aniawmuratorze 28.01.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 c. coś drewnianego bez podłogówki - przyjęte no proszę i fajny ten stół w kuchni stół jest z ogrodu na zimę zawsze chowaliśmy go w garażu a w tym roku zanieśliśmy go na budowę trochę miejsca w garażu dzięki temu zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.01.2009 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2009 Domyślam się CHoć ja wiem, ze roboty i tak masz sporo przy całej rodzinie taka syzyfowa ta robota niestety czasem jak się zapomnę i zacznę zabawy z maluchami to dom wygląda jak po wybuchu i nalocie kosmitów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.02.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale wiesz Aniu, ze pod cos drewnianego tez mozesz dac podłogówke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 01.02.2009 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale wiesz Aniu, ze pod cos drewnianego tez mozesz dac podłogówke? tak wiem, ale się nie zdecydowałam będę mieć tradycyjne kaloryferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 piękne szkoda ze bez materaca I szkoda że mi z niego stopy by wystawały (albo głowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 02.02.2009 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Czemu wolisz karton-gipsy? Przecież to Ci pomieszczenia zmniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 02.02.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Bo powierzchnia jest gładka jak dupka niemowlecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Bo powierzchnia jest gładka jak dupka niemowlecia I tu bym polemizowała. Moje mają wiele do życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzisiaj przeczytałam Twój dziennik i mam pytanie, ale nie budowlane Masz syna Jeremiego? Śliczne imię ... mój Jeremi w kwietniu kończy 6 lat ... pozdrowienia dla imiennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzisiaj przeczytałam Twój dziennik i mam pytanie, ale nie budowlane Masz syna Jeremiego? Śliczne imię ... mój Jeremi w kwietniu kończy 6 lat ... pozdrowienia dla imiennika dzięki Kruela to już trzeci Jeremi o jakim wiem to imię mam wrażenie robi sie popularne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Bo powierzchnia jest gładka jak dupka niemowlecia I tu bym polemizowała. Moje mają wiele do życzenia. właśnie ze względu na gładkość i chyba z przyzwyczajenia mieszkam w kanadyjczyku i tu wszedzie jest K-G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ale dzisiaj rozmawiałam z panem od Kartonów i powiedział ze jak nie lubię grudek w tradycyjnym tynku to mogę dać gipsowy tynk i to chyba będzie dobre rozwiązanie muszę teraz znajomym którzy mają takie tynki głowę pozawracać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 02.02.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Moje nie są gładkie. Miejscami wyglądają jak zaawansowany cellulit. Ale ja chyba natrafiłam na kiepską ekipę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzisiaj przeczytałam Twój dziennik i mam pytanie, ale nie budowlane Masz syna Jeremiego? Śliczne imię ... mój Jeremi w kwietniu kończy 6 lat ... pozdrowienia dla imiennika dzięki Kruela to już trzeci Jeremi o jakim wiem to imię mam wrażenie robi sie popularne Też to zauważyłam , znam jeszcze dwóch oprócz mojego ... a będąc w ciąży z Jeremim spotkałam Jeremiego Przyborę a Twój ile ma lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Moje nie są gładkie. Miejscami wyglądają jak zaawansowany cellulit. Ale ja chyba natrafiłam na kiepską ekipę. no niestety czasem tak jest mówią że bedzie cacy a jest be ja na swoje kartony nie narzekam dobrze są zrobine i przetrwały z nami już 9 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dzisiaj przeczytałam Twój dziennik i mam pytanie, ale nie budowlane Masz syna Jeremiego? Śliczne imię ... mój Jeremi w kwietniu kończy 6 lat ... pozdrowienia dla imiennika dzięki Kruela to już trzeci Jeremi o jakim wiem to imię mam wrażenie robi sie popularne Też to zauważyłam , znam jeszcze dwóch oprócz mojego ... a będąc w ciąży z Jeremim spotkałam Jeremiego Przyborę a Twój ile ma lat? 31 maja skończy dwa i co Przybora Cię natchnął ? nasz Jeremi miał być Goran ale się mąż nie zgodził więc jest Jeremiaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 02.02.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jeremi Przybora, Jeremy Irons ... ale jest Jeremim a nie Jeremiaszem , chociaż wiele osób tak go zdrabnia a dzieci mówią na niego Lelemiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.02.2009 23:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Jeremiaszek to też u nas wydlużone zdrobnienie Najmłodsza córka mówi Jememi na brata i oczywiście zdrobniale Jememiaszek a starsze mówią Jeremiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kruela 03.02.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 U nas też jest Jeremisiem w zdrobnieniu lub kotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.02.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Moje nie są gładkie. Miejscami wyglądają jak zaawansowany cellulit. Ale ja chyba natrafiłam na kiepską ekipę. no niestety czasem tak jest mówią że bedzie cacy a jest be ja na swoje kartony nie narzekam dobrze są zrobine i przetrwały z nami już 9 lat Oooo....skąd ja to znam. A co taki wykonawca ma gadane na pierwszym spotkaniu z inwestorem. Że on to ma wieloletnie doświadczenie, że on współpracuje z inwestorem, bo wie jakie to ciężkie pieniądze wchodzą w grę, bo on ma super niepijącą ekipę, i jeszcze inne ble...ble...ble, A potem, to samo życie... Same k-g mam w sumie dobrze zamontowane. Ale z to gładzie...pożal się Boże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts