aniawmuratorze 02.03.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 rysami to się chyba martwić nie będę z naciskiem na chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 kiedy to moje dziecko zaśnie walcuje się po łóżeczku od godziny zaraz jajo zniosę ................ a mam jeszcze robotę, pranie i obiad na jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 http://img21.imageshack.us/img21/6399/p3020011.jpg na zdjeciu tej rysy tak nie widac, ale uwierz mi , ze jest dosc gleboka wczesniej chcialam do salonu takie deski , ale po tygodniu uzytkowania niestety zrezygnuje owszem do sypialni..super , ale nie do pomieszczenia , ktore sie eksploatuje na maxa co zrobic , to bedzie twoj wybor, ja ci tylko pisze , co sie u mnie dzieje i pisze ci to dlatego , ze cie bardzo lubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a co to za decha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a co to za decha? dab bielony / TAARTEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 i pisze ci to dlatego , ze cie bardzo lubie no to tak jak ja Ciebie zwariowana jesteś a tego ukorzeniacza noszonego na wypadek to nigdy nie zapomnę ja rozumiem klucze błyszczyk w torebce ale ukorzeniacz w ogóle z Froszem superaśni jesteście zdjęcie duże i nieostre niestety ale wierzę Ci na słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 o teraz lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 i pisze ci to dlatego , ze cie bardzo lubie no to tak jak ja Ciebie zwariowana jesteś a tego ukorzeniacza noszonego na wypadek to nigdy nie zapomnę ja rozumiem klucze błyszczyk w torebce ale ukorzeniacz w ogóle z Froszem superaśni jesteście zdjęcie duże i nieostre niestety ale wierzę Ci na słowo ukorzeniacz ??????? lezy teraz ....w sypialni trzeba go bezie wygrzebac z pudelka z gadzetami sprobuje jutro zrobic fote bez lampy calkiem mozliwe , ze tylko my trafilismy na taka lipe ..... ale bez kitu nie polozylabym tego na reszcie chalupy ale w sypialni ...poloze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.03.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 w sypialni myślę o miękkie jasnej puszystej i milutkiej wykładzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 aniu, KONIECZNIE miekkiej wiesz ......szkoda kolan , plecow i tych innych skorzanych czesci ciala P.S.frosch podgladal co napisalam i...oplul monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 w sypialni myślę o miękkie jasnej puszystej i milutkiej wykładzinie taką też kiedyś miałam ale nie wolno wpuszczac dzieci do sypialni bo przypadkowo może się tam znaleźć soczek malinowy, ciasteczko itp. ale jak się zwleka nóżki na taką wykladzinkę to ---------- fajowo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 02.03.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 czerwone winko ......tez niepraktyczne moze mieciutki dywanik przed lozeczkiem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 a co to za decha? dab bielony / TAARTEK kurna nie znam masz jaka strone tego badziewia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.03.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 hejka dąb bielony powiadacie podoba mi się baaardzo i zaczynam kombinować, gdzie u mnie mógłby się znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 a co to za decha? dab bielony / TAARTEK kurna nie znam masz jaka strone tego badziewia? zle napisalam ci nazwe , ale tak uslyszalam (Frosch byl w przedpokoju ) prawidlowa nazwa to Tarkett a dokladnie ten http://www.bayernparkett.com/tarkett/eiche/antik/weiss/maxidiele/1blatt-p-257.html?kendola=7642a7f8ad716313a0813742e19bbac4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 zgodnie z zasadą co nie usłyszy to zmyśli cześć złociutka a jak bioderka nie ćwiczysz już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Frosia na korzonki inne polujesz z nienacka? Ja też nabyłam ukorzeniacz ale w szufladzie go trzymam Chyba zaczne nosić w torebce na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.03.2009 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 Frosia na korzonki inne polujesz z nienacka? Ja też nabyłam ukorzeniacz ale w szufladzie go trzymam Chyba zaczne nosić w torebce na wszelki wypadek ciekawe jaki wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 03.03.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 hehhe..jak wiecie ....taki ukorzeniacz stymuluje zdrowy wzrost ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 03.03.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2009 No na to liczę Lepiej brać ten do zdrewniałych czy zielonych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts