Roksanka 12.07.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 ....Cisza....Nic nie piszesz co z tym wykuszem...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 12.07.2008 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Wykusz wykuszem, będzie ładny no bo jaki ma być??? Ale najpiękniejsze są te czerwone maki!!! Uwielbiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 14.07.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Czy ja już pisałam, że masz piękne fundamenty a z tym chudziaczkiem to dosłownie miodzio Ja bym tak zostawiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.07.2008 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 dzięki Kaśka magi niestety nie dalo rady zostawić naszego lotniska tak sobie bo latorośle domagają się pokoików Roksanko już niedługo będzie o wykuszu od wczoraj się zbroi i umacnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 19.07.2008 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2008 było tak ładnie wszystko zepsułaś wiesz jak oglądam Twoje zdjęcia to dom wydaje mi się mały a jak patrzę na plan to duży może to ak na razie takie złudzenie a jak przyjdie dach to wtedy wszystko mi się w oczach wyrówna Fajnie, że wyjście na taras będzie z sypialni też marzę o takowym więc jak już zamieszkasz to musisz mi zdać relację czy warto no a jak nie możecie się zgodzić co do koloru dachówki to może jakiś kolor pośredni tylko żeby wiesz co nie wyszło trzymam kciuki żeby dalej było już górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.07.2008 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 Też mi się magi wydaje ten dom mały tylko garaż jest wielki ale to pewnie się zmieni mam nadzieję Z sypialnią mam ciągle dylemat czy spać na dole i rano od wiosny do jesieni popijać kawkę na tarasie czy na poddaszu przez okno w dachu podziwiać gwiazdy muszę się na coś zdecydować ale mam jeszcze czas mam nadzieję że zlość Ci już przeszla i równie ochoczo będziesz ze mną podziwiać powstające mury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 26.07.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2008 chyba nie wątpisz będę dopingować jeśli masz dzisiaj imieniny to zdrowia, szczęścia i słodyczy magi życzy http://www.prezenty4you.pl/images/bukiet.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hej Aniu a tu mnie jeszcze nie było Pozdrowienia z urlopiku , mam nadzieje że dzieciaczki zdrowe i brykaja jak na wakacje przystało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2008 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 dzięki magi sama zapomnialam że mam imieniny siedzialam sobie nieświadoma i szczęśliwa do momentu gdy zadzwonila teściowa z życzeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hej Aniu a tu mnie jeszcze nie było Pozdrowienia z urlopiku , mam nadzieje że dzieciaczki zdrowe i brykaja jak na wakacje przystało hej ullerko dzieciaki zdrowe szczęśliwe, opalone i nieco brudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hej Aniu a tu mnie jeszcze nie było Pozdrowienia z urlopiku , mam nadzieje że dzieciaczki zdrowe i brykaja jak na wakacje przystało hej ullerko dzieciaki zdrowe szczęśliwe, opalone i nieco brudne Skoro brudne, to zapewne najszczęśliwsze pod słońcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hej Aniu a tu mnie jeszcze nie było Pozdrowienia z urlopiku , mam nadzieje że dzieciaczki zdrowe i brykaja jak na wakacje przystało hej ullerko dzieciaki zdrowe szczęśliwe, opalone i nieco brudne Skoro brudne, to zapewne najszczęśliwsze pod słońcem. no to skoro takie szczęśliwe to może ich nie będę dzisiaj kąpać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no to skoro takie szczęśliwe to może ich nie będę dzisiaj kąpać Pewnie, że tak. Brud po centymetrze, sam odpadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.08.2008 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Hej Aniu a tu mnie jeszcze nie było Pozdrowienia z urlopiku , mam nadzieje że dzieciaczki zdrowe i brykaja jak na wakacje przystało hej ullerko dzieciaki zdrowe szczęśliwe, opalone i nieco brudne to tak jak moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 04.08.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Bardzo ładny projekt - strasznie mi się podoba taki okrągły wykusz w jadalni: próbowaliśmy u nas taki wcisnąć, ale nijak nie szło: byłby ostre przeładowanie, niestety I gratuluję mnogiego potomstwa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 04.08.2008 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 no to skoro takie szczęśliwe to może ich nie będę dzisiaj kąpać Pewnie, że tak. Brud po centymetrze, sam odpadnie. ale bo to się opłaca kąpać jak jutro powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2008 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 no to skoro takie szczęśliwe to może ich nie będę dzisiaj kąpać Pewnie, że tak. Brud po centymetrze, sam odpadnie. ale bo to się opłaca kąpać jak jutro powtórka z rozrywki dzieci jednak wykąpane lubię jak milo pachną mydełkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.08.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Bardzo ładny projekt - strasznie mi się podoba taki okrągły wykusz w jadalni: próbowaliśmy u nas taki wcisnąć, ale nijak nie szło: byłby ostre przeładowanie, niestety I gratuluję mnogiego potomstwa! Dzięki z wykuszami jak się na własnej skorze przekonałam trzeba uważać i dopilnować murarzy z miarką w ręku bo poprawki niestety kosztowne są ale myślę że efekt będzie fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 05.08.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 aż przyszłam poczytać o tej ekipie. no faktycznie. nie zazdroszczę. pewnie Cię to nie pocieszy ale masz towarzysza niedoli. a przy okazji jak Cię to pocieszy... my budujemy już prawie rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.08.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 aż przyszłam poczytać o tej ekipie. no faktycznie. nie zazdroszczę. pewnie Cię to nie pocieszy ale masz towarzysza niedoli. a przy okazji jak Cię to pocieszy... my budujemy już prawie rok no nie wiem czy mnie to pociesza raczej mi się scyzoryk w kieszeni otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts