78mysz 28.11.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 jasne jasne blondynka..kurna http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p020.gif mozna by rzec jasny jak blondynka. Moja córcia mowi, ze mama ma włosy jak dzien, a tata czarne jak noc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 28.11.2008 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 niczziewo nie panimaju:(((((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.11.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 jasne jasne blondynka..kurna http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p020.gif mozna by rzec jasny jak blondynka. Moja córcia mowi, ze mama ma włosy jak dzien, a tata czarne jak noc jak ładnie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.11.2008 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 niczziewo nie panimaju:(((((((( oooooooooo już wolę rosyjski bardziej kumam niż to co zwykle na codzień Duchu mam nadzieje mówisz normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 hmmmm róz nie bywa..po gorzałce mmam polot i fantazyje jako drzewiej bywało..jednakowoz o dzien dobpre przepomniałem wiec parol kawalerski daje ze już wkrótce pergrynacje kończąc siem przywitom hehehhe WITKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.11.2008 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 hmmmm róz nie bywa..po gorzałce mmam polot i fantazyje jako drzewiej bywało..jednakowoz o dzien dobpre przepomniałem wiec parol kawalerski daje ze już wkrótce pergrynacje kończąc siem przywitom hehehhe WITKA no nie mogę witka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 no cio tak subie bazgrom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 01.12.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 taka kominkowa ta koza droga pewnie cholera? no nawet nie tak bardzo 4500 zeta sąsiad kolo dychy na kominek wydaje no to jest o polowę tańsze i nie beczy no to faktycznie do zniesienia ładnie Wam ścianki rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 rosły rosły i wyrosly teraz konczy się ocieplenie styropianem a potem za wnętrze trza się zabrać już mnie głowa boli na myśl o tych kabelkach i rurkach i tynkach a o reszcie nie myślę bo mi ta boląca głowa odpadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Klatki schodowe to mamy bardzo podobne. U mnie taka sama zabudowana. Ciekawa jestem bardzo co wymyślisz, jak ją wykończysz bo dla mnie to stanowi problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2008 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Klatki schodowe to mamy bardzo podobne. U mnie taka sama zabudowana. Ciekawa jestem bardzo co wymyślisz, jak ją wykończysz bo dla mnie to stanowi problem też się zastanawiam strasznie wysoka ta ściana wyszła więc trzeba przełamać to ale jeszcze jestem w trakcie wymyślania na pewno coś jasnego będzie a klatkę też obudowalaś na górze murkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Nie, mam barierkę. W ścianie środkowej wstawiłam małe okno żeby doświetlić i to dobre rozwiazanie jak sie okazalo. Jest widno w dzień. Ale w skosie nad klatką dałam halogeny. Teraz jeden się spalił ...... i nie mam jak sie do niego dostać zeby wymienić Musze jakąś technikę obmysleć, zeby dostać tak wysoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2008 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 niestety u mnie tam gdzie u Ciebie jest okno w ścianie po drugiej stronie jest sypialnia więc dodałam okno dachowe nad schodami będę musiała jakieś akrobacje wyczyniać żeby je umyć tak jak Ty z halogenem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mogłaś wstawić w okno specjalne szyby z powłoką samoczyszczącą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2008 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mogłaś wstawić w okno specjalne szyby z powłoką samoczyszczącą proponowano mi to to ........................................ ale jakaś staroświecka jestem i jak szatą nie będzie przetarte to samo się nic czyste nie zrobi jakoś nie wierzę w te bajery pan w sklepie też nie był do końca przekonany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nie, mam barierkę. W ścianie środkowej wstawiłam małe okno żeby doświetlić i to dobre rozwiazanie jak sie okazalo. Jest widno w dzień. Ale w skosie nad klatką dałam halogeny. Teraz jeden się spalił ...... i nie mam jak sie do niego dostać zeby wymienić Musze jakąś technikę obmysleć, zeby dostać tak wysoko wymień na żarówkę ledową. zapomnisz o niej na wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 05.12.2008 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Mogłaś wstawić w okno specjalne szyby z powłoką samoczyszczącą To jakiś żart czy ja znowu o czymś nie wiem? Jak to niby działa? Jak powłoka w kabinie prysznicowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2008 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Mogłaś wstawić w okno specjalne szyby z powłoką samoczyszczącą To jakiś żart czy ja znowu o czymś nie wiem? Jak to niby działa? Jak powłoka w kabinie prysznicowej? Nie wiem czy jak pod prysznicem ale myślę że jest to powłoka która zwiększa napięcie powierzchniowe i brud się tak nie przykleja do szyby pytanie tylko na jak długo starcza ta powłoka Nie jestem za bardzo dociekliwa jak mnie coś nie przekonuje nie drążę idę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Nie, mam barierkę. W ścianie środkowej wstawiłam małe okno żeby doświetlić i to dobre rozwiazanie jak sie okazalo. Jest widno w dzień. Ale w skosie nad klatką dałam halogeny. Teraz jeden się spalił ...... i nie mam jak sie do niego dostać zeby wymienić Musze jakąś technikę obmysleć, zeby dostać tak wysoko wymień na żarówkę ledową. zapomnisz o niej na wieki efilo myslisz że ledy sprawdzą się jako oświetlenie sufitowe zamiast halogenów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 led ledowi nierówny. te o najmniejszej mocy do niczego się nie nadają. ale są różne. najbardziej mnie rozbraja jak ktoś zamontuje sobie oprawe z jedym ledem 0,2W i mówi że ledy to dziadostwo bo nic światła nie dają. to tak jakby ktoś zamontował żarówkę 20W na pomieszczenie 40m2 i na tej podstawie wysnuł wniosek że żarówki są blee bo mało światła dają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts