aniawmuratorze 11.06.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 no nie przyszli jutro wypożyczam ekipę od sąsiada do zalania chudziaka froszka trochę się boję tak ich postraszyć bo jak mają na oku lepszą robotę to mnie zostawią ..................... a może już mnie zostawili kaśka Ty to wiesz dobrze jakie stalowe nerwy trzeba mieć do tych wszystkich budowlańcow nieżle zaprawiona w bojach jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 aniajak tamci się gdzie indziej szwendaja w dodatku nie wiadomo na ile się stracili to może faktycznie wymień ekipę.zwłaszcza że wiesz jak ci nowi robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ania jak tamci się gdzie indziej szwendaja w dodatku nie wiadomo na ile się stracili to może faktycznie wymień ekipę. zwłaszcza że wiesz jak ci nowi robią dzwonilam do starej ekipy zapewniają że kończą piątek - sobota i przyjeżdżają do mnie w poniedziałek pożyjemy zobaczymy a nowi to kasę chcę zbyt dużą za ściany parteru 7 tysi dzisiaj też mi za wylanie chudziaka i zalanie komina ( taki mały wykop + szaluneczek) majster 600 zł zaśpiewał toż to ja z torbami pójdę zbiłam cenę na 300 i flaszkę z tych 300zl mają sobie sami kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 12.06.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ania bo za roboty dodatkowe zawsze sie wiecej placi życzę co byś podjęła dobrą decyzję. może faktycznie ta stara ekipa wróci grzecznie i nie ma sie o co martwic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.06.2008 20:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 ja rozumiem więcej ale nie rozumiem naciągania mnie na 100% wartości roboty efilko czekam spokojnie do poniedziałku nie myślę nie pluję przez lewe ramię tylko spoookojnie czekam co ma być to będzie nie przeskoczę nawet z tyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 12.06.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 eeeee..100% ? przeginaja pale nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.06.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 no skoro chciał 600 a zrobił za 300 to jak w pysk 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2008 Postawiłam dom w 11 miesiecy ale teraz jak o tym mysle to nie wiem jakim cudem się to udało Miałam te same historie z murarzami. Znikali na kilka tygodni i cisza. Nie odbierali telefonu i wogóle zero kontaktu. Potem wracali i w kilka dni stawiali całą kondygnację Wyrobili sie w ustalonym terminie ale nerwy były niemałe. Dekarze juzd ach robili jak oni kominy kończyli Myślę, że warto poczekać jeśli masz juz umówione warunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 16.06.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 gdzie się podziewasz jak Cię nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 20.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Witaj Aniu! Dawno nie zaglądałam na forum muratora, ale spoko spoko, kontroluje sytuacje przez okno Jak sznurkowałam poddasze widziałam jak koparka wciąga cegły na fundament, teraz co i raz podpatruje, raz nawet podczas załamania nerwowego podjechałam rowerkiem pod Waszą budowe a przejeżdżając lookałam czy gdzieś Was nie widać, niby córcie widziałam , no i dom ze zdjęć wynika że to Wy, aaa i na podwórku stał chyba ford galaxy ale nie odważyłam sie zastukać Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.06.2008 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 gdzie się podziewasz jak Cię nie ma jestem jestem net siadł nieco i dzieci chore czasu nie ma na klikanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.06.2008 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witaj Aniu! Dawno nie zaglądałam na forum muratora, ale spoko spoko, kontroluje sytuacje przez okno Jak sznurkowałam poddasze widziałam jak koparka wciąga cegły na fundament, teraz co i raz podpatruje, raz nawet podczas załamania nerwowego podjechałam rowerkiem pod Waszą budowe a przejeżdżając lookałam czy gdzieś Was nie widać, niby córcie widziałam , no i dom ze zdjęć wynika że to Wy, aaa i na podwórku stał chyba ford galaxy ale nie odważyłam sie zastukać Pozdrawiam Aga No tak na markach samochów sie znasz ale na pukaniu to nie bardzo widzę chyba sobie dzwonek przy furtce zainstaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 22.06.2008 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dobry pomysł, w przeciwnym razie bede musiała wydawać jakieś dzwięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.06.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam!!!!!!! Gratuluje wystartowania z budową!!!! Pozwoliłem sobie, przelecieć twój dziennik I lecę dalej czytać................... siup........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 24.06.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Wreszcie budowa ruszyła Gratuluje i mam nadzieje, że wszystko się ułoży. Życze dzieciaczkom zdrówka!! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.06.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 U mnie w wykuszu są okna: 90x150x90. Możesz sobie porównac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.06.2008 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 No jestem qurcze, tylko dlaczego tak późno - sama sobie zadaję to pytanie Samobójstwa nie będe popełniać - jedna ofiara w tym towarzystwie wystarczy Tak więc jestem - o czym juz wspomniałam - i będę. Nie dam się wygonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.06.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nikogo wyganiać nie zamierzam cieszę się braza że zawitałaś do mnie Dzięki za slowa otuchy wszystkim czytającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 25.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nikogo wyganiać nie zamierzam cieszę się braza że zawitałaś do mnie Dzięki za slowa otuchy wszystkim czytającym E tam .............Zaraz tam czytamy.........pomyliłem dzienniki Do swojego miałem coś wpisać Powodzenia na nowej drodze życia (budowlanej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.06.2008 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Nikogo wyganiać nie zamierzam cieszę się braza że zawitałaś do mnie Dzięki za slowa otuchy wszystkim czytającym E tam .............Zaraz tam czytamy.........pomyliłem dzienniki Do swojego miałem coś wpisać Powodzenia na nowej drodze życia (budowlanej) Tak też się obawiałam dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts