Edmar70 31.10.2008 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2008 matrix super no i nie jest brązowawy Jaki tam super. Wstrętny jak nie wiem co. oczywiście żartuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 01.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ale masz równiusieńkie te kominy, czego Ci kwękali te murarze??? A o takiej altanie to ja już kiedyś mówiłam co myślę - zaaaaajefajna jezd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2008 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 Ale masz równiusieńkie te kominy, czego Ci kwękali te murarze??? A o takiej altanie to ja już kiedyś mówiłam co myślę - zaaaaajefajna jezd właśnie dostało mi się po głowie od męża pokazałam mu komin w środku i się wkurzył bo inaczej wymurowali murarze niż myślał że będzie a myślałam że komin ti komin naiwana blondi ze mnie projekt altany mam w głowie ale jak patrzę na to co jest obecnie to zupełnie mi nie przypomina tego co wymyśliłam poczekam na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.11.2008 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2008 matrix super no i nie jest brązowawy Jaki tam super. Wstrętny jak nie wiem co. oczywiście żartuję oj Edyś Edyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 03.11.2008 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 co za postępy, fiu fiu wczoraj miałam sie przespacerować i obejrzeć z bliska, ale głowa mi pękała po sobocie... wcześniej miałam blisko na skuśke, a teraz sąsiedzi mi sie pogrodzili i musze naokoło drałować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.11.2008 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 co za postępy, fiu fiu wczoraj miałam sie przespacerować i obejrzeć z bliska, ale głowa mi pękała po sobocie... wcześniej miałam blisko na skuśke, a teraz sąsiedzi mi sie pogrodzili i musze naokoło drałować To trzeba było jakieś foty pocykać, bo gospodyni się coś nie kwapi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.11.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dorcia, pewnie Ania je obrabia a na pewno ma co, bo dziś dekarze nieźle szaleli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dorcia, pewnie Ania je obrabia a na pewno ma co, bo dziś dekarze nieźle szaleli No to teraz Ania się nie wymiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 04.11.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 o cholercia, wyszłam na donosiciela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.11.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 o cholercia, wyszłam na donosiciela Nie martw się może w końcu zmobilizujesz Anię i przywrócisz ją do porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2008 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Muszę Was zmartwić fotek nie ma Za to mam dwójkę chorych maluchów Może jutro coś mi się uda cyknąć mam taką nadzieję A cykać jest co folia na całym dachu jest i obróbki częściowo som i rynny som i kupki dachówek som na dachu i ........................................................................................ przyjechal mój tata i z przyszywanym wujkiem i styropian zaczęli kłaść taki w kropki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 05.11.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie no, w takim wypadku jest Ci wybaczone. Zdrówka dla bączków życzę. Oby nic poważnego. A tak w ogóle to bardzo dużo sie u Ciebie dzieje. Super! Jak juz fotki będą, to będzie na czym oko zawiesić. Czekam cierpliwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.11.2008 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 Nie no, w takim wypadku jest Ci wybaczone. Zdrówka dla bączków życzę. Oby nic poważnego. A tak w ogóle to bardzo dużo sie u Ciebie dzieje. Super! Jak juz fotki będą, to będzie na czym oko zawiesić. Czekam cierpliwie. dzięki Edmar za wyrozumiałość Liwia kończy już antybiotyk (zapalenie ucha) Jeremi ma gile do pasa i brzydki kaszel i jeszcze zęby mu rosną jest strasznie marudny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dużo zdrówka dla Was! i fajnie, że zasuwacie z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 dużo zdrówka dla Was! i fajnie, że zasuwacie z budową dzięki Jasiu wlaśnie wrocilam z budowy i nawet nie zapomnialam aparatu więć będą jakeś zdjęcia za chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 06.11.2008 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Muszę Was zmartwić fotek nie ma Za to mam dwójkę chorych maluchów No popatrz, a nam jakoś to zupełnie nie rekompensuje... przyjechal mój tata i z przyszywanym wujkiem i styropian zaczęli kłaść taki w kropki Przyszywanym do czego? Do taty czy do kropek? Gratuluję - niniejszym znowu żeś mnie wyprzedziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.11.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Wujek przyszyty tak rodzinnie Zaraz pewnie to Ty mnie wyprzedzisz Dorciu .......................................................................................... czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 07.11.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 ale tempo! ładny ten dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 07.11.2008 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Aniu zdrówka dla dzieciaczków życze Ps.Zanim napisałaś o brassie ja już wiedziałam mąż był u Was, w zasadzie u dekarzy bo jeszcze nam wiszą poprawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 07.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2008 Wujek przyszyty tak rodzinnie Zaraz pewnie to Ty mnie wyprzedzisz Dorciu .......................................................................................... czekam Nie ma szans Ja dachówkuję i elewacjuję dopiero na wiosnę Ale masz ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts