efilo 27.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 Hehe ja siedzę i wybieram oświetlenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 27.05.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no chwilę mnie nie było i proszę super a gdyby nie kobietki to jakby te domy wyglądały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.05.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2008 no miały by mury dach i kable w ścianach. a w niektórych przypadkach to nawet tego by nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.05.2008 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 no miały by mury dach i kable w ścianach. a w niektórych przypadkach to nawet tego by nie było a zamiast oświetlenia to pewnie goła żarowka na kabelku przez lata ja się nad zewnętrzym oświetleniem zastanawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja to mam jeszcze do przemyślenia całą elewację Jak upiększyć stodołę bez wystających brył? Ech... A wiszące żarówki to mieliśmy w mieszkaniu przez dwa lata. W końcu przed imprezą się zmusiliśmy żeby coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.05.2008 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 ja to mam jeszcze do przemyślenia całą elewację Jak upiększyć stodołę bez wystających brył? Ech... A wiszące żarówki to mieliśmy w mieszkaniu przez dwa lata. W końcu przed imprezą się zmusiliśmy żeby coś wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Jeśli chodzi o oświetlenie zewętrzne to ja będę miec halogeny w podbitce bo tak juz jest wyprowadzone. Ale teraz zmieniłabym to na kinkiety na ścianach, które świecą w górę i w dół i myślę, ze ciekawie by elewacja wygladała. Ze względów praktycznych kinkiety zwykłe mam przed garażem, wejsciem do domu i na tarasie. Mają za zadanie nie tyle zdobić co oświetlić drogi komunikacyjne i dane miejce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.06.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 a o LED-ach nie myslały?taniej by było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 a o LED-ach nie myslały? taniej by było... a gdzzie te Ledy się umieszcza to co mi do głowy przychodzi to że w podjazdach i chodnikach mayland też byłam zauroczona halogenami w podbitce ale jak obejrzałam dom z kinkietami takimi jak opisałaś to nie wiem czy nie zmienię zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 01.06.2008 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 a o LED-ach nie myslały? taniej by było... a gdzzie te Ledy się umieszcza to co mi do głowy przychodzi to że w podjazdach i chodnikach mayland też byłam zauroczona halogenami w podbitce ale jak obejrzałam dom z kinkietami takimi jak opisałaś to nie wiem czy nie zmienię zdania http://www.led.ekologika.com.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 a o LED-ach nie myslały? taniej by było... a gdzzie te Ledy się umieszcza to co mi do głowy przychodzi to że w podjazdach i chodnikach mayland też byłam zauroczona halogenami w podbitce ale jak obejrzałam dom z kinkietami takimi jak opisałaś to nie wiem czy nie zmienię zdania http://www.led.ekologika.com.pl/ niezłe niezłe pomyślę te najazdowe są kuszące ale nic mężowi nie powiem bo powie że to niepotrzebny bajer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No ale ledy to rodzaj żarówki. Nas kobiety bardziej interesuje wizualny efekt niż sposób podłączenia kabelków Czy to będzie od gory czy z dołu, czy będzie świeciło w okna, czy oswietli ścieżkę.... A to co to będzie swieciło to już troszkę mniej A ledy są faktycznie tańszym rozwiazaniem i chyba mogą być i w podbitce i w kinkietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 No ale ledy to rodzaj żarówki. Nas kobiety bardziej interesuje wizualny efekt niż sposób podłączenia kabelków Czy to będzie od gory czy z dołu, czy będzie świeciło w okna, czy oswietli ścieżkę.... A to co to będzie swieciło to już troszkę mniej A ledy są faktycznie tańszym rozwiazaniem i chyba mogą być i w podbitce i w kinkietach lepiej bym tego nie ujęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 no i idę te kinkiety u Ciebie pooglądać bo ostatnio na kolorystyce elewacji byłam ale jakoś na oświetlenie nie zwróciłam uwagi no to lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.06.2008 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 Narazie nie ma co oglądać bo wszystko odkręcone do tynku Halogeny w podbitce bedą robić w połowie miesiaca. A przed domem zwkle kinkiety mam, takie jak lampy ogrodowe ktrych zdjecie jest w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 o matkojeszcze oświetlenie... skąd bierzecie pomysły? i... skąd wiecie jak to będzie potem wyglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.06.2008 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 o matko jeszcze oświetlenie... skąd bierzecie pomysły? i... skąd wiecie jak to będzie potem wyglądać? ja tam u innych podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 01.06.2008 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2008 na żywca czy w necie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.06.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2008 na żywca czy w necie? jak się da mam nadzieję że nikt mnie psami nie poszczuje za fotografowanie posesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 03.06.2008 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2008 Ciebie? Nigdy w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts