aniawmuratorze 20.11.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 a ja dzisiaj odkrylam po nocnej ulewie że jeden komin przecieka dobrze że nie założyłam ocieplenia po niedzieli mają dekarze się temu przyjrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2008 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Chcieliśmy specjalnie kryć na wiosnę, bo jak dachówka to i veluxy, a jak nie chcesz żeby je gwizdnęli, to i okna/drzwi/brama, a my chcieliśmy żeby się domek przez zimę przewietrzył rozumiem 2 dni spałam z myślą że mi okna i veluxy wyniosą bo drzwi nie było założyłam drzwi tymczasowe do chałupy a bramę garażową dopiero po otynkowaniu więc pewnie na wiosnę więc drzwi między garażem a domem som widziała kilka dachów z dachówką bez veluxów folio była tylko założona ale to do końca chyba nie jest dobre rozwiązanie no to teraz Dorcia chuchajmy (tak się chyba pisze ) coby wiosna przyszła szybko a zima była krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Masz rację! Przecież brama nie musi być od razu, bo są drzwi - wystarczy okna zgrać z drzwiami, czyli tylko 2 firmy, a nie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2008 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 ze zgrywaniem to się chyba przy wykanczaniu największe cuda dzieją tynkarze poganiają elektryka, tynkarzy poganiają glazurnicy, glazurników hydraulik a wszyscy poganiają inwestora......................... co gdzie i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 20.11.2008 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Straszne to Daaamy radę - co, my nie damy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2008 Straszne to Daaamy radę - co, my nie damy? jak my byśmy nie dały to kto ma dać a jak mnie wkurzą to pogonię mam już w tym doświadczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.11.2008 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 koza wybrana a jakże szczęście moje nie trwało jednak długo bo dzisiaj obudziłam się i zaczęlam się zastanawiać jak podłączyć kozę do komina a. z tyłu - nie widać rury b. od góry - wtedy widać grubą rurę ponad kozą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.11.2008 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 na tym przykładzie widać rurę http://www.invicta.com.pl/_img_products/359_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.11.2008 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 antaya ze stalowym kominemhttp://www.invicta-sa.com/images/images_chauffage/photos_ambiance/poele_a_bois_antaya.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.11.2008 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 co daje rura ? więcej ciepła bo rura też się nagrzewa możnaby ją nawet przez strop przerzucić i jest ogrzewany pokój na górze co jak nie ma rury ? jest np piękna sciana z ręcznie formowanej cegły a na niej koza jak TV no to ja muszę to chyba z mężem też przedyskutować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.11.2008 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Fajnie ta rura wygląda, ale to do bardzo nowoczesnego wnętrza tylko pasuje, jak mi się zdaje... A z Twoimi szprosami to się ultranowoczesnego nie spodziewam raczej, dobrze kombinuję? Ale ja nie jestem szczególnie "postępowa" więc mnie tak drobiazgowo słuchać nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.11.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 Fajnie ta rura wygląda, ale to do bardzo nowoczesnego wnętrza tylko pasuje, jak mi się zdaje... A z Twoimi szprosami to się ultranowoczesnego nie spodziewam raczej, dobrze kombinuję? Ale ja nie jestem szczególnie "postępowa" więc mnie tak drobiazgowo słuchać nie należy będę mieć mieszankę stylów też ma to jakąś taką nazwę -eklektyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.11.2008 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2008 myślę o stylu skandynawskim - jasne barwy- dużo bieli, proste meble, kolory w dodatkach http://bi.gazeta.pl/im/3/5494/z5494403X.jpg to mi się bardzo podoba no może bez żyrandola no i może troszkę unowocześnienia by się przydało http://bi.gazeta.pl/im/3/5494/z5494223X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 22.11.2008 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 E no to nie do końca eklektyzm - w zasadzie skandynawski wcale nie musi być tradycyjny - ostatnio sobie czytałam właśnie o stylach, bo czułam dyskomfort dylentanta i skandynawski to w skrócie proste formy i jasne kolory + grafit, właściwie tam nie ma nic o tym że meble muszą mieć takie "Ikeowskie" rzeźbienia i inne romantyczne bardziej akcenty. Więc do skandynawskiego jak najbardziej chromowana rura pasuje Jeszcze będziesz przy niej tańczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 22.11.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 taka kominkowa ta koza droga pewnie cholera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.11.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2008 taka kominkowa ta koza droga pewnie cholera? no nawet nie tak bardzo 4500 zeta sąsiad kolo dychy na kominek wydaje no to jest o polowę tańsze i nie beczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.11.2008 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 No i gdzieś Ty była jak Cię nie było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.11.2008 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 No i gdzieś Ty była jak Cię nie było? zastanawiam się czy napisać o tym na forum sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.11.2008 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 aniu mnie tez podobaja sie jasne wnetrza i mebelki nie widac na nich kurzu buziaki P.s. ja tez nie mam o czym pisac no chyba , ze o pierdolach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.11.2008 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 aniu mnie tez podobaja sie jasne wnetrza i mebelki nie widac na nich kurzu buziaki P.s. ja tez nie mam o czym pisac no chyba , ze o pierdolach cieszę się że Ci się podoba kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts