anjamen 20.01.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2009 czesc, co dobrego? ekstra masz familie a temn pies to taki lagodny jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 21.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 z pyska kraina łagodnosci bij pieskowi sliczne maleństwa ma fajna opieke ..witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 no cześć z dobrych wieści to zdrówko nam dopisuje niestety śnieg się topi i robią się wielkie kałuże z których muszę wyławiać mojego synka psica to okaz łagodności wobec dzieci i im mniejsze tym bardziej łagodna ale nieufna wobec obcych jak każdy podhalan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.01.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2009 mój synio miał problem tylko przy pierwszej sczzepionce.. i w sumie to lekrka napedział nam strachu.. na strachu sie sknczyło.. ale yo uczucie pozostało do tej pory, mimo, że później nawet marudny nie był.. uuu mandacik mój pierwszy opiewał na 400zł.. fotoradar nie uległ mojemu wrodzonemu wdziekowi ( amoże właśnie uległ i ftę cyknął ) Skaba chyba pisałaś tego posta na jakiejś imprezie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.01.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 mój synio miał problem tylko przy pierwszej sczzepionce.. i w sumie to lekrka napedział nam strachu.. na strachu sie sknczyło.. ale yo uczucie pozostało do tej pory, mimo, że później nawet marudny nie był.. uuu mandacik mój pierwszy opiewał na 400zł.. fotoradar nie uległ mojemu wrodzonemu wdziekowi ( amoże właśnie uległ i ftę cyknął ) Skaba chyba pisałaś tego posta na jakiejś imprezie... pewnie z okazji dnia babci i dziadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 25.01.2009 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2009 mój synio miał problem tylko przy pierwszej sczzepionce.. i w sumie to lekrka napedział nam strachu.. na strachu sie sknczyło.. ale yo uczucie pozostało do tej pory, mimo, że później nawet marudny nie był.. uuu mandacik mój pierwszy opiewał na 400zł.. fotoradar nie uległ mojemu wrodzonemu wdziekowi ( amoże właśnie uległ i ftę cyknął ) Skaba chyba pisałaś tego posta na jakiejś imprezie... pewnie z okazji dnia babci i dziadka niestety nie na imprezie a szkoda szara rzeczywistość.. sypiący się komp.. synio na kolanach.. a ja półprzytomna ale na forum byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.01.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 no tak dziecko na kolanach wszystko wyjaśnia maly tez pewnie coś chciał napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 26.01.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2009 o domek posprzątany. Jak slicznie.A gdzie ten pies zaprzęgowy Jeremiego bo normalnie nie widze Ta Twoja Liwia to zapobiegliwa babeczka jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 No to wrzuciłam myszko nowe fotki w dzienniku coby Twe czy mogły coś dojrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 u nas panele i podłogówka nie padło na szczęście ze spaniem i pstryczkami też mamy przeboje. oboje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no to ja nie wiem efilo czy ten prund bedziesz miala jak tak zasypiacie nad projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 27.01.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 prąd będzie tylko nie tam gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Ty jakąś kawkę siekierkę zrób i nie ma że spania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 90 osob obejrzało mój dziennik przez kilka godzin i tylko efilka się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 ja jeszvze nie obejrzalam ale sie odzywam dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 no anja Ty to jak słonko wyskakujesz witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a teraz to juz przeczytalam, swietny wybór, najlepszy, tez tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 a teraz to juz przeczytalam, swietny wybór, najlepszy, tez tak mam lubię takie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 27.01.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 Wiosna niebawem więc Ci łóżko na taras przytachałam http://www.allegro.pl/item538941768_duze_luksusowe_lozko_na_taras_do_ogrodu.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2009 piękne szkoda ze bez materaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts