pasie 05.03.2009 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 jaki słodki awatarek pasie dziękuję chociaż w dobry dzień tygodnia go wygoniłaś? noooo, bo byli dziś rankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam się we weekend !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam się we weekend !!! Zuza proszę mnie nie straszyć myślalam przez chwil że piatek przegapiłam i jest sobota u mnie weekend po 18 się pewnie zacznie a mnie dzisiaj dachowcy zaskoczyli bo przyjechali dach na altanie położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.03.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam się we weekend !!! Zuza proszę mnie nie straszyć myślalam przez chwil że piatek przegapiłam i jest sobota u mnie weekend po 18 się pewnie zacznie a mnie dzisiaj dachowcy zaskoczyli bo przyjechali dach na altanie położyć to same niespodzianki masz w piątek, a że są panowie od dachu to chyba powinnaś się cieszyć no i że to nie sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dziendoberek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 cześć Duchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 06.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zrozumiałam tylko tyle że ukorzeniacz stymuluje wzrost i dlatego trzeba go trzymać zawsze w pobliżu, najlepiej w sypialni Ktoś ma jakieś problemy? Dzień doberek wszytkim:) może mnie ktoś oświecieć o co chodzi z tymi ukorzeniaczami? Bo jakaś taka ciemna masa jestem i nie rozumiem o czym mówicie czy to coś takiego jak mandragora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 06.03.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 a mnie dzisiaj dachowcy zaskoczyli bo przyjechali dach na altanie położyć Gud chłopaki. Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No ze są chlopaki od dachu to zawdzięczam wiatrom jakie wieją dachowcy ukladaja dach z blachy gdzieśtam i bali sie ze ich zdmuchnie więc przyszli do mnie dachówkę ukladać a na dokończenie roboty powiedzieli ze przyjadą po niedzieli bo muszą zdemontować i przzywieźć sobie rusztowania ( to wreszcie wykusz będzie zadaszony bo teraz folią straszy) szkoda że słońce wyłączone bym baterie wlasne podładowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Zrozumiałam tylko tyle że ukorzeniacz stymuluje wzrost i dlatego trzeba go trzymać zawsze w pobliżu, najlepiej w sypialni Ktoś ma jakieś problemy? Dzień doberek wszytkim:) może mnie ktoś oświecieć o co chodzi z tymi ukorzeniaczami? Bo jakaś taka ciemna masa jestem i nie rozumiem o czym mówicie czy to coś takiego jak mandragora? No to Ty mnie musisz uswiadomic co to mandragora A w kwestii tłumaczenia na ostatnim spotkaniu forum Froszka chciała koniecznie wystawić coś na licytacji no i w torebce znalazła ...................... ukorzeniacz do roślin no wiadomo ze w damskiej torebce to wszystko mozna znaleźć ale po co ukorzeniacz Frosi dalszego ciągu wydarzeń dokładnie nie znam dotarlo do mnie tylko tyle ze Froszka wykorzystuje eksperymentalnie ukorzeniacz na Froszu nie wiem jakie są efekty ale skoro Froszka trzyma go (ukorzeniacz) w szafce w sypialni to pewnie sie sprawdza jak wiadomo ukorzeniacz pobudza wzrost korzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 jednakze polecam ten dla .....polzdrewnianych ania mam wiele innych ciekawych rzeczy w moim plecaku juz tlumacze dlaczego ukorzeniacz lezy u mnie w szafce przy lozku......po prostu robilam porzadek w torebce (w sypialni) i ten nieszczesnik przypadkiem " skulal" sie pod poduszke ...Froscha , zeby bylo ciekawiej .....nie musze opowiadac jego reakcji ??? ....spytaj m.in.do czego ta zabawka jest mi potrzebna wracajac do zlotu ....pamietasz ile Froschowych colsztokow (metrow , miarek czy jak wy tam na to mowicie) znalazlam na szybko przed samym wyjsciem z domu ???? ....poszly wszystkie, tylko do dzis nie wiem komu przypadl ten z autografami .....poza nawiasem nowo przybylych metrowek mam juz ze 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 zabierz je Frosiu na spotkanie forum zlicytujemy wszystkie a tak nawiasem mówiąc jak tylko widzę Twoj wpis to od razu się uśmiecham dzięki radosny Duszku zmykam podłogi oglądać a dzisiaj zabil mnie gość od tynkow dzwonię pytam jaka cena -a on 14zł/m2, a gdzie pani mieszka? - a pod stolicą - a to cena jest 25zł/m2 no pogieło faceta chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Drogo liczy za dojazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.03.2009 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 zmykam podłogi oglądać a dzisiaj zabil mnie gość od tynkow dzwonię pytam jaka cena -a on 14zł/m2, a gdzie pani mieszka? - a pod stolicą - a to cena jest 25zł/m2 no pogieło faceta chyba a on gdzie mieszka ? w Kosmosie ? ide sobie jakiegos avatarka poszukac, bo ten jakos mnie przytlacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mnie ten gość rozbroił mam się spotkać z nim w przyszłą niedzielę jak powie coś powyżej 15zł to niech spada doić kogoś innego Froszka najbardziej podobały mi się Twoje 2 awatary jeden to taka żaba wysuwająca głowę przez papier a drugi to Frosia w sukience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 wiecie co dla mnie cena jest zawsze na okreslonym poziomie..ale jak slysze ze kafelkarz ma 4tys za tydzien w wawce ..to mnie niesamowicie wkurw ze ktos p[isze mosi ze jestem drogi ja przy nim to matka teresa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 06.03.2009 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 A co nie szarpniesz 100m2 dech w tydzien?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no ale czy masz różne ceny dla różnych regionów ? to co że mieszkam pod wawą to oznacza że spię na kasie czy co i można mnie oskubać jak perliczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 dzisiaj mi sąsiad powiedział że za układanie paneli liczą sobie 30zl a klejenie do podłoża to 50zł/m2kupił sobie panele z gratisowym ułożeniem ale jak mu zabrakło 5 m2 to chcieli 100 zeta za dokończenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no ale czy masz różne ceny dla różnych regionów ? to co że mieszkam pod wawą to oznacza że spię na kasie czy co i można mnie oskubać jak perliczkę bardzo wam dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts