agapiotr 16.11.2008 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 od razu lepiej widze ładniutkie, gdybym wybrała białe też wziełabym ze szprosami, a że są brązowe powiem Ci Aniu, że kolorystycznie mamy ten sam gust, pierwotnie miała być grafitowa blaszka,ciemne kominy i białe okna,ale ponieważ jest dachówka na temat której nic nie powiem, całą koncepcje trafił szlag no cóż, życie to jeden wielki kompromis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 17.11.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bardzo ładnie! fajnie podzielone te wysokie okna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.11.2008 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 od razu lepiej widze ładniutkie, gdybym wybrała białe też wziełabym ze szprosami, a że są brązowe powiem Ci Aniu, że kolorystycznie mamy ten sam gust, pierwotnie miała być grafitowa blaszka,ciemne kominy i białe okna,ale ponieważ jest dachówka na temat której nic nie powiem, całą koncepcje trafił szlag no cóż, życie to jeden wielki kompromis tak wiem coś o tym na naszym domu też miala być grafitowa blacha a jest wiśniowa bo podobno czarny dach jak papą kryty wygląda ale tym razem nie dałam się przekanać i jest czarny daszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.11.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 bardzo ładnie! fajnie podzielone te wysokie okna dzięki jasiu podziały inne niż u Ciebie ale klimat szprosowy podobny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.11.2008 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 bo podobno czarny dach jak papą kryty wygląda Pitu-pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 bo podobno czarny dach jak papą kryty wygląda Pitu-pitu dzisiaj widzę zdecydowaną różnicę kochana ale 10 lat temu to ja byłam takie dziewczę co mu można wszystko wcisną nawet brak różnicy między papą a blachą ale Twoja papa to nowoczesna nie taka jak 10 lat temu i jakie piękne ziarno ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dobry wieczer se wpadłem na pogaduchy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 18.11.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 bo podobno czarny dach jak papą kryty wygląda Pitu-pitu właśnie spójrz na mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 dobry wieczer se wpadłem na pogaduchy ) hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2008 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 a ja muszę zmykać mąż wrócił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.11.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 ja też cos musiałbym zjeść wreszcie i mieszkanko ogarnąć..i dr.house mnie wola.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.11.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jak wreszcie moge wpaść na ploty to wszyscy uciekli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2008 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 no to masz efilko tak jak ja jeśli Cię to pocieszy lecę mam dzisiaj urwanie glowy pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.11.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 zauważyłam u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 19.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 bo podobno czarny dach jak papą kryty wygląda Pitu-pitu dzisiaj widzę zdecydowaną różnicę kochana ale 10 lat temu to ja byłam takie dziewczę co mu można wszystko wcisną nawet brak różnicy między papą a blachą ale Twoja papa to nowoczesna nie taka jak 10 lat temu i jakie piękne ziarno ma Papa słabizna - sypią się z niej te ziarenka - właśnie dlatego że to już nie taka jak 10 lat temu, kiedy można było dachu nie pokrywać dachówką przez lata i nic się nie działo... A teraz mi powiedzieli, że pani to niech lepiej sobie tę papę jak najszybciej tą wiosną przykrywa dachówką, bo będzie kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2008 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 bo podobno czarny dach jak papą kryty wygląda Pitu-pitu dzisiaj widzę zdecydowaną różnicę kochana ale 10 lat temu to ja byłam takie dziewczę co mu można wszystko wcisną nawet brak różnicy między papą a blachą ale Twoja papa to nowoczesna nie taka jak 10 lat temu i jakie piękne ziarno ma Papa słabizna - sypią się z niej te ziarenka - właśnie dlatego że to już nie taka jak 10 lat temu, kiedy można było dachu nie pokrywać dachówką przez lata i nic się nie działo... A teraz mi powiedzieli, że pani to niech lepiej sobie tę papę jak najszybciej tą wiosną przykrywa dachówką, bo będzie kicha jakby zima nie dopisała to może i wczesniej byś dała tą dachóweczkę co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2008 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 od dzisiaj po 19.00 i w czwartek ma padać deszcz a w sobotę przed 6.00 zacznie sypać śnieg kiedy będzie cieplej ja chcę troszkę ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2008 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 a jaką wełną mineralną ocieplacie poddasze ? jaka grubość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2008 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 wyczytalam już projekcie że ma być 20 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.11.2008 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Wow, takie rzeczy mam w projekcie? Chcieliśmy specjalnie kryć na wiosnę, bo jak dachówka to i veluxy, a jak nie chcesz żeby je gwizdnęli, to i okna/drzwi/brama, a my chcieliśmy żeby się domek przez zimę przewietrzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts