aniawmuratorze 06.03.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Duchu jakbyś same panele tylko układał to byś musiał trochę tych metrów przerzucić zeby te 4 tys mieć w kieszeni no ale panele to chyba kazdy sam sobie umie położyć a już taki parkicik przemysłowy to nie bardzo oj nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.03.2009 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 no ale Duchu o skubaniu było do pana tynkowego nie do Ciebie absolutnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 06.03.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 ania...sorry ale mni dzisiaj wszycjho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 07.03.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 dzień dobry... dziś se latam i wszędzie jestem pierwsza mamy nowy dzień... prosze się nie nerwować... bo to piękności szkodzi Duchaty - a 4 tysia NA TYDZIEŃ za glazurnika... to żart był, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.03.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 we wrocku tez tyle daja słyszałem..powaga.. witham.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 07.03.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witaj, Aniu - teraz ja do Ciebie zawitałam Przeczytałam cały dziennik, pooglądałam fotki i jestem pod niesamowitym wrażeniem - tempo prac macie nieprawdopodobne Ładny domek, dzieciaczki i kwitnąca wiosna na początku dziennika Pozdróweczki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.03.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Zrozumiałam tylko tyle że ukorzeniacz stymuluje wzrost i dlatego trzeba go trzymać zawsze w pobliżu, najlepiej w sypialni może mnie ktoś oświecieć o co chodzi z tymi ukorzeniaczami? czy to coś takiego jak mandragora? No to Ty mnie musisz uswiadomic co to mandragora Swojego czasu czytywałam taką skandynawską Sagę o Ludziach Lodu i mandragora była korzeniem rośliny, która miała specjalne magiczne właściwości. Jednocześnie nie była tylko korzeniem, bo opiekowała się osobą, która była w jej posiadaniu poruszając się gdy osobie groziło nieszczęście. Warunkiem było, że posiadacz musiał być dobrą osobą To tak pokrótce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.03.2009 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a dzisiaj zabil mnie gość od tynkow dzwonię pytam jaka cena -a on 14zł/m2, a gdzie pani mieszka? - a pod stolicą - a to cena jest 25zł/m2 no pogieło faceta chyba Aniu: a jakie tynki zdecydowałaś się robić? I za co to jest stawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Zalezy ile ten kafelkarz metrow trzasnie i to chyba nie ma znaczenia czy we Wrocku czy w Warszawce czy innej pipidowie. Wystarczy, ze bierze 40zl/m2 za polozenie kafli plus za docinanie. U nas w tydzien polozyli kafle w lazience plus na parterze z 60-70m2 plus w pralni z 10m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.03.2009 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 a dzisiaj zabil mnie gość od tynkow dzwonię pytam jaka cena -a on 14zł/m2, a gdzie pani mieszka? - a pod stolicą - a to cena jest 25zł/m2 no pogieło faceta chyba Aniu: a jakie tynki zdecydowałaś się robić? I za co to jest stawka? zdecydowaliśmy się na tynki tradycyjne wap-cement 14 zł/m2 i 25zł/m2 to cena za robociznę bez materialów o dziwo u tego samego wykonawcy dostalam też wycennę na 30 i 35zł/m2 robocizna z materiałem oraz tynki gipsowe za 27zł/m2 z agregatu materiał + robocizna więc cena 25 jest nieco z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.03.2009 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 Zalezy ile ten kafelkarz metrow trzasnie i to chyba nie ma znaczenia czy we Wrocku czy w Warszawce czy innej pipidowie. Wystarczy, ze bierze 40zl/m2 za polozenie kafli plus za docinanie. U nas w tydzien polozyli kafle w lazience plus na parterze z 60-70m2 plus w pralni z 10m2. i zarobili swoje ale tak pyknąć 80m2 kafli w tydzień to chyba niezłe tempo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.03.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 No niezle tempo maja , 2 chlopow, u mnie w dzienniku efekty pracy, fakt ze te kafle na dol dosc duze bo 60x60 ale nie roznicuja ceny za kafle w zaleznosci od wymiaru wszytskie cokoly docinane z kafli i szlifowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 09.03.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 zdecydowaliśmy się na tynki tradycyjne wap-cement 14 zł/m2 i 25zł/m2 to cena za robociznę bez materialów o dziwo u tego samego wykonawcy U mnie w tym tygodniu lub na początku przyszłego tygodnia mają wejść do tynków cementowo - wapiennych gładzonych kwarcem. Wstępna cena od naszej ekipy to 35 zł / m2, ale mam nadzieję, że coś stargujemy (może zejdą do 33 zł ? ). O tyle fajne w tych tynkach jest to, że już nie trzeba na to dawać żadnych gładzi tylko od razu można malować. Co prawda tynk ma lekką strukturę, ale mi się podoba. więc faktycznie 25 zł za samą robociznę, to też wydaje mi się kosmos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzien dobry, dawno mnie nie bylo co dobrego Anulek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.03.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzien dobry, dawno mnie nie bylo co dobrego Anulek? stara bida jak to mowią na wiosnę czekam dzieci chorują i jestem trzeci tydzień uziemiona ale od przyszłego tygodnia zaczynamy elektrykę czyli ruszamy z budową byli dzisiaj tynkarze zobaczyć ściany doradzili gdzie podmurować jak podtynkować przy oknach znaczy się zaraz sie zacznie budowlany kołowrotek instalatorzy wod-kan-grzewczy gotowi do natarcia karton-gipsiarze czekają na sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 09.03.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzien dobry, dawno mnie nie bylo co dobrego Anulek? stara bida jak to mowią na wiosnę czekam dzieci chorują i jestem trzeci tydzień uziemiona ale od przyszłego tygodnia zaczynamy elektrykę czyli ruszamy z budową byli dzisiaj tynkarze zobaczyć ściany doradzili gdzie podmurować jak podtynkować przy oknach znaczy się zaraz sie zacznie budowlany kołowrotek instalatorzy wod-kan-grzewczy gotowi do natarcia karton-gipsiarze czekają na sygnał jak zwykle zorganizowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.03.2009 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 staram się ogarnąć to całe zamieszanie jakie szykuje się za rogiem ale trochę się boję czy dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.03.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dasz radę Kochana wiosna idzie, dzieciaki przestaną chorować i fajnie, że coś się dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.03.2009 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 no mam nadziejee że to chorowanie się skończy wprowadzę zakaz chorowania na cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.03.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 dzien dobry, dawno mnie nie bylo co dobrego Anulek? stara bida jak to mowią na wiosnę czekam dzieci chorują i jestem trzeci tydzień uziemiona Cześć Aniu, a co dzieciaczkom?? U nas też trzy tygodnie choroba... i ciężko było bardzo Ale wszystko mija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts