agapiotr 25.11.2008 01:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 cześć Aniu, jak tam sprawa przecieku? ja nie wiem co ci dekarze wyrabiają, u nas było to samo! okazało się że silikon popękał,na szczęście poprawili.. apropo okien dachowych, u nas i sąsiadów również, była właśnie ta czarna folia o której wspomniałaś, powiem tylko że egzamin zdała prawie na 5 Teraz już wiem kto spacerował w tą paskudną pogode staliśmy z małżem na ganku i zastanawialiśmy się co Twoja psica robi w tej wiechurze Ps fajne te kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 cześć Aniu, jak tam sprawa przecieku? ja nie wiem co ci dekarze wyrabiają, u nas było to samo! okazało się że silikon popękał,na szczęście poprawili.. apropo okien dachowych, u nas i sąsiadów również, była właśnie ta czarna folia o której wspomniałaś, powiem tylko że egzamin zdała prawie na 5 Teraz już wiem kto spacerował w tą paskudną pogode staliśmy z małżem na ganku i zastanawialiśmy się co Twoja psica robi w tej wiechurze Ps fajne te kozy Tak się zdarza przy koninach niestety cieszę się że to przy tym wlaśnie przecieka a nie przy drugim bo tamten bardziej skomplikowane ma podejście (wyszedł trochę w koszu ). Niestety atak zimy przeploszył budowlańców czekam więc na ocieplenie Lunie nie przeszkadza w spacerze żadna pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witaj Aniu! Widzę, że praca wre na całego . Tylko gdyby nie ten śnieg Ja też czekam na odwilż Widzę, że planujecie kozę My też, tylko żona zapowiedziała, że nie zamieża jej doić Co za czasy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witaj Aniu! Widzę, że praca wre na całego . Tylko gdyby nie ten śnieg Ja też czekam na odwilż Widzę, że planujecie kozę My też, tylko żona zapowiedziała, że nie zamieża jej doić Co za czasy..... Lepiej niech podoi co innego, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witaj Aniu! Widzę, że praca wre na całego . Tylko gdyby nie ten śnieg Ja też czekam na odwilż Widzę, że planujecie kozę My też, tylko żona zapowiedziała, że nie zamieża jej doić Co za czasy..... Lepiej niech podoi co innego, nie? Wyjełaś mi to z ust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 No hej właśnie wrócilam z Jeremim od lekarza wypilam kawkę a teraz usypiam młodego więc mam chwilę na klikanie i nadrabianie zaleglości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Stuki ja na dojenie kozy też się nie piszę wogóle mam kiepskie doświadczenie w dojeniu czas to zmienić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Stuki ja na dojenie kozy też się nie piszę wogóle mam kiepskie doświadczenie w dojeniu czas to zmienić ? Bo Ty porządna kobitka jesteś, Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Stuki ja na dojenie kozy też się nie piszę wogóle mam kiepskie doświadczenie w dojeniu czas to zmienić ? Bo Ty porządna kobitka jesteś, Aniu nie wiem czy dzięki temu mi latwiej ale kogo ja mam doić tego mojego najukochańszego męża no ja rozumiem jakiegoś obcego ale swojego osobistego jakoś tak niewypada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Macie dziewczyny rację, nie ma to jak obca dojarka Ale na nauke nigdy nie jest za późno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.11.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 matko sałatko o czym Wy tu piszecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Eeeee tam...chyba tak A co to za różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Eeeee tam...chyba tak A co to za różnica? Tu o wysoce postawione morale chodzi... tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Eeeee tam...chyba tak A co to za różnica? Tu o wysoce postawione morale chodzi... tak mi się wydaje Czy o sprawy techniczne i odpowiednie kwalifikacje/referencje .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Eeeee tam...chyba tak A co to za różnica? Tu o wysoce postawione morale chodzi... tak mi się wydaje no właśnie to morale mi się ciągle włącza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Eeeee tam...chyba tak A co to za różnica? Tu o wysoce postawione morale chodzi... tak mi się wydaje no właśnie to morale mi się ciągle włącza Ja nie wiem gdzie te moje morale polazło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 zagrzebało się może na zimę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.11.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Aniu, czy obcego to umiałabyś doić? Eeeeee tam........chyba nie Eeeee tam...chyba tak A co to za różnica? Tu o wysoce postawione morale chodzi... tak mi się wydaje no właśnie to morale mi się ciągle włącza No widzisz jak ja Cię dobrze znam I oby juz na stałe było włączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts