efilo 19.01.2009 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a ja na pocieszenie powiem że kruszka dostała już wszystkie szczepionki dla jej wieku i wszystko przeszło super. oprócz pierwszej dawki prevenaru który był podawany do nóżki w której kruszka ma naczyniaka. miała wtedy gorączkę i obolałą nóżkę. kolejne dawki już tylko w rączkę i było wsjo oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 u mnie Liwia dostała szczepionkę ze 2 lata temu w nóżkę i bardzo jej spóchła jak poszłam na drugi dzień do przychodni okazało się że jeszcze dwójka dzieci miała takie objawy po tej szczepionce (ta sama seria) mam znajomą która nie szczepi swoich dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a tak na marginesie dostałam dzisiaj mandat pierwszy w życiu ( i to jakoś słabo pocieszające) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Za co Aniu???? Trzeba było użyć kokieterii, to może by odpuścili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a tak na marginesie dostałam dzisiaj mandat pierwszy w życiu ( i to jakoś słabo pocieszające) gdzie cie capneli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 19.01.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mój synio miał problem tylko przy pierwszej sczzepionce.. i w sumie to lekrka napedział nam strachu.. na strachu sie sknczyło.. ale yo uczucie pozostało do tej pory, mimo, że później nawet marudny nie był.. uuu mandacik mój pierwszy opiewał na 400zł.. fotoradar nie uległ mojemu wrodzonemu wdziekowi ( amoże właśnie uległ i ftę cyknął ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Za co Aniu???? Trzeba było użyć kokieterii, to może by odpuścili. użyłam kokieterii chociaż kokietka to chyba ze mnie marna ale zeszli z 500 zeta do 300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a tak na marginesie dostałam dzisiaj mandat pierwszy w życiu ( i to jakoś słabo pocieszające) gdzie cie capneli??? na światłach przy maximosie przejechalam na zółtym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Co do szczepień to my zdecydowalismy sie za odplatne szczepinki dla naszej kruszynki 3zastrzykix120 zł i jest spokój do teraz. Ponoć to tanio. To szczepionki bezodrzutowe podawane nawet wczesniakom, a Pani Basia z naszego osrodka daje zastrzyki baaardzo profesjonalnie i dodatkowo zaleca szeptem zeby Pani doktor nie slyszala bardzo prosty sposob na miejsce ukucia zeby usmiezyc ból wacik kosmetyczny namoczony w roztworze sody kuchennej i po sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 19.01.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Za co Aniu???? Trzeba było użyć kokieterii, to może by odpuścili. użyłam kokieterii chociaż kokietka to chyba ze mnie marna ale zeszli z 500 zeta do 300 To dziady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 mój synio miał problem tylko przy pierwszej sczzepionce.. i w sumie to lekrka napedział nam strachu.. na strachu sie sknczyło.. ale yo uczucie pozostało do tej pory, mimo, że później nawet marudny nie był.. uuu mandacik mój pierwszy opiewał na 400zł.. fotoradar nie uległ mojemu wrodzonemu wdziekowi ( amoże właśnie uległ i ftę cyknął ) zawsze martwimy się trochę na zapas ale może dzięki temu jesteśmy czujne skaba nie mógł sobie odmówić tej przyjemności i Cię nie cyknąć moja szwagierka fajnie się wyłgała z punktów przy fotoradarze ale kaskę musiała zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a tak na marginesie dostałam dzisiaj mandat pierwszy w życiu ( i to jakoś słabo pocieszające) gdzie cie capneli??? na światłach przy maximosie przejechalam na zółtym Juz mysłałem ze grzałaś ze zł 1,40 . A nawiasem mowiąc czy ty nie jeździsz hondą? Bo w ostatni poniedzialek rano bylem w sklepie w mlochowie i tak sie zastanawialem czy to nie ty czasem? Ale sie nie odzywalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 Za co Aniu???? Trzeba było użyć kokieterii, to może by odpuścili. użyłam kokieterii chociaż kokietka to chyba ze mnie marna ale zeszli z 500 zeta do 300 To dziady no niestety dzieci za dwa dni jadą na ferie doo dziadków i wszystko się wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a tak na marginesie dostałam dzisiaj mandat pierwszy w życiu ( i to jakoś słabo pocieszające) gdzie cie capneli??? na światłach przy maximosie przejechalam na zółtym Juz mysłałem ze grzałaś ze zł 1,40 . A nawiasem mowiąc czy ty nie jeździsz hondą? Bo w ostatni poniedzialek rano bylem w sklepie w mlochowie i tak sie zastanawialem czy to nie ty czasem? Ale sie nie odzywalem nie to nie ja a czy to była brunetka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 a tak na marginesie dostałam dzisiaj mandat pierwszy w życiu ( i to jakoś słabo pocieszające) gdzie cie capneli??? na światłach przy maximosie przejechalam na zółtym Juz mysłałem ze grzałaś ze zł 1,40 . A nawiasem mowiąc czy ty nie jeździsz hondą? Bo w ostatni poniedzialek rano bylem w sklepie w mlochowie i tak sie zastanawialem czy to nie ty czasem? Ale sie nie odzywalem nie to nie ja a czy to była brunetka? tak i honda typu suv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 no cóż jestem blondynką i jeżdzę fordem typu hmm powiedzmy minivan oraz starym fiatem wersji super minivan w sklepiku pojawiam się często gęsto w stoju budowlano roboczym no może nie zawsze ale czasem mi się zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 idę coś w dzienniku napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.01.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 aha może następnym razem to bedę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 19.01.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2009 aha może następnym razem to bedę ja nomoze bojeszczespotkalem sympatyczna blondynke z małą dziewczynka w przychodni w nadarzynie zanim pojechalem do sklepu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts