skaba 27.10.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 no ale potem ogrodzenie będzie 'nie do pary' nikt nie zauważy nawet wśród glośnych ochów i achów chyba że sama powiesz znając mnie to będę smędzić każdemu kto będzie chciał słuchać skąd ja to znam paskudna natura.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Foty som??? dziś som ale mnie Edyś zmobilizowalaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.10.2008 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 nawet druga strona wow no pięknie, pięknie ale wszystko takie czerwono-zielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 nawet druga strona wow no pięknie, pięknie ale wszystko takie czerwono-zielone ja u Ciebie a Ty u mnie zielono będzie jeszcze bardziej bo folia zielona będzie tylko pogoda ma się w piątek spiendrolić zimno i mokro ma być nie wiem co z tym moim dachem oj nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 28.10.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Najpierw zakryłaś mi fundament, teraz strop alejak jesienią będzie zielono to ja Ci wybaczam u mnie mokro to już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2008 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Najpierw zakryłaś mi fundament, teraz strop alejak jesienią będzie zielono to ja Ci wybaczam u mnie mokro to już jest mialam nadzieję że mi jż wybaczyłaś u mnie jeszcze ladnie do jutrzejszego południa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.10.2008 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Foty som??? dziś som ale mnie Edyś zmobilizowalaś No widzisz...wystarczyło trochę przycisnąć i od razu się poprawiłaś. Pikny jest Taki niestandardowy...szlachetny można by rzec...już widzę, jak pięknie będzie się prezentował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Śliczne masz te klinkierki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2008 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no dzięki kobiałki dodaje mi to skrzydeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.10.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Śliczne masz te klinkierki murarze trochę kwękają że krzywy ale niech nie kwękają tylko murują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.10.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Śliczne masz te klinkierki murarze trochę kwękają że krzywy ale niech nie kwękają tylko murują Osz w mordeczkę mój też był krzywy coponiektóre cegieły - żeż ten Wienerberger na psy zeszedł - to dzie ja mam dach robić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Śliczne masz te klinkierki murarze trochę kwękają że krzywy ale niech nie kwękają tylko murują Osz w mordeczkę mój też był krzywy coponiektóre cegieły - żeż ten Wienerberger na psy zeszedł - to dzie ja mam dach robić??? oto jest pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2008 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 idę po foty zaraz wracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 31.10.2008 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 Najpierw zakryłaś mi fundament, teraz strop alejak jesienią będzie zielono to ja Ci wybaczam u mnie mokro to już jest mialam nadzieję że mi jż wybaczyłaś u mnie jeszcze ladnie do jutrzejszego południa M no przecież, że wybaczyłam i nie żywię urazy mówisz, że będzie zielono a ja to widzę biały i szary w dzienniku powiem Ci, że mnie taka kolorystyka domu się bardzo ale to bardzo podoba kiedyś to bym powiedziałe że jest brzydka no ale jak to mówię tylko krowa nie zmienia poglądów :) nie ubliżając krówce oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 31.10.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 kominy? matrix, że hej! pomysł z otwartą altaną? świetny! pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2008 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 kominy? matrix, że hej! pomysł z otwartą altaną? świetny! pozdrowionka! tak trochę ten matrix jak z filmu SF co ? a altana to takie moje marzenie wakacyjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 na początek magi będzie zielono a potem czarno a to co pomarańczowe w szare się zamieni takie małe czary mary w końcu mam matrixa na kominie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 31.10.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 na początek magi będzie zielono a potem czarno a to co pomarańczowe w szare się zamieni takie małe czary mary w końcu mam matrixa na kominie O czym Wy gadacie. Formalnie fixum dyrdum dostałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 31.10.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 matrix super no i nie jest brązowawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 31.10.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 podoba mi się ten matrix a altana wooow!! mnie tez kiedys taka kolorystyka domu wydawała się za zimna. taka. łeee... ale przekonałam sie do niej.. jestem ZA!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts