aniawmuratorze 18.02.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 roześmiani to wszyscy tam byliśmy Hej! hej strzałka i żółwik i odpłynął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.02.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 roześmiani to wszyscy tam byliśmy Hej! dokładnie tak było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 cos podobnego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.02.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no kto to widzial i jak tak można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 18.02.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 co mosna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.02.2009 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2009 no właśnie nie można !!! a może tylko się nie powinno ....................... .....................a róbta co chceta i śmiejta się głośno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.02.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2009 Doberek http://img504.imageshack.us/img504/7145/p1090535wt3.jpg smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzień dobry.... zajrzałam a tu pączek mmmmmm jak mi się zachciało pączka .... właśnie znów przewertowałam Twój dziennik i widzę, ze też fotosik zrobił bałagan... ja się param właśnie picasą, ale kupa z tym roboty jest nie zawsze się chce odgrzewac te foty sprzed roku, nie? bardzo mi się podoba Twój wykusz... u mnie jest raczej wykusik, a i to krzywy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 aaaaaa i jeszcze jedno... czemu podłogówkę połączyłaś wyłącznie z panelami? przeciez parkiet też się nadaje, tylko dwuwarstwowy musi być.... popytaj Ducha, on Ci wszystko wyśpiewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzieki Nitu za wizytę pączka możesz wziąść bo co tu wchodzę to tak na mnie patrzy ja wiem że z tymi panelami to się lączy podlogówkę ale obawiam się ze mi za zimno będzie tradycjonalistka jestem i kaloryfer muszę mieć a tak co bedę skarpetki na podłodze rozkładać a zdjęcia po malutku wstawię ale ponad setka ich jest więc trochę mi zejdzie a picasa ma fajne efekty widziałam co zrobiłaś u siebie i super to wygląda nawet Ci pozazdrościłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 żyje..nomalnie witam slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzieki Nitu za wizytę pączka możesz wziąść bo co tu wchodzę to tak na mnie patrzy ja wiem że z tymi panelami to się lączy podlogówkę ale obawiam się ze mi za zimno będzie tradycjonalistka jestem i kaloryfer muszę mieć a tak co bedę skarpetki na podłodze rozkładać a stałas Ty kiedyś na rozgrzanej podłogówce, hę? dziewczyno podłogówka to taki OLBRZYMI KALORYFER.... cieplutki jak licho.... moja jak się rozbujała, to żałowałam, że w całej chałupie tego nie mam... a grzanie jest oszczędne bo niskotemperaturowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 26.02.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a skarpety wysusysz w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 żyje..nomalnie witam slicznie cześć Duchu dobrze że zyjesz .............. chociaż to może nie do końca normalne ...... u ducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 dzieki Nitu za wizytę pączka możesz wziąść bo co tu wchodzę to tak na mnie patrzy ja wiem że z tymi panelami to się lączy podlogówkę ale obawiam się ze mi za zimno będzie tradycjonalistka jestem i kaloryfer muszę mieć a tak co bedę skarpetki na podłodze rozkładać a stałas Ty kiedyś na rozgrzanej podłogówce, hę? dziewczyno podłogówka to taki OLBRZYMI KALORYFER.... cieplutki jak licho.... moja jak się rozbujała, to żałowałam, że w całej chałupie tego nie mam... a grzanie jest oszczędne bo niskotemperaturowe Nitu nie mieszaj mi w głowie bo na słowo wielki kaloyfer zapominam o wcześniejszych ustaleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 26.02.2009 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 żyje..nomalnie witam slicznie cześć Duchu dobrze że zyjesz .............. chociaż to może nie do końca normalne ...... u ducha a ja dzsiaj dostałem zajefajna biała debowa posadzke wasrtwowa w kilku deseniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 żyje..nomalnie witam slicznie cześć Duchu dobrze że zyjesz .............. chociaż to może nie do końca normalne ...... u ducha a ja dzsiaj dostałem zajefajna biała debowa posadzke wasrtwowa w kilku deseniach gdzie od kogo .............................. no i za ile gadaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.02.2009 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Duchu potrzebuję wycenę na podlogę1. jesion mozaika lakierowana na matowo2. dąb bielony deska olejowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 26.02.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Fajne zdjecia Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts