DorciaIQ 22.10.2008 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Przeciwnie: Twoja wiedza jest bardzo praktyczna Można zastosować w praktyce wyszukiwanie w googlach, jak już powiesz czego szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ania, a jaka ta cegła, bo myślałam że z czarną jest problem...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 22.10.2008 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Czarny klinkier No nie...muszę to zobaczyć koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2008 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 jutro jakieś foty wrzucę ale klinkier jeszcze w folii bo murarze jeszcze nie dotarli na fakturze sprawdziłam że matrixa kupiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.10.2008 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 no i oblukałaś? nooo zapisałam w ulubionych żeby elektrykom pokazać co chcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.10.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Kuuuurde to już wznowili pomyślnie produkcję matrixa? A ile będziesz czekać na dostawę? To może ja sobie też zamówię, albo stratusa, jak się okaże że mi tego mojego astro nie wymienią... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kuuuurde to już wznowili pomyślnie produkcję matrixa? A ile będziesz czekać na dostawę? To może ja sobie też zamówię, albo stratusa, jak się okaże że mi tego mojego astro nie wymienią... już mam go u siebie (następnego dnia mi przywieżli ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ania, miałas urodziny ale świnia ze mnie wszystkiego naj kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 23.10.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kuuuurde to już wznowili pomyślnie produkcję matrixa? A ile będziesz czekać na dostawę? To może ja sobie też zamówię, albo stratusa, jak się okaże że mi tego mojego astro nie wymienią... już mam go u siebie (następnego dnia mi przywieżli ) No a foty gdzie??? Opuszczasz się kochana...opuszczasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2008 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Ania, miałas urodziny ale świnia ze mnie wszystkiego naj kochana Ty aniołek jesteś (pamiętam Cię, fajny był ) i dziękuję serdecznie życzenia moi drodzy odbieram cały czas( ogromnie to miłe ) aż do następnych urodzin za rok już niecały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.10.2008 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Kuuuurde to już wznowili pomyślnie produkcję matrixa? A ile będziesz czekać na dostawę? To może ja sobie też zamówię, albo stratusa, jak się okaże że mi tego mojego astro nie wymienią... już mam go u siebie (następnego dnia mi przywieżli ) No a foty gdzie??? Opuszczasz się kochana...opuszczasz. wstyd straszny Edziu nic nie cyknęłam poprawię się mam nadzieję że nie tylko na wadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.10.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 dziendoberek pragnę donieść że produkcja wznowiona w WB. dzwonili do mnie z centrum klinkieru że moge stratusa odebrać. teraz jak już mam komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.10.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 jeju gdzie ja byłam jak mnie tu nie było urodziny przegapiłam STO LAT STO LAT!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 dziękuję skabusia efilko komin Twój przecudnej urody więc się nie złość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no ale potem ogrodzenie będzie 'nie do pary' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no ale potem ogrodzenie będzie 'nie do pary' nikt nie zauważy nawet wśród glośnych ochów i achów chyba że sama powiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 27.10.2008 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Foty som??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.10.2008 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Foty som??? edyś nie pij już a fot nie ma kidy będą jak będzie co pokazać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.10.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 o ja oczywiscie tez przesylam najlepsze zyczenia w kolejnym dniu urodzin. Pije grzańca na Twoją czesc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.10.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no ale potem ogrodzenie będzie 'nie do pary' nikt nie zauważy nawet wśród glośnych ochów i achów chyba że sama powiesz znając mnie to będę smędzić każdemu kto będzie chciał słuchać no dobra więcej o kominie już ani słowa nie powiem (choć nie wiem czy jest ktoś kto o tym nie słyszał) a przy okazji muszę kiedyś wkleić zdjęcie zrobione tej cegle jak nie jest przebrana - same ocenicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts