aniawmuratorze 05.12.2008 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 led ledowi nierówny. te o najmniejszej mocy do niczego się nie nadają. ale są różne. najbardziej mnie rozbraja jak ktoś zamontuje sobie oprawe z jedym ledem 0,2W i mówi że ledy to dziadostwo bo nic światła nie dają. to tak jakby ktoś zamontował żarówkę 20W na pomieszczenie 40m2 i na tej podstawie wysnuł wniosek że żarówki są blee bo mało światła dają dzięki muszę się porozglądać, nie chcę obniżać mocno sufitu a miałam wrażenie że ledy potrzebują mniej miejsca niż halogen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jak nie są zbudowane jak halogenowy reflektorek to tak - poza tym nie nagrzewają się tak. ale pamiętaj że transformator i tak musisz gdzieś wcisnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 jak nie są zbudowane jak halogenowy reflektorek to tak - poza tym nie nagrzewają się tak. ale pamiętaj że transformator i tak musisz gdzieś wcisnąć zastanawiam się czy nie zrobić dodatkowej instalacji na 12V Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 też się zastanawiałam tylko że transformator i tak musi byc niedaleko oprawy - za duże spadki napięcia przy większej odległości niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2008 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 też się zastanawiałam tylko że transformator i tak musi byc niedaleko oprawy - za duże spadki napięcia przy większej odległości niestety ile znaczy "niedaleko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Znalazłam dziewczynę ktora projektuje oświetlenie led we wnętrzach meblach itd fajne lampy też projektuje ale dla mnie za nowoczesne troszkę (w Poznaniu niestety ) http://emandes.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.12.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Przyszłam pocieszyć i powiedzieć, że ja ostatnio tez z humorem na bakier jestem. Jakoś to przetrwamy a potem będzie lepiej. Trzymaj się Aniu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Przyszłam pocieszyć i powiedzieć, że ja ostatnio tez z humorem na bakier jestem. Jakoś to przetrwamy a potem będzie lepiej. Trzymaj się Aniu!!! dzięki puszeczko, no już niedługo wiosna chyba więc jakos to będzie od razu mi lepiej dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jestem, podziwiam od dawna ale dopiero teraz piskam slowko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 jestem, podziwiam od dawna ale dopiero teraz piskam slowko piśnięcie odnotowane dzięki wielkie czasem myślę że tego mojego dziennika to nikt nie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 06.12.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kotku spojrz na licznik jak to nie czyta, wszyscy czytaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kotku spojrz na licznik jak to nie czyta, wszyscy czytaja tak się czasem zastanawiam kto to otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.12.2008 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kotku spojrz na licznik jak to nie czyta, wszyscy czytaja tak się czasem zastanawiam kto to otwiera a ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.12.2008 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2008 Kotku spojrz na licznik jak to nie czyta, wszyscy czytaja tak się czasem zastanawiam kto to otwiera a ja no tak wy sobie czytacie a ja myślę otworzyli przeczytali pomyśleli lipa i nic nie napisali w komentarzach ale od dzisiaj zmieniam myślenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2008 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 dzien dobry dzień doberek a może wieczorek bo tak ciemno za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 07.12.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ja dzisiaj tez czytałam. Fajne wnętrza masz Aniu Ładne drzwi wejsciowe, tylko zastanów sie czy aby napewno bezpieczne. A moze to wszystko jedno jak mam kto wejsc to jak nie drzwiami to oknem, tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2008 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 Ja dzisiaj tez czytałam. Fajne wnętrza masz Aniu Ładne drzwi wejsciowe, tylko zastanów sie czy aby napewno bezpieczne. A moze to wszystko jedno jak mam kto wejsc to jak nie drzwiami to oknem, tfu tfu wiem że wiele osob pewnie by się nie zdecydowało ale przecież po drugiej stronie domu mam dwa okna tarasowe i przez nie jeszcze łatwiej wejść nie mam obaw mieszkam w mojej parterówce już 9 lat i nic się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 07.12.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 piśnięcie odnotowane dzięki wielkie czasem myślę że tego mojego dziennika to nikt nie czyta No wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2008 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2008 piśnięcie odnotowane dzięki wielkie czasem myślę że tego mojego dziennika to nikt nie czyta No wiesz jak to mówią uderz w stół dzięki Edyś już wiem dla kogo piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts