aniawmuratorze 09.01.2009 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Myślę że sąsiad do końca nie ma czasu żeby być zorientowanym na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Tiaaa - właśnie pytam koleżanki co jej niedawno okna montowali jakiego ona ma HKSa i się zgadało że nie ma niskiego progu, bo jej powiedzieli że to nieszczelne jest... Czyli się panom nie chciało/nie umieli zamontować poprawnie i woleli wziąć mniej, żeby potem nie zawracać sobie d. reklamacjami A ona uwierzyła - fachowcy" ją mogą łatwo naciąć, bo pierdołka nie jest forumowiczką i "... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 17:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Ale Dorciu czy to nie jest trochę dziwne i może trochę wkurzające że inwestor / ka jesli nie chce być robiony w trąbę to musi dokształcić się w każdej kwestii jaki klej? jak przykleić ? w ktorym miejscu? w jakiej odleglości od...? jak dlugo musi schnąć? itd No ale forum to skarbnica wiedzy innych forumowiczów !!! i dzięki temu może nie zginiemy w tym gąszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.01.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzien dobry ja o podlogowce nie zaczynam nie cierpie i w domu mam tylko w miejscach gdzie musiala byc, wiatrolap i lazienki mnie osobiscie kostki bola bry wieczor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.01.2009 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.01.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 Co to znaczy w całym domu dziewczyny? Czyli zero kaloryferów tylko podłogówka i ścienne np? ja mam kaloryfery oczywiscie w łazienkach - głównie na ręczniki dodatkowo grzejniki są (i tam nie ma podłogówki): w garażu, pomieszczeniu ogrodowym i technicznym, i w pokoju z tv bo tam będzie miękka gruba wykładzina podłogowa. w spiżarce nie będzie wcale ogrzewania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 09.01.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 u mnie podłogowka będzie na cąłym dole.. bo uwielbiam chodzić boso i mam zawsze zimne stopy bardzo konkretny argument Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 09.01.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 No Anuś, trochę Ci namąciłyśmy, coooo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.01.2009 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2009 dzien dobry ja o podlogowce nie zaczynam nie cierpie i w domu mam tylko w miejscach gdzie musiala byc, wiatrolap i lazienki mnie osobiscie kostki bola bry wieczor Dlaczego musiała???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 10.01.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 dzien dobry ja o podlogowce nie zaczynam nie cierpie i w domu mam tylko w miejscach gdzie musiala byc, wiatrolap i lazienki mnie osobiscie kostki bola bry wieczor Dlaczego musiała???? w wiatrolapie, coby byla bariera ciepla i w duzej lazience nad garazem, w ktorej musialabym zamiast 3 normalnych grzejnikow chyba z 7 dac a to kloci sie z moiim pojeciem estetyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 10.01.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Lazienki bo fajnie jest czuc cieplo pod stopami, a nie jest to strefa stalego przbywania i wiatrolap bo obuwie lepiej schnie czasami hall bo ciezko z upchnieciem kaloryfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie no ja wiem że fajnie, ale fajnie jest w ogóle mieć podłogówkę więc nie wiedziałam dlaczego tu akurat "musi" a nie "jest fajnie" i tyle Mi tam się w ogóle grzejniki kłócą z estetyką, ale o gustach to wiadomo co się nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.01.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Nie wcale mi nie namącilyście podlogowka stała się standardem w wykończeniu powierzchni z płytkami w łazienkach to super sprawa bo tam chodzimy boso w kuchni i w wiatrołapie schnie szybko podłoga więc w tych pomieszczeniach napewno podłogowka chyba że w kuchni będą dechy więc tu odpadnie dzięki za Wasze komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.01.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Teraz muszę pogłówkować na temat koloru drzwi wejściowych http://images33.fotosik.pl/421/669e504f64401f1amed.jpg na pierwszym planie będzie rzucała się w oczy wielka brama garażowa (biała) żeby skierować wzrok na wejście i je zaakcentować myślę żeby dać kolor na drzwi i tu jak pewnie wiecie zaczynają się schody bo trzeba się na jakiś kolor zdecydować i to przed tynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.01.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2009 Dlaczego jak dechy to podłogówka odpada, Aniaaaa czy Ty słuchasz co się do Ciebie mówi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2009 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 bo dechy to doskanały izolator a nie chcę paneli drewnianych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Dechy oddaja cieplo tylko wolniej, tu bardziej chodzi, ze im wieksza decha to moga byc wieksza szczeliny i nie kazda deska moze byc na podlogowke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.01.2009 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 i pewnie deski które są ok pod podłogówkę to egzotyki a jak się zrobią szpary to może lepiej bo ciepło szybciej dotrze raczej nie zdecyduję się na montowanie podlogówki pod drewno ale wszedzie gdzie pójdą płytki na podlogę będzie grzanie w nóżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.01.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 nie bedzie szpar...i nie koniecznie egzoty....deba mozna 14stke i to nie warstwówke lite tez..mozesz dawac ogrzewanko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.01.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 nie chodzi o to czy egoztyk czy nie tylko jaki ma skurcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts