agapiotr 25.11.2008 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a Wy tu co wyczyniacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Doimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.11.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Doimy Mów za siebie, ja szukam nowej dojarki Tylko żeby niedroga w utrzymaniu była i żeby dużo nie paliła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.11.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Doimy Mów za siebie, ja szukam nowej dojarki Tylko żeby niedroga w utrzymaniu była i żeby dużo nie paliła. Dlaczego nowej? Czyżbyś został słomianym again, biedaku? Żadna z dobrymi osiągami nie jest tania ani mało nie pali Zresztą jak ma mało ciągnąć - jeszcze na ssaniu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.11.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 jak ktoś to przeczyta wyrwane z kontekstu a jak ktoś o poradę budowlaną do mnie wpadnie zarządzam zmianę tematu jeszcze nie wiem na jaką .......................... ale coś wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.11.2008 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 oj Aniu, uważam że temat jest dość interesujący hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 25.11.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 a tak z innej beczki, czy Ty widziałaś co sie dzieje u nas obok?? normalnie somsiady będą mają już stan zero, który zrobili w bagatela całe 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2008 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 bon dziorno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 26.11.2008 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 jak ktoś to przeczyta wyrwane z kontekstu a jak ktoś o poradę budowlaną do mnie wpadnie zarządzam zmianę tematu jeszcze nie wiem na jaką .......................... ale coś wymyślę No to rzucaj jakieś hasełko Doberek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 miła pogawędka, mało sie nie udławiłam kanapką Świntuszki jedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.11.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nowy temat: czy dojarka może być zagraniczna? I w innym kolorze lakieru, niz biała? I czy opłaca się ściągnąć...............tylko na własny użytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.11.2008 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a i dzien dobry oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.11.2008 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 a tak z innej beczki, czy Ty widziałaś co sie dzieje u nas obok?? normalnie somsiady będą mają już stan zero, który zrobili w bagatela całe 3 dni nic nie wiem nic nie wiem muszę polukać no jeśli nie murowali jakoś specjalnie do góry to 3 dni to dobre tempo chyba w zeszłym tygodniu zalewali bo pompę do betoniarki widziałam u nas dzisiaj scianki działowe się robią na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.11.2008 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nowy temat: czy dojarka może być zagraniczna? I w innym kolorze lakieru, niz biała? I czy opłaca się ściągnąć...............tylko na własny użytek no ja raczej za zagraniczną jestem biale mi się podobają ale chyba wybiorę czarną a mąż chyłkiem zerka na czerwoną zawsze mial słabość do tego koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.11.2008 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 No i dzień dobry wszystkim dzień fajnie się zaczął słońce swieci a kiedy dzień tak w ogóle zaczyna się wydłużać bo te długie noce jakoś mnie wykańczają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Nowy temat: czy dojarka może być zagraniczna? I w innym kolorze lakieru, niz biała? I czy opłaca się ściągnąć...............tylko na własny użytek no ja raczej za zagraniczną jestem biale mi się podobają ale chyba wybiorę czarną a mąż chyłkiem zerka na czerwoną zawsze mial słabość do tego koloru Taką indiańską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.11.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 heeheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 matko a wy cały czas tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 26.11.2008 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 Ale o sso chozzzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 27.11.2008 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Kochana oni wymurowali chyba na 9 bloczków do góry jestem w szoku.. a jak Twoje ścianki? widziałam że ktoś Ci się kręci na poddaszu sami też siedzieliśmy na górze, walczyliśmy z wełną ps,jestem za dojarką polską trza wspierać co dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts