efilo 06.08.2008 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 zgodnie z zasadą było, minęło możemy zawsze sobie powiedzieć: jest, minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.08.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 efilko Ty niepoprawna optymistko masz nerwy stalowe a serce ze zlota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 06.08.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 brzmi jak laurka ale powiem Ci że coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.08.2008 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 brzmi jak laurka ale powiem Ci że coś w tym jest no pewnie że jest no to kolorowych snów ja już padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 07.08.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2008 ja też padłam nawet się nie pożegnawszy miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 efilko mam nadzieję że w koncu wyjdziemy na prostą z naszymi budowlańcami zaciskam kciuki i nic nie mówię więcej coby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 no u nas niestety ta prosta nie zadziałała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dołączam do nie prostych. Co z tymi ekipami się dzieje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 albo piją albo robią gdzie indziej za tych co piją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 albo piją albo robią gdzie indziej za tych co piją Tak, zapewne. Moi cwaniaczkowie, u mnie zostawili robotę, a poszli na inną. To nie mieści się w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 18.08.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Nie mogę uwierzyć że tak po prostu akceptujesz to i nie chcesz zmienić ekipy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.08.2008 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Dla mnie to szczyt szczytów Jak rozmawiam z mężem i się wściekam że to co robią te ekipy jest nie ok, że tak nie można to on się tylko uśmiecha i mówi że jak widać można on spokojny a mnie szlag trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 18.08.2008 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Mój też za bardzo spokojny. A ja ledwo powstrzymuję się od płaczu, z tej złosci oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 18.08.2008 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Kurka z tymi wykuszami to rzeczywiście coś dziwnego jest: jak zaczynali mój murować, to akurat (przypadkiem) byłam na miejscu i widzę że coś modzą, miotają się, kombinują, nie wiadomo o co chodzi, więc podchodzę i najłagodniej jak potrafię (a NIE potrafię ), żeby sobie nie pomyśleli że baba się wymądrza pytam co jest nie tak i czy nie pomóc może??? No i się okazało że pomóc owszem, bo to tu jest źle zwymiarowane na projekcie! Faktycznie, parę ważnych wymiarów było pominiętych, ale można było je albo przeliczyć z innych wymiarów, albo najnormalniej w świecie zdjąć linijką.... Skończyło się na tym, że mojemu majstrowi nabazgroliłam na projekcie "brakujące" wymiary i musieli rozwalać część tego co już zrobili... Bym miała megaśny wykusz jakby mnie nie było akurat na budowie, a to i tak pikuś w porównaniu z za małym Buziaki i trzymam kciuki za kolejną ekipĘ (oby była już tylko jedna ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 Kurka z tymi wykuszami to rzeczywiście coś dziwnego jest: jak zaczynali mój murować, to akurat (przypadkiem) byłam na miejscu i widzę że coś modzą, miotają się, kombinują, nie wiadomo o co chodzi, więc podchodzę i najłagodniej jak potrafię (a NIE potrafię ), żeby sobie nie pomyśleli że baba się wymądrza pytam co jest nie tak i czy nie pomóc może??? No i się okazało że pomóc owszem, bo to tu jest źle zwymiarowane na projekcie! Faktycznie, parę ważnych wymiarów było pominiętych, ale można było je albo przeliczyć z innych wymiarów, albo najnormalniej w świecie zdjąć linijką.... Skończyło się na tym, że mojemu majstrowi nabazgroliłam na projekcie "brakujące" wymiary i musieli rozwalać część tego co już zrobili... Bym miała megaśny wykusz jakby mnie nie było akurat na budowie, a to i tak pikuś w porównaniu z za małym Buziaki i trzymam kciuki za kolejną ekipĘ (oby była już tylko jedna ) No to wykazałaś się Dorciu mega refleksem ze swoim wykuszem ja zaufalam murarzom i musialam poprawiać Zaufałam nie do końca bo teść ( inżynier dróg i mostów) zrobił kolesiom szczegółowy projekt na papierze milimetrowym zeby się nie pogubili ale oni zostawili go w domu i murowali jak im wyszło maszakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.08.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 co tu dużo ukrywać. lepszy za duży wykusz niż za mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.08.2008 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2008 co tu dużo ukrywać. lepszy za duży wykusz niż za mały pewnie z za dużym też byłby kłopot okna się zmieszczą ale jak by to wszystko całościowo wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no ale się przynajmniej nie martwisz czy stół wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.08.2008 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 no ale się przynajmniej nie martwisz czy stół wejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 21.08.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 ale oni zostawili go w domu i murowali jak im wyszło maszakra No po prostu ręce opadają Ale widzę że będziemy niemal jednocześnie stropować Tylko że ja o piętro niżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts