coś drogo było przejrzałam rozpiskę i na fakturze znalazly się okna o których rozmawialiśmy ale mieliśmy się wstrzymać z ostatecznym zamówieniem do momentu nabicia łat i rozmierzenia wszystkiego , wstępnie wygląda na to że bardziej będą pasowały trochę mniejsze okienka a na fakturze były większe to tyle w kwestii odkręcania okien bez narzędzi A czemu odkręcać - trzeba było wycyganić rabacik albo cenę jak za mniejsze A większe zawsze lepsze (jakby ktoś uparcie twierdził, że rozmiar nie ma znaczenia... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no pięknie! dzięki jasiu jesteś a raczaj dom który stworzyłaś jest dla mnie natchnieniem jeśli nawet nie piszę to zaglądam cieszę się i najlepszego urodzinowego dla Ciebie Aniu! http://czerwonamaszyna.pl/gfx/panel/prezenty_01.gif w jednym są dachówki, w drugim okna, w trzecim drzwi, w czwartym parapety, w piątym kuchnia a w szóstym klucz do domu już Cię lubię Jasia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 a ja namiętnie odświeżałam 9 stronkę i nikt nic nie pisał okna musiałam odkręcać bo dostałam fakturę za dachówkę i te wszystkie pierdasie ale mężowi coś drogo było przejrzałam rozpiskę i na fakturze znalazly się okna o których rozmawialiśmy ale mieliśmy się wstrzymać z ostatecznym zamówieniem do momentu nabicia łat i rozmierzenia wszystkiego , wstępnie wygląda na to że bardziej będą pasowały trochę mniejsze okienka a na fakturze były większe to tyle w kwestii odkręcania okien bez narzędzi A czemu odkręcać - trzeba było wycyganić rabacik albo cenę jak za mniejsze A większe zawsze lepsze (jakby ktoś uparcie twierdził, że rozmiar nie ma znaczenia... ) na fakturze Dorciu są takie jak w projekcie a więc większe już z rabacikiem 24% ale szczerze mówiąc to mi się ten mniejszy rozmiar podoba bardziej kwadratowy kształt mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 21.10.2008 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 no pięknie! dzięki jasiu jesteś a raczaj dom który stworzyłaś jest dla mnie natchnieniem jeśli nawet nie piszę to zaglądam cieszę się i najlepszego urodzinowego dla Ciebie Aniu! http://czerwonamaszyna.pl/gfx/panel/prezenty_01.gif w jednym są dachówki, w drugim okna, w trzecim drzwi, w czwartym parapety, w piątym kuchnia a w szóstym klucz do domu już Cię lubię Jasia !!! no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.10.2008 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 nie ma to jak Wy forumki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.10.2008 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 uuuu Kochana NAJLEPSZEGO!!! fiu fiu niezłe prezenty dostałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 przegapiłam urodzinki aniu późno ale szczerze. szybkiego zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 22.10.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 A jaka ladna czapeczka na daszku - taka uczciwa. No i gratuluje odwaznego wyboru - czarne kominy - jakie to.... naturalne. Czuje, ze mi sie spodobają. Ja tez skladam Ci najlepsze zyczenia urodzinowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2008 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzięki serdeczne jak ja lubię zyczenia dostawać a teraz mam pytanko może będziecie wiedzieli jak rozwiązać mój najnowszy dylemat elektryczny otóż w salonie chcę postawić jedną sofę tyłem do jadalni tak trochę na środku http://images28.fotosik.pl/189/ef392c80249de1ea.jpg w miejscu fotela a za sofą chciałabym mieć wyższy stolik a na nim lampę tylko jak doprowadzić prąd na środek salonu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 są specjalne chowane kontakty umieszczane w podłodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 są specjalne chowane kontakty umieszczane w podłodze. gdzie są jak w googlu wrzucę to wyskoczą idę oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 zobacz TUTAJ z tego co pamietam maja takie do zabudowy w parkiecie i ceramice. od razu mowie że wiekszość rozwiazań to rozwiązania systemowe przemysłowe (bo to najczesciej w salach konferencyjnych albo wykładowych sie montuje) ale sa też oprawy domowe. wpisz sobie gniazdo podlogowe na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 dzięki kochana jesteś zaraz oblukam tylko obiad wydam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no i oblukałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Fajne Efilciu - Ty to jesteś prawdziwa Wszechnica Wiedzy Wszelakiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.10.2008 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 moja wiedza jest czesto teoretyczna wiec sie nie liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts