Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu

Chcialam powiedziec ze ogladalam zdjecia i nie moge nie napisac ,ze jestes przesympatyczna , reszta Rodzinki rowniez.

dzięki rrmi :D ogromnie mi milo że do mnie zajrzalaś :D

a o Twoich zaletach już książkę na forum piszą :D same ochy i achy

pozdrawiam gorąco i zapraszam

Matyldo !!! wziasc tylko fiskarsa i sie zabic !!!! :o

nic nie wiedzialam o istnieniu twojego dziennika aniu :o :o :o :oops: :oops: :oops: :cry: :cry: :cry:

ja cie bardzo sorry za to niedopatrzenie :oops:

a milym kolezankom dziekuje za danie mi cynka :evil: :evil:

chyba rzuce sie do rzeki ....do ktorej? Wupper ? ..za plytki :roll: , do Renu? ...Dunaju ?,moze do Odry ? ...nieeee zwloki wyplyna u mojej babci ze Szczecina ,to by ja zabilo :roll: ... najlepiej do mojej Bytomki , ten petok od razu mnie zabije swoimi oparami , nie bede sie dlugo meczyc ... :roll: z 10km podryfuje i pochowaja mnie na Żabich Dołach.....echhh..... :cry:

http://www.sims2marktplatz.net/forum/images/smilies/Hauptsmilies/ungluecklich.gif......zegnajcie .....http://www.cod-fun.de/images/smilies/emot/heul.gif.....http://www.wonneproppen-board.de/images/sterngelb/icons/papa.gif

a milym kolezankom dziekuje za danie mi cynka :evil: :evil:

Moze to nie do mnie bo wiele rzezcy mozna o mnie pwiedziec , ale nie to ze jestem mila, ale uwazam ze to za mna sie tutaj przyszwandrolilas , wiec o co sie rozchodzi pytam o co ?

O jakim Ty samobojstwie gadasz , co?

:D

Aniu

Bez bicia przyznaje , ze nie czytalam Twojego dziennika , ale mam nadzieje ,ze jak moj Maly utnie sobie jutro drzemke po spacerku to poczytam.

Zajrzalam tutaj tylko , zeby napisac j/w :D

erka jak bum cyk cyk nie lazilam za toba ...

aczkolwiek nie zaluje , ze cos mnie do ciebie przyciagalo :D

ani dziennik zauwazylam w podpisie i doznalam jawnego szoku, z ktorego nie bede mogla sie otrzasnac do smierci, ktora nastapi niebawem , poniewaz narazie siedze blisko Wuppera , a ta Bytomka jakby tak lepiej mi pasi , chociazby ujsciem na tych Dolach cudownie nazwanych ......a co? mamy w Bytomiu fajowe miejsca :D ...nie tylko u was w Stolycy jest swiatowo :D :D

cześc dziewczyny :D

normalnie zaraz pęknę ze zlości :evil: murarze mieli dzisiaj przyjechać :evil: i nie przyjechali i telefonu też nie odbierają :evil:

musiałam dzisiaj ekipę zza płota prosić o pomoc przy rozgarnianiu piachu przy rurach kanalizacyjnych :-?

a specjalnie dla magi zasypane piachem fundamenty wkleję :lol:

Ania

czasem tak bywa że nie przyjadą. Co zrobić. Im też coś wypada. Jestem w stanie zrozumieć jeśli to się zdarza sporadycznie.

Tyle tylko że to nieodbieranie telefonów jest strasznie wkurzające. Bo nie wiadomo czy cos się stało czy zaspali czy już więcej nie przyjdą itd. A Ty żyj w domysłach i się stresuj.

Współczuję. Mnie też w takich momentach ręce opadają.

cześc dziewczyny :D

normalnie zaraz pęknę ze zlości :evil: murarze mieli dzisiaj przyjechać :evil: i nie przyjechali i telefonu też nie odbierają :evil:

musiałam dzisiaj ekipę zza płota prosić o pomoc przy rozgarnianiu piachu przy rurach kanalizacyjnych :-?

a specjalnie dla magi zasypane piachem fundamenty wkleję :lol:

eee to już nie to samo nie będą takie piękne :-? :lol: :wink: