Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

no nie przyszli :roll:

jutro wypożyczam ekipę od sąsiada do zalania chudziaka :D

froszka trochę się boję tak ich postraszyć bo jak mają na oku lepszą robotę to mnie zostawią :x ..................... a może już mnie zostawili :roll:

kaśka Ty to wiesz dobrze jakie stalowe nerwy trzeba mieć do tych wszystkich budowlańcow :wink: nieżle zaprawiona w bojach jesteś :lol:

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ania

jak tamci się gdzie indziej szwendaja w dodatku nie wiadomo na ile się stracili to może faktycznie wymień ekipę.

zwłaszcza że wiesz jak ci nowi robią

dzwonilam do starej ekipy zapewniają że kończą piątek - sobota i przyjeżdżają do mnie w poniedziałek :roll:

pożyjemy zobaczymy :D a nowi to kasę chcę zbyt dużą za ściany parteru 7 tysi :o

dzisiaj też mi za wylanie chudziaka i zalanie komina ( taki mały wykop + szaluneczek) majster 600 zł zaśpiewał :o toż to ja z torbami pójdę :roll: zbiłam cenę na 300 i flaszkę z tych 300zl mają sobie sami kupić :D

Postawiłam dom w 11 miesiecy ale teraz jak o tym mysle to nie wiem jakim cudem się to udało :roll: Miałam te same historie z murarzami. Znikali na kilka tygodni i cisza. Nie odbierali telefonu i wogóle zero kontaktu. Potem wracali i w kilka dni stawiali całą kondygnację :o Wyrobili sie w ustalonym terminie ale nerwy były niemałe. Dekarze juzd ach robili jak oni kominy kończyli :lol:

Myślę, że warto poczekać jeśli masz juz umówione warunki.

Witaj Aniu!

Dawno nie zaglądałam na forum muratora, ale spoko spoko, kontroluje sytuacje przez okno :lol:

Jak sznurkowałam poddasze widziałam jak koparka wciąga cegły na fundament, teraz co i raz podpatruje, raz nawet podczas załamania nerwowego :wink: podjechałam rowerkiem pod Waszą budowe a przejeżdżając lookałam czy gdzieś Was nie widać, niby córcie widziałam :roll: , no i dom ze zdjęć wynika że to Wy, aaa i na podwórku stał chyba ford galaxy :roll: ale nie odważyłam sie zastukać :oops:

Pozdrawiam

Aga

Witaj Aniu!

Dawno nie zaglądałam na forum muratora, ale spoko spoko, kontroluje sytuacje przez okno :lol:

Jak sznurkowałam poddasze widziałam jak koparka wciąga cegły na fundament, teraz co i raz podpatruje, raz nawet podczas załamania nerwowego :wink: podjechałam rowerkiem pod Waszą budowe a przejeżdżając lookałam czy gdzieś Was nie widać, niby córcie widziałam :roll: , no i dom ze zdjęć wynika że to Wy, aaa i na podwórku stał chyba ford galaxy :roll: ale nie odważyłam sie zastukać :oops:

Pozdrawiam

Aga

No tak na markach samochów sie znasz ale na pukaniu to nie bardzo widzę :lol:

chyba sobie dzwonek przy furtce zainstaluję :roll:

Nikogo wyganiać nie zamierzam cieszę się braza że zawitałaś do mnie :D

Dzięki za slowa otuchy wszystkim czytającym :lol:

E tam :D .............Zaraz tam czytamy.........pomyliłem dzienniki :roll: :wink:

Do swojego miałem coś wpisać :wink:

Powodzenia na nowej drodze życia (budowlanej)

Tak też się obawiałam :roll:

dzięki :lol: