nitubaga 14.03.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Duchaty.... DUCHATY !!! nie dość że Cię tyla czasy nie było, do mnie nie zaglądasz, to jeszcze od łajzaków ..... noooooo nie będzie to tak..... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.03.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 Nitu jestem wstępnie umówiona z gościem na tynki gipsowe 27zł/m2 z materiałem mają skonczyć robotę w Pruszkowie na początku kwietnia i przyjechać do mnie. Nie widziałam niestety ich roboty są poleceni przez p. Roberta który robił karton-gipsy u Neferki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 ale oni robia Ci tynki razem z gładzią na nich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 15.03.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Za 27 to raczej watpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witam nitusia..i spadam ganiac krkuffek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 15.03.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witam nitusia..i spadam ganiac krkuffek.. no cześć Duchaty... słyszałam że zdjęciami dysponujesz to po zwiedzanku, jedzonku... się pochwal nimi co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.03.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 tak bedzie tak bedzie..wiecorkiem jak na rybniczek spowrotem traffiem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skaba 15.03.2009 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 witaj aniu czyli jednak tynki gipsowe będą? ja cały czas obstawiałam, że chce cem-wap.. mieliśmy rewelacyjną cenę u górali.. ale górale się rozchorowali.. i będą tynki gipsowe.. 24zł/mkw.. u mnie też instalatorzy już ruszają.. a dzieciaki tez chorują... no cóż! byle do wiosny! a co do rodzin wielodzietnych.. to mieliśmy na czwartym piętrze sąsiadów z czwórką maluchów.. wiele osób uwazało, że to już niemal patologia.. nawet babcie nie przychodziły, bo dzieciaki dużo hałasu robiły.. a my patrzyliśmy na nich z podziwem.. byli niesamowicie zorganizowani.. jak słyszeliśmy, że wychodzą z domu to oboje z mężem wyglądaliśmy przez okno.. dzieciaki biegły w stronę samochodu.. chłopaki na spólkę majstrowali kluczykiem w zamku.. potem upychali się na siedzeniu kierowcy i udawali, że prowadzą.. dziewczynki pomagały sobie wzajemnie wdrapać się na tylne siedzenie.. wystarczy, ze mama podeszła i zaklaskała w dłonie, a już cała czwórka siedziała w swoich fotelikach.. starsze zapinały pasy młodszym.. rewelacja!! sąsiadka nie miała zbyt duzo czasu dla siebie, bo nikt jej nie pomagał, ale widać było, że te dzieci to ich całe życie.. w końcu wyprowadzili się do nowowybudowanego domu, a mieszkanie wynajmują.. jakieś 2 mies. temu sąsiadka przyniosła coś dla lokatorów.. świetnie wyglądała.. zapytałam o dzieci i okazało się, że najstarszy kończy gimnazjum.. niesamowiecie szybko ten czas zleciał.. spojrzałam na nią z zazdrością mój maż ma 5 rodzeństwa.. a dom, który buduję jest przynajmniej 5-cio osobowy, więc trójeczka musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.03.2009 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 ale oni robia Ci tynki razem z gładzią na nich? no zobaczę jak im wyjdzie to bez gładzi jak będzie równo i zaspokoi moje poczucie estetyki to zostanie jak nie to będziemy gładzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.03.2009 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hej skabusia ! Wiesz ja jedynaczką jestem i zawsze zazdrościłam innym którzy mieli rodzenstwo u mojego męża było ich czworo rodzeństwa tak jak teraz u nas organizacja to podstawa bez niej jakiekolwiek wyjście kończyloby się moim rozstrojem nerwowym ale prawie zawsze jesteśmy spóźnieni muszę nad tym popracować no i czekam na Twojego trzeciego szkraba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.03.2009 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 witam nitusia..i spadam ganiac krkuffek.. no cześć Duchaty... słyszałam że zdjęciami dysponujesz to po zwiedzanku, jedzonku... się pochwal nimi co? ciekawe gdzie te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Aniu, jak ładnie Duszka poprosisz... To dostaniesz pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 hej skabusia ! Wiesz ja jedynaczką jestem i zawsze zazdrościłam innym którzy mieli rodzenstwo u mojego męża było ich czworo rodzeństwa tak jak teraz u nas organizacja to podstawa bez niej jakiekolwiek wyjście kończyloby się moim rozstrojem nerwowym ale prawie zawsze jesteśmy spóźnieni muszę nad tym popracować no i czekam na Twojego trzeciego szkraba ja mam dwójkę a zawsze jestem spóźniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.03.2009 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 Aniu, jak ładnie Duszka poprosisz... To dostaniesz pewnie muszę mu adresik wyslać na emalię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.03.2009 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2009 o właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.03.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 http://i191.photobucket.com/albums/z124/cc2742/Good%20Morning/gm1goodday.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.03.2009 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Heloo a ja z kawusią wpadłam http://republika.pl/blog_ni_3315338/3676964/tr/filizanka_kawy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Wpadłam i Wypadłam do wieczorka - miłego dzionka pędzę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.03.2009 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ale się nie wyspałam kawka przyda sie w sam raz spadam na dzialkę trzymajcie się ciepło a zimie mówimy DZIĘKUJEMY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.03.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 ale się nie wyspałam kawka przyda sie w sam raz spadam na dzialkę trzymajcie się ciepło a zimie mówimy DZIĘKUJEMY a jak wrócisz czekamy na newsy !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts